Įkraunama...
Įkraunama...

Karpažolės

Namuose auginu apie 1 metro aukscio karpazole. Problema ta, kad ji labai apdulkejo, o kaip valyti nesugalvoju wink.gif . Bandziau nupurksti vandeniu, bet liko demes. Kaip valote jus??? blink.gif
Atsakyti
su byshki dregnu skuduru nuvalyk kota ir fsio, o lapus valyt neapsimoka, per daug darbo ir sheip , cia jumi ne kokia sansivjera kad pajimt lapa i lapce gerai ir bruzyt sepeciu. o jei jau ten geras sluoksnis dulkes tai nupust su pylesosu.
Atsakyti
Maniske jau beveik 3 metru, laikom hole. O valau su sluotele dulkems, o kartais nusiurbiu dulkiu siurbliu visus tarpelius-plysiukus , kur prikrenta lapeliu. Tik darbas kruopstus ir atidus, nes labai siubuoja ir baisu nuversti ir sulauzyt.
Atsakyti
Paprasciausia valyti siek tiek dregna audinio skiaute.Per daug dregna valant ar purskiant lapus-lieka dulkiu demes.
Atsakyti
O as savo 2 m. karpazole purskiu vandeniu gana daznai, tai dulkiu visai nesimato
Atsakyti
Nemanau , kad gera mintis karpazole purksti - juk ji sukulentas . Na nebent namie labai sausa ir slta g.gif
Atsakyti
as taip pat purskiu karpazole tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Miglute @ 2004 09 15, 08:34)
Nemanau , kad gera mintis karpazole purksti - juk ji sukulentas . Na nebent namie labai sausa ir slta g.gif

Kai pradejau purksti karpazole, ji pradejo greiciau augti, o ir spalva sodresne pasidare wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Mera @ 2004 09 15, 10:10)
Kai pradejau purksti karpazole, ji pradejo greiciau augti, o ir spalva sodresne pasidare wink.gif

gal ir nieko butu ja nupurksti, bet nuo vandens laseliu lieka zymes, o tai mane nervina... dry.gif
Atsakyti
Sveiki,
o ka daryti kad karpazoles kotas pastoretu? Ji pas mane tokia vesli, auksta, bet kotas plonas ir baisu kad nulus kada. Apskabyti irgi nesinori,nes girdejau,kad begantis pienas jas zudo.
Siaip as ja irgi purskiu labai smulkia dulksna.Juk yra visokiu purkstuku ir ne taip jau tos demes matosi.
Atsakyti
O kodėl jos numeta savo lapelius. Ypač žiemą. Gal taip turi būti?
Atsakyti
Sveiki. Aš savo vieną karpažolę numarinau cry.gif Net pati nežinau kodėl ji numirė, nes ir persodinus buvau ir gražiai žydėjo, bet atėjus žiemai ji numetė lapus ir visiškai nupuvo. Gal per daug laisčiau? g.gif Paskui prisiskaičiau internete, kad žiemą reikia laistyti labai nedaug ir purkšti negalima (nors mano kaimynė purškia, ir auga ji gerai g.gif ). Taigi, pasiėmiau ataugėlę iš tos pačios gerosios kaimynės. Kol kas auga, tfu tfu tfu ax.gif
Atsakyti