Įkraunama...
Įkraunama...

Šelti arba mini kolis

QUOTE(Majute @ 2007 12 13, 11:17)
O siaube,vaikas  blink.gif  ir dar taip jos norėjo  verysad.gif tai telefoną tai mano juk turėjo,nu gal pametė  g.gif  galėjo juk skambint .Parašykit nr. man važiuosiu pasiimt .


Ar gavai į AŽ telefoną?Toks vaizdas, kad neišsisiunčia g.gif
Atsakyti
QUOTE(fenddi @ 2007 12 13, 12:25)
Ar gavai į AŽ telefoną?Toks vaizdas, kad neišsisiunčia g.gif

Gavau,važiuoju pasiimt.
Atsakyti
Sveikos šeltininkės smile.gif Dramatiškas nutikimas - turiu galvoj atiduodamą kalytę. na, tikiuosi, kad viskas bus gerai, kai jau veisėja sužinojo.
Nors pastaruoju metu tapau didele CC mylėtoja, turiu dar ir šeltę, kalytę, 4,5 metų. Atsirado ji pas mane labai netikėtai - tiesiog po to kai teko atsisveikint su erdeliu supratau, kad be šuns gyventi nelabai išeis ir nuvažiavau į Vilniaus karantiną . ten ją ir radau. Pasakė, kad 5 mėn. atvežė nes nepardavė... parsivežiau namo tokį persigandusį, drebantį smirdintį kailio gniužulą su ilga nosim smile.gif Vėlaiu išsiaiškinau LKD pagal tatuiruotės Nr. , kad tuo metu jai buvo 9 mėn, o dokumentuose pavadinta Sabelija ... toliau nebepamenu.
Šunę pavadinom Arsa. prireikė nemažai laiko, kol atsigavo, bet dabar galiu pasakyt tik tiek - šuniškos ištikimybės įsikūnijimas.
dabar neturiu po ranka daugiau jos nuotraukų, bet atrodo maždaug taip:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo echidna: 13 gruodžio 2007 - 14:51
Gražu wub.gif
Atsakyti
Echidna, jus saunuole, o mergytes akys- nerealios. Pati turiu selte -pritariu 10 proc. jei reikes lis i ugni paskui seimininka.
Atsakyti
radau kelias nuotraukas smile.gif

Papildyta:
įtariu, kad viena preižąsčių kodėl atsidūrė karantine tai X priekinės kojytės..
Atsakyti
QUOTE(echidna @ 2007 12 13, 16:06)
įtariu, kad viena preižąsčių kodėl atsidūrė karantine tai X priekinės kojytės..


Tai jei jau neparodine tai galima ismest... kaip slykstu bash.gif
Atsakyti
Sveikos, as nesuprantu tokiu zmoniu, kurie atsikrato ssavo augintiniais,kaip suluzusiais daigtais. Kaip sako namai ne gunibiai neisitems, bet nei vieno gyvuno neatsikraciau, nors ir kastrato, suradu labai gerus namus,dar nuvaziuoju laikoas nuo laiko patikrinu.Kaip isitikinu,kad gerai isikure palieku ramybeje.
Stai ir kazkas paklaidino paprasta kieminuka kaciuka, ir tas isikure kuo puikiausiai.
[img=http://img89.imageshack.us/img89/1757/fotokates071bz3.th.jpg][img=http://img228.imageshack.us/img228/4871/fotokates062gs7.th.jpg]
Atsakyti
Ačiū Dievui, Beniūšos mergeliūtė jau saugi pas Majutę clap.gif didelis jai dėkuj, kad taip operatyviai nulėkė paimt notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonuko_mamka @ 2007 12 14, 10:01)
Ačiū Dievui, Beniūšos mergeliūtė jau saugi pas Majutę  clap.gif didelis jai dėkuj, kad taip operatyviai nulėkė paimt  notworthy.gif


Tuose namuose jos irgi niekas neskriaudė ir labai ją mylėjo. Tiesiog susiklostė tokios aplinkybės. Labai džiaugiuosi, kad vis dėl to ji grįžo pas veisėją ir bus tinkamai kalyte pasirūpinta.
Atsakyti
Tikiu,kad ja rūpinosi ten ir labai mylėjo smile.gif Labai jos norėjo kai pirko bet ką padarysi verysad.gif ....Visko būna ir nieks nuo to neapsaugotas.Stresuoja labai ,nieko dar net neėdė .Atsisėdu ant žemės,tai Demi pašaukta užsilipa ant kelių ir guli...o taip laukinukė .Apsipras ,žinau ,kad šelčiai naminukai ir toks šeimininkų pakeitimas baisi trauma jiem .Su mama dabar kartu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Majute @ 2007 12 14, 20:41)
Tikiu,kad ja rūpinosi ten ir labai mylėjo  smile.gif Labai jos norėjo kai pirko bet ką padarysi  verysad.gif ....Visko būna ir nieks nuo to neapsaugotas.Stresuoja labai ,nieko dar net neėdė .Atsisėdu ant žemės,tai Demi pašaukta užsilipa ant kelių ir guli...o taip laukinukė .Apsipras ,žinau ,kad šelčiai naminukai ir toks šeimininkų pakeitimas baisi trauma jiem .Su mama dabar kartu  smile.gif


Aš rašiau, kad ji laukinukė.Labai sunku ją vedžioti buvo.Bet tikiuosi viskas bus gerai. Pasakysiu dar ir savo nuomonę - ne pensininkui toks šuo. Ji per judri.
Atsakyti