Draugu sunus pasikviecia i svecius savo drauge (kaimynu nergaite, abiems po keturis m.). Drauge paduoda is saldytuvo trintas uogas kurias mazoji kaimyne valgo "net saukstais kabliuodama"...draugu sunus(Justas) stebejo stebejo ir pareiske:- nu zinai Karolina jei tu sitaip valgysi tai mano zmona tikrai nebusi...
Nu ir dar bajeris is mano vaikystes...Mano dede daug tais laikais keliaudavo tai mane kaip vaika suzavejo druska ir pipirai tokiuose mazuose pakuciuose (na juos daznai prie maisto isinesimui ideda). Tai kai tik atsirado pirmosios komercines parduotuves aptikau ten tu pipiru kuriu labai garsiai paprasiau...tiesiog pareiskiau kad mama man reik situ pipiru...tik paskui supratau kodel mama mane zaibo greitumu, visa paraudusi istempe is parduotuves...juk ten buvo ne pipirai (mano manymu uzsienietiskai uzsrasyti) bet paprasciausi prezervatyvai...
Ai dar vienas bajeriukas...einu su draugu vaikais nuo upes..ir ziuriu skrenda lektuvas...sakau vaikai ziurekit lektuvas...Justas ir sako aha..as sridau kazkada lektuvu...o jo sese vyresne sako:-nemeluok Justai, as tik viena skridau...dar taves tevai net neplanavo..O mazasis Justas pareiske kad jis dar pas tete ir mama buvo, bet vistiek atsimena kai skrido...