Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai - anekdotinės situacijos

Vakaras... Vyras nuprause dukra, as einu ja migdyti. Staiga ziuriu, ant sienos naktinis drugelis. Pakvieciu vyra, sakau, paimk, kad nakti dukters neisgasdintu, jei nutups ant nosies. Tuo tarpu mergina visa drugelio gaudymo procesa tyliai stebi. Vyras pagauna "pauksti" ir iseina. Tamsu, gulim abi su durka lovoje, po kokiu 10 min, dukra klausia
- mama, o kodel tu istekejai uz vyro.
- turbut, kad mylejau, atsakau.
-mama, o tetei myli?
- taip, tetis ir yra mano vyras.
Po minutes:
- mama, o ka gaudo vyrai
As: kaip tai ka gaudo?
Dukra: maaaama, vyrai gaudo drugeliuuuuuuuus. 4u.gif
Atsakyti
Vienos pazistamos dukryte 4m nusivede mociute i kaledine eglute muzikiniam teatre. Mergaite pakviete Kaledu senelis pasakyt eilerasti,ta atsisedo ant keliu seneliui ir deklamuoja per mikrafona: Atnese senelis ozka,piso,piso kol uztrosko.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nervuota:) @ 2008 04 16, 16:27)
Vienos pazistamos dukryte 4m nusivede mociute i kaledine eglute muzikiniam teatre. Mergaite pakviete Kaledu senelis pasakyt eilerasti,ta atsisedo ant keliu seneliui ir deklamuoja per mikrafona: Atnese senelis ozka,piso,piso kol uztrosko.. lotuliukas.gif

doh.gif doh.gif doh.gif kur toks mazas zmogeliukas ismoko tokiu eiliu?????
Atsakyti
QUOTE(Nervuota:) @ 2008 04 16, 16:27)

blink.gif man irgi idomu, is kur toks eilerastis pas vaika? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nervuota:) @ 2008 04 16, 15:27)

Cia jau baisu, o ne juokinga wacko.gif
Atsakyti
Pritariu, kad baisu. Mano mama su ikimokyklinukais dirba, tai pripasakoja jų leksikos ypatybių doh.gif dar švepliukai, o žodynas jau apsaugok Dieve blink.gif
Atsakyti
Mano keturmetis ziuri pro langa ir kalba:
-Siandien lyja ir negalim eit i lauka. Reik paimti sketi ir sumedzioti ta lietu biggrin.gif
Atsakyti
Mano mažis "Du gaidelius" buvo išmokęs gal metų ir 10 mėn. būdamas. Tai jo pirminė versija skambėjo taip:
Du gaideliai du gaideliai baltus zirnius kūle,
Dvi vistelės dvi vistelės į menulį vezė.
Ozis malė, ozis malė, ozka pikliavojo,
o si trecia ozkytėle miltus nusysiojo... doh.gif
Kitkas apynormaliai toliau.

Tyliai pažvengdavom, stengėmės neakcentuoti neteisingumo, ir dabar moka teisingai... tik jau "ne lygis".

Vienas iš topikų: "O! mama apsirengė kaip gaisrinė!" (raudonos treningo kelnės ir raudonas golfas namie).

Dar situacija prieš kokį mėnesį. Bunda iš pietų miego, ilgai miegojęs. Mes su močiute tyčia šnekam pusbalsiu, kad išsibudintų greičiau. Mažis: "Netrukdyti miegoti! Nekvaksėti!" Sakyčiau tonas toks... g.gif
Atsakyti
Beveik keturių metų Lauras bando apsisukti siaurame kambaryje su savo mašina. Ant jos jis pats važiuoja. Apsisukti nepavyksta: "šiame gyvenime net apsisukti nėra kur" doh.gif
Atsakyti
Prisijuokiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Maniškė kartais su televizorium pašneka. Vieną kart girdžiu iš virtuvės. Rodo actimelio reklamą, kur Tamošiūnaitė kalba kad geria actimelį kasdien, ir kaimynui siūlo, o maniškė jį kas rytą geria. Tai žiūrėjo žiūrėjo tą reklamą, ir tokių pasipiktinusiu tonu: "Eik tu, čia gi vaikam!"
Atsakyti
Na ir prisijuokiau jūsų šnekorių pokštus beskaitydama lotuliukas.gif

O iš saviškio "repertuaro" ant greitųjų prisiminiau:

Tėtis paima iš darželio (ką tik pradėjęs lankyti) ir klausia: na, Rapoliuk, ar patiko čia? Ar pasiliksi čia pietų miegoti. Ne, sako, nes visur čia ieškojau ieškojau, bet televizoriaus niekur neradau... blink.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Marile @ 2008 05 01, 21:33)
Prisijuokiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Maniškė kartais su televizorium pašneka. Vieną kart girdžiu iš virtuvės. Rodo actimelio reklamą, kur Tamošiūnaitė kalba kad geria actimelį kasdien, ir kaimynui siūlo, o maniškė jį kas rytą geria. Tai žiūrėjo žiūrėjo tą reklamą, ir tokių pasipiktinusiu tonu: "Eik tu, čia gi vaikam!"

lotuliukas.gif

O maniškis žiūri Ariel reklamą, kur šeima dvi sesutes dvynukes augino...tai vis tarsteli (3 m.): "du broliukai" doh.gif lotuliukas.gif pats turi broliuką, tai žmogučiui nesuprantama, ką reiškia sesutę turėti biggrin.gif
Atsakyti
Maniškė ne per seniausiai žiūri pro langą ir kad pradėjo barškint ir šūkaut :"katine, eik greitai namo", nueinu pasižiūrėt, kas ten jai nepatinka, ogis kaimynų katinas aplink mašinas trinasi, uosto, klausiu" o tai ką tau tas katinas blogo daro, kad varai jį namo?", sulaukiu atsakymo:" mašinas valgo"

Kitas atvejis, kai jau net pasimečiau.

Atlekia į virtuvę ir šaukia: " mama mama, sekso noriu", mano akys tokios blink.gif , mudu su vyru tokio žodžio aplamai nevartojam, mintyse sukasi, iš kur ji galėjo ištraukti, perklausiu, o ji man vėl :" sekso noriu". Susimąstau, ir tada suprantu doh.gif , fone girdisi televizoriaus garsas, per tv rodo filmą REKSAS doh.gif , Neištarė Reksas, gavosi seksas, pasitikslinau, akurat, noriu šito ciucės biggrin.gif

Kitą dieną, vėl žiūri tą patį filmą, ir jau tada komentuoja: "O, mano SEKSAS"

Dabar iš SEKSO, patapo LEKSU.
Merginai 3 metukai 4u.gif
Atsakyti