Įkraunama...
Įkraunama...

Karpažolės

Nuostabi gėlytė wub.gif
Atsakyti
Laba diena mergaitės, gal galit pasakyti kas nutiko mano gėlytei? Kas per liga ją užpuolė? Pasidarė viršus miltuotas ir viršutiniai lapeliai dėmėti ir kaip su karpom kokiom dėmėta? Matosi kad tikrai kažkuom serga unsure.gif user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LeKrista: 19 rugpjūčio 2010 - 08:44
QUOTE(LeKrista @ 2010 08 19, 09:41)
Laba diena mergaitės, gal galit pasakyti kas nutiko mano gėlytei? Kas per liga ją užpuolė? Pasidarė viršus miltuotas ir viršutiniai lapeliai dėmėti ir kaip su karpom kokiom dėmėta? Matosi kad tikrai kažkuom serga  unsure.gif

yra tokie kenkėjai - miltuotieji skydmariai, pasigooglink apie juos, pažiūrėk ar ne jie čia bus užpuolę unsure.gif
Atsakyti
Esu 95proc isitikinus, kad miltuotasis skydamaris. Jusu vietoje pavalyciau kur daugiausiai tu baltumu ausu krapstuku, pvz., o tada kuo skubiau purkst ir liet actara...

visu svarbiausia - gelyte izoliuot nuo kitu augaliuku, bet profilaktiskai vis tiek liet reikia visus...

Jei nieko nedarysit - sie kenkejai gali sunaikint augaliuka galutinai 4u.gif O jei isplis, tai sunaikina ir aplinkinius... Sekmes kovojant drinks_cheers.gif
Atsakyti
aš turiu tokią ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 08 19, 10:07)
Esu 95proc isitikinus, kad miltuotasis skydamaris. Jusu vietoje pavalyciau kur daugiausiai tu baltumu ausu krapstuku, pvz., o tada kuo skubiau purkst ir liet actara...

visu svarbiausia - gelyte izoliuot nuo kitu augaliuku, bet profilaktiskai vis tiek liet reikia visus...

Jei nieko nedarysit - sie kenkejai gali sunaikint augaliuka galutinai  4u.gif O jei isplis, tai sunaikina ir aplinkinius... Sekmes kovojant  drinks_cheers.gif

O vargeli doh.gif ryt varau jay pirkt tos actaros...O jos kažin kur galima gauti? Ar būtinai spec kokiose pardėse ar yra ir prekybcentriuose?
Atsakyti
QUOTE(LeKrista @ 2010 08 19, 21:45)
O vargeli  doh.gif  ryt varau jay pirkt tos actaros...O jos kažin kur galima gauti? Ar būtinai spec kokiose pardėse ar yra ir prekybcentriuose?

As pirkau senukuose, bet manau, kad ir kitur turetu but, kur prekiauja ivairiom trasom ir chemikalais nuo kenkeju... Pvz Zaliose stotelese... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brunetė @ 2010 05 19, 12:39)
mano grazuole eina is proto  wub.gif
user posted image
visad augdavo po truputi , o dabar eina is proto , cia turbut , kad patresiau  wub.gif

o kuom patresti ja? maniske labai silpna ir aplyginus su jusiskem tai jokio grozio.
Atsakyti
Nupurškiau saviškę ligonę su ta actara, bet kol kas dar nieko nepastebėjau. Kai išdžiūva tai atrodo kokia ir buvo, bet trubūt reikia ilgiau palaukti g.gif Kažkaip norisi kad tuoj nieko nebeliktų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(LeKrista @ 2010 08 23, 18:48)
Nupurškiau saviškę ligonę su ta actara, bet kol kas dar nieko nepastebėjau. Kai išdžiūva tai atrodo kokia ir buvo, bet trubūt reikia ilgiau palaukti  g.gif Kažkaip norisi kad tuoj nieko nebeliktų  tongue.gif

Kenkejai gyvena ir zemej, todel butinai reikia ir paliet...

Neatsimenu po kiek laiko, bet po savaites ar dvieju reikia pakartot visa procedura...

As jeigu imanoma prieit nuvalau su ausu krapstuku tuos baltumus, nes jie taip greitai nenumirsta... Galima valyt pamirskius krapstuka i degtine ar spirita... ax.gif
Atsakyti
Na vieną kartą tai valiau su degtine, tai jaučiu kad reikia pakartoti, ir turbūt tikrai einu paliesiu dar su actara. mirksiukas.gif Ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2010 08 19, 10:54)
aš turiu tokią  ax.gif
user posted image

čia vulcanus turėjau tokia, kol katinas nenulaužė...
o leukonera maniškė irgi bujoja ir šakotis pati pradėjo, tikra gražuolė, bet jaučiu ant rudens vėl pradės lapus mest... kaip ir kiekvienais metais jau gal 4 metus taip...
Atsakyti