Įkraunama...
Įkraunama...

Karpažolės

kadangi išsiaikinau pavadinimą, ką aš auginu, tai ateinu pasirodyt ir paskaityt apie jas, nors kaip žiūriu manoji auga greit ir nereikli g.gif

beveik metai laiko, parsivežiau vaikiuką mažiuką kur iš sėklos išsprogusios užaugo , vos pora lapelių buvo.

user posted image
Atsakyti
gražuolė, žiūriu tavo ne į aukštį stiebiasi, o l.daug šakučių, tokia krūminė labiau
gintare 0704 mano karpažolės toks pats vazonas tik kur pas tave mėlyna spalva, pas maniškę ruda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 06 01, 08:43)
gražuolė, žiūriu tavo ne į aukštį stiebiasi, o l.daug šakučių, tokia krūminė labiau
gintare

aha, nežinau kodėl, nieko nelaužiau ar nedariau, namie iš kur paėmiau tai ji aukšta ir tik ant viršaus lapeliai, o pas mane iš kart kotas poradėjo medėt ir į šonus. nu man dar geriau, aišku, bet taip įdxomiai...
Atsakyti
Is mazo daigiuko isaugo va kokia 4u.gif
user posted image
Atsakyti
per kiek laiko? ax.gif
Atsakyti
Niu nuo ziemos taip uzaugo , labai lapus leidzia is sonu 4u.gif
Atsakyti
Galėčiau už šokoladą padovanoti savo karpažoliukė, dar jaunutė, apie puse metukų.. auginu žiurkytes, kurios mėgsta ant palangių pabuvoti, o kai jos nuodingos, nesinori, kad apsinuodintų..o kur kitur padėti nėra kur sad.gif
Papildyta:
user posted imageuser posted image

P.s. atiduodu be vazonėlio.
Atsakyti
Kokia jau didelė, ir tik puse metu..
Atsakyti
QUOTE(gintare0704 @ 2011 09 16, 07:51)

Gerai prižiūrėta biggrin.gif
Pavasarį iš sėklytės ją pasisodinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare0704 @ 2011 09 16, 07:51)

nu va kaip skirtingai atrodo smile.gif man tai ji mažiukė pasirodė kaip pusės metų, nu gal kad su savo palyginau, kai pusmečio buvo, tai pilna lapų. nu ji pas mane ne į aukštį auga, bet į plotį, nežinau kodėl....
Atsakyti
o maniškė kaip tik į aukštį stiebiasi smile.gif
Atsakyti
Ne dovanu skyrelis, bet paklausiu biggrin.gif
Gal kas turit Euphorbia milii? Reiketu daigelio... ax.gif
Butu gerai Kaune, bet imanomi ir kiti variantai. Aciu, kas atsilieps smile.gif
Atsakyti