Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai - anekdotinės situacijos

Sveikos, mamytes.
kai dukra pradejo kalbeti uzvedziau jos "kalbu" dienorasti, kur dar iki siol yra ka parasyti. stai keletas perliuku:

klausiu:
-Evelina, ka valgysim?
Atsako:
- braskiu nevalgysiu, mane nuo ju isberes (isbers), geriau valgysiu Karveciu (kreveciu)

sedint masinoj:
-griaudzia...tuoj prades zvaigzdeti...

Tevelis parvede mazaja is darzelio, o ji man ir sako:
-as daugiau su teveliu is darzelio nebeisiu.
-kodel?-paklausiu.
-todel, kad jis taip greitai zirguliuoja, kad man visas kalbas iskrato...

aiskinu mazajai, kad dievulis uz gerus darbus atlygina, uz blogus baudzia...
vaziuojat masina, sustojam prie sviesoforo degant raudonam signalui, mazoji ir sako.
-neglima vaziuoti per raudona.
-teisingai, atsakau, nes kitaip gali sustabdyti policininkas ir nubausti.
-ne, atsauna mazoji, -policininkas sustabdys, o dievas nubaus...
Atsakyti
Daile - laugh.gif thumbup.gif . Mano sunelis ziuri toki grazu plakata: leliukas sedi lizde visas pukuotas (kaip ereliukas). Matukui sakau - matai koks grazus leliukas? Jis sako - "cia gaidys"!
Kai sypsausi atsiranda duobute skruoste - matukas sako "oj, mamytes zandukas suluzo..."
Atsakyti
Einam pries kelias sav i Senukus. Ir netoli pamate tiltini krana. Ziurejo ziurejo... atsitupe...
- Tu matai?!... Kranas atsitupe blink.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Mano kukulis dar sakiniu nesudelioja (1,4 m) - ilgiausias buvo "i mama, i tete, i akle" - bet "zodziai" pilasi kaip is gausybes rago. Ji ne is tu, kurie, jei nezino, kaip tiksliai, tai nieko ir nesako. Ji sako!!! taip ir iseina:

neneli - seneli;
neniute - mociute;
kokalia - koja;
pypalia - pirstine;
nenemau - nezinau ir t.t.
Atsakyti
Maniškė jau didelė, jau 5 metukų.
Vakare išdykauja, aš ją pabaru. Ji manęs klausia:
-Mamyt, tu pavargus? sakau - taip.
Pažiūri ir vėl klausia - tu pyksti? taip sakau, pykstu....
Tada sako :
-Tu ant manęs tai jau nepyk, palauk, tuoj tėtis grįš iš darbo.... rolleyes.gif
Atsakyti
......mano vaikinas(3.5m) uzkause:
-Mama,o mes zmones?
As sakau:-Na taip,mes zmones! Jis man vel:- O kodel mes zmones??? g.gif g.gif Kartais net nezinau ka atsakyti! biggrin.gif

Siandien parduotuvej:
...Stovim eilej ir jis laiko reklamini Tedzio vitaminu bukleta ir reikalauja,kad as jam nupirkciau,aiskinu,kad cia nera,nueisim i vaistine ir nupirksiu,jis vistiek savo :-Noriu ir viskas!Tai tokia moteriske,sako:-Negrazu taip rekauti,jei neklausysi mamos,as tave isidesiu i tase ir prasisege rankinuka,o mano vaikinukas,kaip susuko:
-O as tada tave nusausiu,boba gun_bandana.gif .....Vajetus,neturejau kur akiu deti blush-anim-cl.gif

Cia irgi parduotuvej tioks nesusipratimas......
...Vaziuojam ,na jis toj masinelej sedi ir stovi dvi paneles prieky,tai jis kaip uzreke ant visos parduotuves:-Pasitraukit durnes,ko cia maisotes! ir vel neturiu kur detis blush-anim-cl.gif

...O is kur tie zodziai,net nebezinau,namie tikrai nesnekam,tuo labiau tas zodis DURNE,net neaisku is kur,is kur jie istraukia toki zodyna?????? doh.gif
Atsakyti
Siandien Simas man:
Pupyte, duok valgyt laugh.gif
Atsakyti
..............tai gal tetis mamyte- pupyte vadina?
...Cia tai visai grazu!Ne taip,kaip mano pasneka,kad rausti reikia!
Atsakyti
Na va manoji tik neseniai pradėjo šnekėti, bet jau kai prijuokina kartais :)Gaila, kad neužsirašynėju juokingesnių sakinukų, daug jau užsimiršo sad.gif
Keli paskutiniai:
Guli mažė lovoje su manimi pietų miegui ruošiamės, žiūri į lubas ir sako: -mamyte, ten kažkas sėdi, pažiūriu matau kažkokį taškelį tamsų, sakau kažkoks kakas, nekreipk dėmesio ir miegok. Guli mažė ramiai, aš užsimerkus apsimetu, kad miegu, o ta: - mamyte, matai... kakas eina. Pasižiūriu, o ten pasirodo buvo musytė ir pradėjo vaikščiot, na kaip pradėjau kikent smile.gif smile.gif

Arba mažė pakakoja į pampersą, tai įsižergia, susilenkia kaip močiutė kokia ir vos kojas pajudindama eina ir dėjuoja: - ojojoi, ojojoi daug kakos, ojojoi kaip duria, mamyte duria smile.gif

Išgirdo kieme kaip mūsų kaimynas išvedęs šunį suriko - eik myšt! Tai daba tik bėda su tuo žodžiu, anksčiau sakydavo pasisiojau, o dabar pavyzdžiui kokioj Maximoj kai užrėks pamyzau, bet taip garsiai, kad aplinkui tik visi atsisuka, oi, kaip nesmagu mamai pasidaro.

Kai pamato, kad išnešėm šiukšles ir neįdėjom naujo šiukšlių maišo rėkia: - siukslės pabėgo, ojojoi siusinė (šiukšlinė) nuoga.

Kai kaime pamatė karvę, žiūrėjo, žiūrėjo ir sako:
-kiek daug papinukų!
Atsakyti
Mano Tomui 1.10 men.Vakar guli pas mociute lovoje be pamperso ir ciupineja savo daikciuka smile.gif Ir sako -DEga (tipo zvake)ir pradejo pusti.Mes su uosvine kad pradejom zvengti.Po to suglaude kojytes paslepe savo daikciuka ir sako -Baba (nebera) laugh.gif
Atsakyti
Su Matuku vaziuojant masina, ivaziavau i duobe - neblogai pakrate...
-Oj, mamyte, masinyte uzkliuvo...
Atsakyti
Mano Vera visada mėgo troleibusus, vadino juos "žužiukais". Važiavom pro troleibusų parką, ji ir pasakė: miega žužiukai sudėję ūsiukus. smile.gif
Atsakyti