Įkraunama...
Įkraunama...

Karpažolės

QUOTE(Sunflowers @ 2011 12 04, 16:00)
user posted image
pasirodom  4u.gif

kokie gražučiai, mano tai stiebiasi kaip ant mielių thumbup.gif
Atsakyti
maniškė irgi lapelius pradėjo mesti, kažko pavėluotai šįmet, šiaip apie rugsėjo-spalio mėnesį krisdavo anksčiau mastau.gif
Atsakyti
maniske nemeta lapu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2011 12 05, 11:13)
maniske nemeta lapu  g.gif

kris dar, mažytės, bet matau vienos lapelis jau lyg gelsta lens.gif
Atsakyti
as apie savo didziaja kalbejau , cia jos vaikai mazi , o mazieji gal meta lapukus , nes stovi ant palanges po kuria radiatorius , gal retokai palieju 4u.gif
o kad si megsta mesti lapus as zinau , nes vienais metais taip buvo numetusi , kad galvojau kad ji numire ax.gif
Atsakyti
pirmais metais aš irgi nesupratau kas jai pasidarė, jau irgi buvau strioke, kad mano gėlytei kapec biggrin.gif
Atsakyti
na kaip auga jusu gelytes?man pasidare idomu per kiek laiko jos jau sumedeja? blush2.gif
IKI VA TOKIOS
Atsakyti
čia panašu max 3 metų, maniškei kokia 6 metai - tai gal trigubai didesnė
Atsakyti
Sveikos,
Turiu karpažolę, norėjau pasitarti į kokį vazoną geriau persodinti didelę didelę karpažolę. Nuo svorio virsta, jei įkiščiau pagalį ir ant dugno daug akmenų, gal taip būtų svoris ir vazonas nevirstų kartu su gėle. Kitas dalykas, jau tuoj sieks lubas, turbūt vienintelė išeitis-pjaut viršūnę, bet kol nesiekia neliesiu, nenoriu pjaut. Jei reiks persodinėt, vargas manęs laukia, nes ji labai didelė. Parodysiu kiek liko iki lubų smile.gif visa į fotoaparatą netelpa, per vidurį daugiausiai išsišakojus..
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 15 balandžio 2013 - 12:55
Sveiki, jungiuosi ir aš su savo dviem karpažolėm.
Išsyk turiu klausimą: ką daryti, kad ištiesinti mano dygliuotosios stiebą? Labai jau negražiai nukrypo [attachmentid=228456]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Little angel: 21 gegužės 2013 - 13:32
QUOTE(Little angel @ 2013 05 21, 14:30)
Sveiki, jungiuosi ir aš su savo dviem karpažolėm.
Išsyk turiu klausimą:  ką daryti, kad ištiesinti mano dygliuotosios stiebą? Labai jau negražiai nukrypo

Aš tai įbedžiau į žemę pagaliuką (nuo orchidėjos, kuris stiebą prilaiko) ir atrėmiau į jį. Ilgą laiką augo tiesiai, o kai praaugo ramstį, vėl į šoną linko. Kol kas taip ir palikau. O ką daryti, kad augalas išsišakojęs būtų? Vieną šakelę išleido apačioje ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Canaria @ 2013 05 22, 12:47)
Aš tai įbedžiau į žemę pagaliuką (nuo orchidėjos, kuris stiebą prilaiko) ir atrėmiau į jį. Ilgą laiką augo tiesiai, o kai praaugo ramstį, vėl į šoną linko. Kol kas taip ir palikau. O ką daryti, kad augalas išsišakojęs būtų? Vieną šakelę išleido apačioje ir viskas.

Pjaut viršūnę.. o kokia pas jus karpažolė?
Atsakyti