Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai - anekdotinės situacijos

nueinam kartu su broliene ir dukterecia (3m.) i kavinuke..karsta..uzsisakaom salto alaus po bokala..o atnesus alu dukterecia atidziai pazvelgia ir garsiai pareiskia :-mama, tu ir vel busi girta (tarytum tai daznas ivikis biggrin.gif )...teko raudonuoti kadangi zmones i tai kazkaip l. suregavo

Draugu sunus pasikviecia i svecius savo drauge (kaimynu nergaite, abiems po keturis m.). Drauge paduoda is saldytuvo trintas uogas kurias mazoji kaimyne valgo "net saukstais kabliuodama"...draugu sunus(Justas) stebejo stebejo ir pareiske:- nu zinai Karolina jei tu sitaip valgysi tai mano zmona tikrai nebusi...

Nu ir dar bajeris is mano vaikystes...Mano dede daug tais laikais keliaudavo tai mane kaip vaika suzavejo druska ir pipirai tokiuose mazuose pakuciuose (na juos daznai prie maisto isinesimui ideda). Tai kai tik atsirado pirmosios komercines parduotuves aptikau ten tu pipiru kuriu labai garsiai paprasiau...tiesiog pareiskiau kad mama man reik situ pipiru...tik paskui supratau kodel mama mane zaibo greitumu, visa paraudusi istempe is parduotuves...juk ten buvo ne pipirai (mano manymu uzsienietiskai uzsrasyti) bet paprasciausi prezervatyvai...

Ai dar vienas bajeriukas...einu su draugu vaikais nuo upes..ir ziuriu skrenda lektuvas...sakau vaikai ziurekit lektuvas...Justas ir sako aha..as sridau kazkada lektuvu...o jo sese vyresne sako:-nemeluok Justai, as tik viena skridau...dar taves tevai net neplanavo..O mazasis Justas pareiske kad jis dar pas tete ir mama buvo, bet vistiek atsimena kai skrido...
Atsakyti
Mamos sesuo su vyru ir mano dviem pusseserem gyveno Kretingoj, o mamos mama (t.y. mano ir mano puskiu mociute) - Telsiuose. Karta teta nuveze mazesniaja (tada buvo ~3-4 metai) pas mociute ir paliko gerai savaitei. Po savaites teta atvaziavo pasiimti mazosios (vyresnioji (~10 metu) tuo metu buvo namie). Per ta savaite mazoji pribure mociutei, kad jie namuose turi pudeli, kalyte, tokia pilka grazia ir t.t. zodziu taip itikinamai papasakojo, kad mociute per savaite pririnko gera maisa kaulu visokiu ir tetai atvaziavus atiduodama ir sako, cia tai mazajai kur namie jusu laukia (mociute turejo omeny suni), o teta isverte akis "nesupratau!!!!" (apie suni nieko nezino, o namie laukia vyresnele). Paskui ilgai juokesi, kai issiaiskino, kas ka pagalvojo ir t.t.
Atsakyti
Dar viena prisiminiau...
Sedziu pasisodinus Justuka (buvo apie 3m) tas savo klyna krapsto ir mano kelniu uztrauktuka "tyrineja"...nekreipiu demesio juk vaikas...po geru penkiu min. Justas isdydziai pareiskia...- pas mane ten yra o pastave tuscia... g.gif
Atsakyti
Važiuojam kovo mėnesį su savo trijų metų metų dukra prie jūros pirmą kartą.Pasakojam kaip atrodo jūra, kad daug vandens.Ji sako: "Aš eisiu maudytis".Aš sakau: " Ne, vandenukas šaltas". O ji atšauna: "Aš paprašysiu, kad man močiutė šilto ipiltų".
Atsakyti
Mazasis ziuredamas i jura paklause :
mama ar matei tokia didele bala kaip sita?
Atsakyti
Kotryna, 6 metų
Sedi savo pirštuką ant kojos krapšto. Klausiu, ką čia darai dabar...
Atsako: pas mane neštumo priepuolis laugh.gif Nu tipo niešti jai tongue.gif
Vėl Kotryna
Prieš gimtadienį mes su vyru virtuveje dirbame, o Kotryna sedi už stalo ir svajoja. Vyras sako: ko sedi be darbo, padėk mums ką nors , taip ir vyrui savo išmoksi valgyt gamint...Kotryna atsako: aš jam negaminsiu, pats gamins, aš multikus žiūrėsiu laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Gera tema thumbup.gif

