Įkraunama...
Įkraunama...

Karpažolės

Sveikutės, pasirodo ir aš turiu karpažolytę Euphorbia leuconeura 4u.gif (super mamytė nustatė)
user posted image
o tokios žydi? dažnai laistyt reikia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(<LaPeLis> @ 2011 11 19, 14:36)

Žydi, bet žiedeliai tiek maži ir neišvaizdūs, kad galima ir nepastebėti. Drėgmės pertekliaus nemėgsta.
Atsakyti
QUOTE(<LaPeLis> @ 2011 11 19, 16:36)
Sveikutės, pasirodo ir aš turiu karpažolytę Euphorbia leuconeura 4u.gif (super mamytė nustatė)
user posted image

Labai grazi , as tokiu ugiuku ir nemazai turiu , apsivaikavo mano didzioji ax.gif
Atsakyti
o aš tuos vaikučius naikinu biggrin.gif šiaip ši gėlytė tokia kaip pikžolė biggrin.gif visuose vazonuose prisėja savo vaikų, net lovoje randu sėklyčių
Atsakyti
na pas mane ji nesidaugina kaip pikzole , as specialiai kisau seklas i zeme , kad butu jos vaikuciu ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 11 19, 21:14)
o aš tuos vaikučius naikinu biggrin.gif šiaip ši gėlytė tokia kaip pikžolė biggrin.gif visuose vazonuose prisėja savo vaikų, net lovoje randu sėklyčių

tai vaikiukus naikini, nes jau mamytę normaliai suaugusią turi, o aš užsiaugint ją noriu iki tikros MAMOS biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sunflowers @ 2011 11 19, 17:07)
Labai  grazi , as tokiu ugiuku ir nemazai turiu , apsivaikavo mano didzioji  ax.gif

o tai jei išsitenka vazone su vaikučiais, ar persodinat?
Atsakyti
kol buvo visai maziukai auginau tam paciam vazone dabar ju berods 6 auga kitame vazone po kolkas viename , veliau skyrstysiu ax.gif
jei kas nores sios gelytes kreipkites blush2.gif
Atsakyti
O tai jos kažkaip gydo nuo karpų,ar čia tik toks pavadinimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(<LaPeLis> @ 2011 11 20, 17:26)
O tai jos kažkaip gydo nuo karpų,ar čia tik toks pavadinimas? g.gif

tikrai negydo, netgi pavojingos jos sultys, nes gali alergizuoti. Iš principo, kaip ir daugelio kitų augalų, nulaužus išskiriančių baltą "pieną", sulčių reikia vengti, kad neišbertų, pasirodžius, jog esate alergiški. Tačiau dėl to nereikia baimintis jų auginti, tiesiog reikia žinoti ir atsargiau elgtis, kai tenka čiupinėtis su ja.
Atsakyti
Kazkas nepatiko manjai, vienas lapukas nugelto, tai arba vandens pagailejau arba siaip kas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(<LaPeLis> @ 2011 11 25, 10:51)
Kazkas nepatiko manjai, vienas lapukas nugelto, tai arba vandens pagailejau arba siaip kas...  g.gif

nepergyvenk, viskas ok mirksiukas.gif jos mėgsta pro retą lapelius mesti, pirma nugelsta - o paskui ir nukrenta
Atsakyti
user posted image
pasirodom 4u.gif
Atsakyti