Įkraunama...
Įkraunama...

Karpažolės

QUOTE(Juxt @ 2010 08 25, 18:41)
čia vulcanus  turėjau tokia, kol katinas nenulaužė...
o leukonera maniškė irgi bujoja ir šakotis pati pradėjo, tikra gražuolė, bet jaučiu ant rudens vėl pradės lapus mest... kaip ir kiekvienais metais jau gal 4 metus taip...

galetumet parodyti savo gelyte ?
Atsakyti
Parodykit savo gražuoles, gavau parodoje mažiuką noriu pažiūrėti kas išaugs 4u.gif
Atsakyti
merginos,o jos sultys tikrai nuodingos?
Atsakyti
QUOTE(audryta @ 2010 10 08, 11:00)

teoriškai nuodingos, praktiškai alerginės reakcijos būna individualios, kažkam gali stipriau kenkti, kažkam mažiau...
Atsakyti
QUOTE(audryta @ 2010 10 08, 10:00)

Aš dar čia: http://en.wikipedia....rbia_leuconeura perskaičiau, kad sultys gali net iššaukti navikus. Tai dabar ir galvoju, gal man mesti ją lauk...
Atsakyti
QUOTE(jurasili @ 2010 10 09, 17:07)
Aš dar čia: http://en.wikipedia....rbia_leuconeura perskaičiau, kad sultys gali net iššaukti navikus. Tai dabar ir galvoju, gal man mesti ją lauk...

taigi tu nelaižai ir negeri tų sulčių, ir nesitaškai jomis doh.gif ir negriauži pačios karpažolės kaip daržovės doh.gif ....
nieko tau neatsitiks, jei gražuolė karpažolė puoš tavo palangę mirksiukas.gif
Atsakyti
taip taip nuodingos. aš savo karpažolę genėjau nes buvo peraugusi ir vieną dieną gryžusi radau nuvirtusią, tai patikėkit dvi dienas sutinusi buvau schmoll.gif visą išbėrė spuogais o veidas tapo i arbūzą panašus lotuliukas.gif dbr juokas ima o tada buvo baisu doh.gif doh.gif
Atsakyti
Turiu ir aš karpažolę, ryt įkelsiu nuotraukytes kokią pirkau ir kokia dabar yra. ax.gif Labai graži man šita gėlytė tik gaila, kad šaltuoju sezonu lapus stipriai mėto, čia pagrindinis jos minusas doh.gif
Atsakyti
Turiu ir as karpazoles 2 dar mazos, su keliais lapukais. Neseniai pasodinau pries 3 dienas, tai viena jau numete 3 lapus, gelsta, kita lyg nieko kol kas. Kas cia gali buti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2011 04 04, 20:18)
Turiu ir as karpazoles 2 dar mazos, su keliais lapukais. Neseniai pasodinau pries 3 dienas, tai viena jau numete 3 lapus, gelsta, kita lyg nieko kol kas. Kas cia gali buti?  g.gif

Jos persodinus ar vieta pakeitus ar sezonui pasikeitus megst pametyt lapelius... bet paskui kai pripranta jeigu viskas gerai atsiaugina is virsunes kupstuka smile.gif
Atsakyti
Na tai viskas aisku tada, nes ziuriu ir kita jau viena lapa pamete. Galvojau gal zeme netinka. Tai teks laukt nauju lapu smile.gif
Atsakyti
Na va rodausi kokia maniske auga is maziukes smile.gif Du meteliai jai dabar

user posted image
Cia dar maza

Dabar
user posted image
Atsakyti