Įkraunama...
Įkraunama...

Gėlės jauniesiems

QUOTE(Cikadele @ 2005 03 20, 11:45)
burunduk, viena klausimelis- o jus i gamta vaziuosit po baznycios ar po zakso?

pvs man pora puoksteliu atnese kai tuokemes baznycioj...taciau dalis sveciu baznytinej ceremonijoj nedalyvavo, o susirinko jau pokylio vietoj (jusu atveju salej), tai tada ir sudave visas dovanas ir geles... tad jos ir nenuvyto

ps. galbut gali apie uzsiminti kvietimuose, kaip nors zaismingai galetum parasyti ir tiek 4u.gif

Dar baznycios laiko tiksliai nezinom, bet jei viskas gerai, tai pirma i baznycia, tada tiesiai 14 val i rotuse ir tada i sventimo vieta. Pas mus pagrinde bus jaunimas, jis vazines kartu, o i sale papildomai ateis koki 10 zm., tai visi pagrinde sveikins prie rotuses, o kur dar bendradarbiai abieju, klaioskai, grupiokai, draugai?
Atsakyti
tada viena iseitis 4u.gif bent jau mes taip darem, o zinok pas mus atstumai buvo matuojami simtais kilometrus, nuo baznycios iki pokylio vietos buvo atstumas 250 kilu tongue.gif

taigi po baznycios (zakse nesituokem) mes su musu liudininkais pasilikom forografuotis, geles atidavem tevams ir kt giminaiciams ,kurie ssusimerke jas i kokias vazeles, susidejo i masinos bagazine ir isveze i pokylio vieta. Na mes zinojom, kad atstumai dideli, tad buvom susitare, kad dede su teta ir mano tevai pasiruos vazas ir kad jie parves geles...

o ka jau padarysi- visos geles vysta...patkek kai kurios net jau dovanojant buvo nuleipusios, nors ta diena kai tuokemes buvo anaiptol ne karsta 4u.gif
Atsakyti
juk gelemis ne jaunoji turi rupintis, taip kad maziau reikia del ju galva sukti, as va per vestuves gavau laaaabai daug geliu, ir visos jos tvarkingai atsidure pas mane namie, pasirupino jomis pamerges ir tevai smile.gif
Atsakyti
Nesvarbu kokias geles dovanoti, svarbu graziai jas pateikti. Salonuose gali labai kuribingai padaryti puokste.
Originali dovana mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai pasiziuri,kiek jaunieji gauna geliu.... pilna vonia... doh.gif
Ir puse nuvysta pirmom dienom... man tiesiog gaila pinigeliu ismestu i bala..

As tai TIK uz ORINIGALIAS puokstes.. kad ir mazyte, vieno ziedo puokstele.. pastatoma ar idomiai pateikta.. Man fainiau,nei tos sluotos geliu...

VA sita, tai jEGA thumbup.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Geriausia dovanoti tokias, kokias po to ant stalo lengviausia sustatyti - pasitarnaus už papuošimą vestuvių puotos metu biggrin.gif
Atsakyti
MAne ir tokia mazyte kukli puokstele nudziugintu... GALeciau tiesiai ant stalo vestuvinio drasiai deti!!! wub.gif

user posted image

arba tokia neiprasta.. bet tikrai nesumesi su visom gautom gelem i vonia..

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blue_rose: 21 vasario 2007 - 23:05
Nelabai noretume gauti puoksciu... blush2.gif Sirdziai mieliau tiesiog rozes,o dar labiau pradziugintu ramunes wub.gif
Atsakyti
Mano draugė kai tuokėsi tai iš karto perspėjo, kad nedovanotumėm puokščių, jai labai gaila būna, kai jos nuvysta ir tenka išmesti. ax.gif Tai mes iš Saldžių Majų išrinkom gėlytę papuoštą saldainiais. Ir išmesti nereikės greit ir dar pavalgys saldainių. bigsmile.gif Aš ir norėčiau pati gauti kažką panašaus. blush2.gif
Atsakyti
Per vestuves gavome galybe geliu, buvo viskas labai super, jos ilgai zydejo, buvo nuostabiai grazios. Tik viena beda buvo su keliom labai labai didelem puokstem - labai sunku rasti tinkama inda joms pamerkti. Gal geriau kazkas kuklesnio arba tiesiog rinktis laisvas gelytes, o ne puokstes ax.gif
Atsakyti
per vestves gavau daug pintu geliu ,o is vienu sveciu gavau is geliu sketi,nu jegele gaila foto kad neturiu
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif seniai cia kas bebuvo uzsuke... g.gif
Mes tai pagalvojom,kad visas gautas geles ir puokstes nunesim ant kapu,gal kazkiek pasiliksim...mes tuoksimes nedidelio miestelio baznycioj,o salia jos yra kapines,i kurias po ceremonijos norim eiti,nes ten palaidoti mums artimi zmones: MB mama,seneliai ir t.t.Tai galvojam,kad ant tu kapeliu ir sudesim gelytes.Tik idomu ar neisizeis sveciai,kad ju dovanotas geles ant kapo nunesem g.gif
Atsakyti