Įkraunama...
Įkraunama...

Karpažolės

QUOTE(Crassula @ 2009 06 09, 20:28)
lotuliukas.gif O tai gal del to ir neleidzia??

Na, nezinau,. Juk svarbiausia parasyti. Bet kadangi tai augalas sakotas- tai vistiek kada nors bus tu sakeliu. Tikrai.

Aš tai jau imu daryti išvadą, kad yra dvi Euphorbijų rūšis: šakojančios ir nesišakojančios. Darbe yra Euphorbia - trys šakos, klausiu ką darė - sako nieko. Nu žodžiu, nesupaistysi jų... unsure.gif
Atsakyti
Nesuprantu mano gėlytė visus lapus numetė ligi vieno blink.gif Dabar prisiugino vaikučių ir ugina naujus lapus blink.gif Gal perlaisčiau g.gif Gal yra taip kam nors buvę???
Atsakyti
QUOTE(***Perlita*** @ 2010 02 18, 12:46)
Nesuprantu mano gėlytė visus lapus numetė ligi vieno blink.gif Dabar prisiugino vaikučių ir ugina naujus lapus blink.gif Gal perlaisčiau g.gif Gal yra taip kam nors buvę???

na jos mėgsta šaltuoju sezonu lapus pamesti, maniškė irgi kiekvienais metais skirtingai, tai daugiau tai mažiau numeta, bet paskui atsiaugina
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2010 02 18, 18:13)
na jos mėgsta šaltuoju sezonu lapus pamesti, maniškė irgi kiekvienais metais skirtingai, tai daugiau tai mažiau numeta, bet paskui atsiaugina

O tuod vaikus reikia nulaužti???
Atsakyti
QUOTE(***Perlita*** @ 2010 02 18, 18:24)
O tuod vaikus reikia nulaužti???

turit minty kur pridygę vazone ar kur ant stiebo auga?
jei tie kur vazone tai galima veisti, persodinti į kt vazonus, bet jos veisiasi kaip pikžolės, tai raunu, o kur ant stiebo tai pas mane tik pirmi metai neseniai pastebėjau kad ant stiebo lyg ir "šakeles" skleidžia, tai net nžn, nelaušiu - žiūrėsiu kas bus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės. ziuriu ce dauguma kitokius augaliukus augina, bet si as irgi visad laikiau karpazole. ziudziu problemyte tokia, praita rugseji jis man kad "sove" i virsu tai ne tik mane praaugo, bet manau kad jei tokiais tempais greit lubas pasieks. Kazkas patare pjauti virsune, bet kada ir kaip tai tinkamai padaryti, ir isvis ar galima? nes zinau kad pjauna siek tiek kitokiem augaliukams. Butu labai gaila nuskriausti si mano numyletini biggrin.gif

http://foto.kataloga...9...PG&id=20943
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzenete: 21 vasario 2010 - 19:31
QUOTE(Dzenete @ 2010 02 21, 20:05)
Sveikos mergaitės. ziuriu ce dauguma kitokius augaliukus augina, bet si as irgi visad laikiau karpazole. ziudziu problemyte tokia, praita rugseji jis man kad "sove" i virsu tai ne tik mane praaugo, bet manau kad jei tokiais tempais greit lubas pasieks. Kazkas patare pjauti virsune, bet kada ir kaip tai tinkamai padaryti, ir isvis ar galima? nes zinau kad pjauna siek tiek kitokiem augaliukams. Butu labai gaila nuskriausti si mano numyletini  biggrin.gif

http://foto.kataloga...9...PG&id=20943

šitą pjaustau nuolat negailėdama, ir jūsų tą kūdą viršūnę nurėžčiau, palikdama tik tokį aukštį , kad gražiai formuotusi į plotį- čia kaip su bonsais galima žaist 4u.gif
Atsakyti
Gal kas esate auginę lauke karpažolę? E.marginata?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAPO: 25 vasario 2010 - 16:35
Sveikutės 4u.gif

Kiek žiūrėjau, rodos neradau, kad būtų tėmelė apie šią gražuolę wub.gif

Prieš porą metų padovanojau dygliuotąją karpažolę mamai, gėlė žydi be perstojo iki šiol. Taip patiko ji man, ieškojau, vos radau pirkti, bet nudžiuvusi, apleista buvo, persodinau, "pakalbinu" kasdien ir kaip sukrovė žiedus - negaliu atsidžiaugti wub.gif thumbup.gif bigsmile.gif

Ar yra daugiau šią gėlę auginančių?
Atsakyti
QUOTE(Smurfiukas @ 2010 03 04, 01:03)
Sveikutės  4u.gif

Kiek žiūrėjau, rodos neradau, kad būtų tėmelė apie šią gražuolę  wub.gif

Prieš porą metų padovanojau dygliuotąją karpažolę mamai, gėlė žydi be perstojo iki šiol. Taip patiko ji man, ieškojau, vos radau pirkti, bet nudžiuvusi, apleista buvo, persodinau, "pakalbinu" kasdien ir kaip sukrovė žiedus - negaliu atsidžiaugti  wub.gif  thumbup.gif  bigsmile.gif

Ar yra daugiau šią gėlę auginančių?

turejau ir as kadaise sita grozi, bet nusalo verysad.gif
jei kas iesko, tai visai neseniai maciau Ermitaze siek tiek nukainotus mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano mama taip pat augina šią gėlę,bet atėjus žiemai ji numeta beveik visus lapelius.Jūsų irgi?
Atsakyti
Mano mama per mazai laiste, tai lapeliai beveik visi nukrito, likotik spygliukai ir daugybe ziedu. As laistau dazniau, neleidziu visiskai zemei izdziuti, tai va nuotraukose matosi, koks grozis. Pirkau gele spalio menesi, o foto daryta nesenai, siais metais.
Atsakyti