Įkraunama...
Įkraunama...

Karpažolės

QUOTE(Sense @ 2013 05 22, 13:13)
Pjaut viršūnę.. o kokia pas jus karpažolė?

Euphorbia milii
Atsakyti
aš ir noriu, kad šakotųsi, bet kadangi tik neseniai pasodinus, tai luktelsiu, jei nesišakos, tai muset reiks ir man pjaut. O kaip jūs pjaunat, su peiliu tiesia linija bile kur, ar yra kokios taisyklės.
Atsakyti
QUOTE(Canaria @ 2013 05 22, 14:18)
Euphorbia milii

Kažkaip pagalvojau, kad kitokia. Dėl šios nesu tikra kaip geriau daryt, kad šakotųs.
Atsakyti
Sveikos , turiu klausymu:) karpazole ta su dideliAIS LAPAIS girdejau ,kad jos skystis tas baltas nuodingas, al jis salina karpas? kaip ja naudotis:D ir tas euphorbia milii ar sunku juo rupintis noreciau auginti?) 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,nusipirkau du kaktusus Karpazoles ir jos man vysta nezinau kodel? g.gif Nuvyto visi lapai verysad.gif
Atsakyti
gal perlaistėte? koks tikslus pavadinimas jūsų karpažolės?
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2013 10 09, 20:32)
gal perlaistėte? koks tikslus pavadinimas jūsų karpažolės?

Del pavadinimo tai nezinau ir nieko ten neraso.
Na negalejau perlaistiti g.gif
Atsakyti
Va radau uzrasa,vazonine gele karpazole euphorbia milii smile.gif smile.gif
Atsakyti
PAGALBOS!

Prieš dvi dienas įsigijom karpažolę, pagriebėm labai ir neapžiūrėję.. Parsinešėm namo, pastatėm, žiūrim - viena "ranka" nulinkus. blink.gif Šiandien jau dvi nulinkusios ir dar viena pakeliui!
Ar galėjo čia taip nutikti nuo nešimo arba todėl, kad dvi dienas pastovėjo šešėlyje? g.gif Iškėliau dabar į saulę, bet svarstau ar čia mano kaltė ar augalas pasiligojęs? Prie stiebo visai nėra "mėsos", minkšta, parudavę.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveiki,

Dovanoju karpažolę
user posted image

Augalas vešlus ir išpuoselėtas. Aukštis vazono ir pagrindinio stiebo 84 cm. Tikrai papuoš jūsų namus ar darbo vietą thumbup.gif Dovanoju su vazonu, pinigų už nieką neprašau mirksiukas.gif
Veiksmas Kaune. Susidomėjusius kviečiu rašyti AŽ 4u.gif
Atsakyti
Gal kas Vilniuje už simbolinę kainą parduoda ar atiduoda tribriaunę karpažolę?
user posted image
Laukčiau až
Atsakyti
Supermamytės, gelbėkit!
Auginu euphorbia leuconeura. Parsivežiau gegužės mėnesį iš vyro tėvo, tokia nemylimą, pavargusią atidavė, nors ir vaikelis šalia mažutis išaugęs buvo. Persodinau ir "mamą" ir "vaikelį" atskirai. Pastačiau vakarinėj pusėj ant palangės, tai visą vasarą gavo daug saulės, sažiningai kiekvieną dieną sukiojau, saikingai laisčiau, kasdien kalbinau, tai džiugino vis naujais lapeliais, augo labai sparčiai ir mamytė, ir vaikelis.
Bet va prieš savaitę, Maximoj pasidavusi nuolaidų bangai, prisipirkau visokių kitų lepių gėlių ir jas bepurkšdama iš inercijos papurškiau ir savo karpažoles. Jau kitą dieną didžioji mamytė parodė kaprizus ir pageltonavo 4 lapeliai. Šiandien jau trečia geltonavimo diena, jau 8 lapai nugeltę, beliko laukti kol nukris. Pasiskaičiau čia, galvojau, gal ir normalu, jeigu joms įprasta rudenį numesti lapelius. Bet kad va šiandien žemių paviršiuje pastebėjau pūkelį, bijau kad pradėjo pelyti.
Ką daryti? Man tai norisi šiandien traukti iš tų žemių apžiūrėti šaknis ir persodinti į naujas, kad visai nenupūtų, bet bijau, kad dar blogiau nesureaguotų. Gal kas esat susidūrę?
Atsakyti