Gintare svencia 2 metu gimtadieni. Ateina svecias. Jos klausiam, kas atejo. Sako: "papai" biggrin.gif
Atsakyti
Mano mazoji labai megsta dabar ziureti "Mike Pukuotuka". Viena diena beziuredama, kaip mike is medzio krinta (ten kur apie bites) ir sako: sakes Mikei.
O vakar buvom poliklinikoj, tai kol laukem eiti pas daktare, jinai vos ne prie visu zmoniu ir vaiku ejo ir klausinejo: a ka darai? Ar manes nepazisti? Zmones ten is juoko luzo.
Ir siaip jinai pas mus didele snekute, pastoviai ka nors sugalvoja. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Iseina 1.8men Dukryte paskiepyta is gydytojo kabineto ir sako:
- Mushe...
Atsakyti
Mes per gimtadieni pas draugus, kurie turi dvieju metuku dukryte, taip prisibaliavojom, kad namo grizti nepajegem. Ryte ta panele izingsniuoja i kamberi, kuriame mes miegojom, ir klausia mano vyro: "Sauliuk, tai chujova? Gal aliuko?".
Papildyta @ [mergetime]1082031521[/mergetime]
Vyro sunus is pirmos santuokos sveciavosi pas mus (5 metai). I kambari iskrido muse.
- Teveli, o muse kanda?
- Ne, nekanda.
- Tik palaizo?
Papildyta @ [mergetime]1082031749[/mergetime]
Vyras telefonu klausia draugu vaikucio (4 metu), kuris guli ligoninej:
- Ar tau dar dure i rankyte ta adatele, kaip vakar?
- Kokia adatele?
- Nu ta, su laiduku, kur adata idure ir priklijavo prie rankytes?
- Ai, tu norejai paklausti, ar pastate kateteri, taip?
Atsakyti
TAI VA MANO GEDMANTUI DAR NERA KETURIU METU, BET JAU GREITAI...
KOVO MEN. LANKEMES pAS LOGOpEDA NES MAZAI KALBA.
LOGOpEDE; AR TURI DARZELYJE DRAUGU...
GEDMANTAS; TUJU.... DU...
L; O KOKIE DRAUGU VARDAI...
G; DAJUS - TIpO DARIUS, LAUJA - TIpO LAURA, NU IR DA DIU...
L; O KURIS TAU GRAZIAUSIAS...
G; LAUJA....
L; O KAS pAS JA GRAZU...
G; GILIAI SUSIMASTES.......... TYLI
L; TAI GAL SUKNYTE GRAZI, GAL pLAUKUCIAI GRAZUS....
G; NE............ KOJOS........ IR pApAI, NU CIA AS JAU RAUDONA....
L; STENGIASI NUKREIpTI KALBA IR SAKO O TAI KODEL TAU JI pATINKA, GAL JI LABAI GERA MERGYTE....
G; NE JOS KOJOS NE KREIVOS.........
TAI VA REISKIA MAZAI KALBA....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ENIGMA: 15 balandžio 2004 - 14:46
nu skaiciau ir zvengiau susiriesdama biggrin.gif
ir is kur tie vaikai taip primasto? atrodo,net nesitiki,akd taip gali isvartyt thumbup.gif
as tai laukiu nesulaukiu savo maziuko,kad galeciau stebet jo bajerius ir tokiu kalbu klausyt.bus ir man ka parasyt ateity
Atsakyti