Koli aš neauginau,bet sako kad charakteris kaip kolio.Geriečiai jie,visai neagresyvūs su kitais šunim ir gyvūnais,švelnaus charakterio,lengvai dresuojami,namie ramūs o išleisti į lauką gerai išsilaksto ir išsiloja
:lotuliukas:Nekerštingi,tik su jais dresuojant reik švelniai,skatinant,nemėgsta grubumo.Šiaip mano tikrai labai tvarkingi(labai anksti nebedarė namie),o dėl griaužimo tai jie tikrai nėra griaužtukai.Įdedu foto savo Bitės ir Nulio

Na aš auginau kolį, o geri draugai turi šeltį. Ką galiu pasakyt, charakteriai pakankamai panašūs. Šelčiai gal kiek judresni. Rikis (draugų šeltukas) jaunystėje tai tikrai labai judrus buvo, bet dabar jau vyrukui 7 metai, tai toks ramus gerietis tapo. Šiaip labai prieraišūs šunys. Gal kiek per daug lojantys, na vėlgi man dabar turint seterį, visi šunys atrodo per daug lojantys
na būkim biedni, bet teisingi - kartais tikrai mėgsta šelčiai paloti
Va ką čia dar.. labai imlūs dresūrai, kompaktiški ir mieli šuneliai
Ai ir dar, kaip ir koliai, mėgsta šiek tiek "paganyti" visus 
Rikutis:

Rikutis:

QUOTE(Majute @ 2006 08 20, 11:05)
Namie jie ramūs kaip belgai,neloja.
Bet kaip ir rašiau,išleidus į lauką(pas mus nuosavas namas tai išleidžiam palaidus)tai jau išsiloja ir paskui vėl ramūs. 

Na matot, jūs sportuojate su jais, tai natūralu, kad namuose jie ramūs

o kuom skiriasi koliai nuo selciu ? ( gal selciai mazesni as taip galvoju
) beto koks ju ugis ties ketera beto ar jie seriasi, siaip tai labai ispudingi suniukai
kailis labai grazus bet idomu ar seriasi o jei taip tai ar labai stipriai ? beto gal kas zinot koki lietuviska sios veisles suniuku veislyna kuris turetu savo svetaine ???

QUOTE(winnerss @ 2007 04 21, 10:37)
o kuom skiriasi koliai nuo selciu ? ( gal selciai mazesni as taip galvoju
) beto koks ju ugis ties ketera beto ar jie seriasi, siaip tai labai ispudingi suniukai
kailis labai grazus bet idomu ar seriasi o jei taip tai ar labai stipriai ? beto gal kas zinot koki lietuviska sios veisles suniuku veislyna kuris turetu savo svetaine ???

Tai ir mane domina...