Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai - anekdotinės situacijos

Dar prisiminiau: tada sunui irgi kazkur apie 3-3,5 metu buvo.
Jis savo seneliui (mano teciui) sako: seneli, tu jau toks senas, tave nusauti reikia blink.gif Bet taip rimtai tai pasake blink.gif Gerai, kad mano tevukas prie bajerio, tai prisijuoke iki asaru ir paprase, kad dar leistu pagyventi smile.gif Bet iskur jis toki "bajeri" istrauke??? g.gif

Sesers sunus (tada kokiu 4-5 metuku buvo) viena karta kavineje pareiske: Mama, man alaus nepirk, siandien nenoriu, geriau sulciu paimk biggrin.gif Tai sese sako, taip nesmagiai pasijuto huh.gif laugh.gif
Atsakyti
Maniskis labai anksti kalbet pradejo,tai kai 1,3 buvo, padaviau jam puodeli arbatos su avieciu uogiene. Jis paziurejo, o arbatoj plaukiojo aviete tokia su plaukiukais ir sako:
-Mute (muse),kaka!

Snabzdu Nojukui i ausyte : "tu mano numyletinis"
O jis nepatenkintas, "as ne nusmyletinis, as akrobatas!"

O kai 2m. buvo isejau as is tualeto,o jis prie duru stovi ir klausia:
-Padarei kaku?
-Padariau...
-Maladec!

Aprengiau ji dzinsais ir svarkeliu ir nusiunciau pasirodyt teciui. Tetis pagyre- "o,koks tu vyras" o jis, -"nesakyk vyras, sakyk bicas!"

Atsakyti
Mano kliackas dar neturi 'auksiniu minchiu', bet ish to ne visishko mokejimo kalbeti irgi bajeriu priskaldo. Vienas ish geresniu: ka pasakysi? sako - kaku sysia? wink.gif
Atsakyti
Mano 2,3men vaikina po operacijos kita ryta aplanke palatos gydytojas. Augustas jau gera valanda prabudes vartesi lovoj. Tik pamates artejanti gydytoja, susuko:
-Neik cia! As da miegu... biggrin.gif

Musu tetukas ilgam isvykes, tai Augustukas iprato uzmigt kartu su manim. As bandau pripratint prie minties, kad kai jis gris, Augustui teks miegot savo lovytej. O jis man priestarauja:
Nea, as miegosiu su mamyte...Tetukas miegos mano lovytej! rolleyes.gif
Atsakyti
Geria maniskis vakar vitamina ir sako:bet kai ta metala geriau, tai neskanus buvo...
Man akys ant kaktos:ka toki, sakau, gerei??? blink.gif
Pasirodo, gelezi... rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Priesh pora dienu uoshviene papasakojo,kad kai mano vyras buvo mazhiukas tai autobusa vadino "boba".
Vaizdelis (dazhnas):jau netoli stotele ir vaikas pamato atvazhiuojanti autobusa.Pirshtas i stoteles puse ir klyksmas-BOBAAAAAAAAaaaa..... rolleyes.gif Ishvada:vaikas-bobulku siaubas laugh.gif
Atsakyti
Prieš porą dienų su draugės sūnumis vaikštinėju po Sereikiškes.
-Kas ten?- klausia mažasis (4 metų) rodydamas į pilies kalną.
-Ten Gedimino pilis...
-Ten Gediminas gyvena?
- Ne, Gediminas labai seniai numirė...
-Tai kieno dabar ta pilis?- neatlyžta mažasis.
-Dabar ten muziejus. Žmonės gali ateit pažiūrėt kaip Gediminas gyveno. Ten visokie šarvai, kardai...- bandau aiškinti.
-Tai dabar ten Muziejus gyvena? O ar jis nepyksta , kad žmonės po jo pilį vaikšto?
Atsakyti
Sveikos,
Vakar atsiverciau tokia knygele. Ten rasydavau savo didziosios mintis:
Istrauka:
* Agnytei jau 2m. ji visdar kartais daro i kelnytes. As jai aiskinu:
-Agnyte reik sakyt mama noriu syse.
Dukra atsako:
-Neee reik sakyt, mama prisidariau i kenytes.

*Kaledos. Daug giminiu. Aplink dukra visi sukinejas klausineja jos visko.:
-Agneta, koks tavo tecio vardas?
Agnetai jau atsibode, jinai tyli, nieko nesako:
-Nu, Agnyte kaip mamyte tevely saukia.
Agneta atsistoja, nustato neapsakoma mina, ir ant viso namo uzrekia:
-Zydrunai eik valgyt...
biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Zemai skrenda oro balionas. Mano dukryte (2m.) susizavejusi sako:
- Koks jis didelis..., grazus..., maistingas...

Dukrai 3m. As jau smarkiai nescia biggrin.gif Jos klausia;
- O ko tu nori ? (na, sesytes ar broliuko)
- Suniuko...

Kalbuosi su vyru. Mano mazasis (tada kokiu 3-ju) labai atidziai ziuri man i burna. Po to pareiskia:
- Mama, tavo dantys susiglamze (mano priekiniai is tikruju ne patys tiesiausi)

Uzsirasinejau tas auksines mintis, nes tikrai iskrenta su laiku is atminties tokie perliukai.
Atsakyti
Savo busimam pirmokui nupirkau sokiu tapkes ir aiskinujam:cia sokiu bateliai.
Nelankysiu as sokiu, sako, geriau uzrasyk mane i futbola ir i lakstyma laugh.gif
Tai isaiskinau, kad tai privaloma pamoka, juk sakau, negali neiti i matematika...
Nu jau, atsako, i matematika tai as tikrai eisiu thumbup.gif
Atsakyti
Viena ryta mano trimete, laukdama musu, ziuri i savo pirstinetas rankas ir sako: "tete, na, kokios grazios mano pirstines wub.gif ". Vyras, aisku, nutaiso vargana feisa ir ima zaunyti " oi, ir as tokiu noriu..." Mergina grieztai nukerta :" NEZIRZK, ir tau tokias nupirksim" laugh.gif

Vakarykstis juokelis:

Tik prisedu pavartyt zurnala - prisistato mano mergyna :"mama, pazaisk su manim". As nepasiduodu - sakau, na, palauk, truputi. Tuoj pailsesiu ir pazaisiu. Ji - pas vyra. Tas irgi : pazaisk pati. Finalas : mergina grieztai taria : "tete, tu TURI su manim pazaisti." Ir pamokanciai priduria:" kad tokiu dalyku man daugiau nebutu".

laugh.gif
Atsakyti
Prisiminiau viena bajeriuka ir as (o buvo ju daug, tik va - neuzsirasiau...)
Vyresneliui buvo jau beveik 4 metai, jis su mazesniuoju broliuku pas senelius paliktas buvo (teveliai turistavo tuo metu). Sedi vaikai, ziuri zinias, o ten sneka apie Baltarusijos prezidenta Lukasenka. Lukas kad susuks: as ne Lukasenka, as Lukas Simkus!!! Seneliai vos is juoko nenugriuvo.
Atsakyti