Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai - anekdotinės situacijos

po skaniu ir sociu pietu nutariau paisdykauti su mergyte, bet ji kad suriks:
- Mama, man pilvuka skauda.-Kadangi neseniai sirgo inkstu uzdegimu truputi sunerimau ir paklauskiau kur skauda, o ji:
- Mama, man nekur skauda, o pilvukas sultingas ir maistingas. biggrin.gif
Atsakyti
tetis vyresniam sunui aiskina-va mazutis jau keturiom pradejo vaiksciot.o vaikas sunerimes:
tai ka? jis 4 kojas turi?

biggrin.gif
Atsakyti
Lipom ant trijų kryžių kalno.
Laurynas (4 metai) pasakoja: ...buvom prie 3 kringelių...
Atsakyti
oi, nusišluostau juoko ašaras lotuliukas.gif .

Čia maniškių išmintis:
Vyresnėlis ilgai netarė "r" raidės, tai vietoj karvės sakydavo "kalvė". Tetis labai kabinėdavosi ir sakydavo, kad jokios kalvės cia nėra, o tik karvės. Po kiek laiko paklaustas "kas čia?" pradėjo atsakinėti - Mūmuko mama biggrin.gif

O visai neseniai buvo toks pokalbis sui 10-mečiais

Aš:
-Opa opa opa-pa, augo žirnis ir pupa
Aš tą pupą pamačiau ir dantukais sukramčiau
Dukra iš karto:
-O kas žirniui atsitiko?
blink.gif blink.gif
- Nu, toliau laimingai gyveno
Sūnus:
- O su kuo?
g.gif

Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2007 12 17, 22:12)
- Gyveno kiškis su kiškiene... turėjo jie savo mažus vaikučius kiškiukus... bet kiškai tėčiai žuuuuuuvo, nes norėjo apsaugoti savo vaikus...eeeee- mama, o ką galima pagaminti iš kiškių? g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif Visu mazu vaiku "perskaitytos" pasakos - kazkas nerealaus thumbup.gif
Atsakyti
kai tik pirma karta prisnigo didiji vedizua i darzeli:
- mama, paziurek kiek daug koses, galim eiti valgyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astaria @ 2008 01 27, 13:37)
Lipom ant trijų kryžių kalno.
Laurynas (4 metai) pasakoja: ...buvom prie 3 kringelių...

Geras thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gavom dovanų baltą žiurkėną.Dukra(šviesiaplaukė) sako:-Na va,pagaliau būsiu ne vienintelė blondinė šeimoj.
Atsakyti
Kazkada vaikstau po pc su dukryte ir ji pribega prie saldytuvo kur stovi sudeti red bull ir praso kad as jai nupirkciau, bandau paaiskinti, kad negalima kaip nesveika ji gerti, o ji:
- mama, as ir noriu sparnu. biggrin.gif
Atsakyti
Mano šešiametis snėnas serga, karščiuoja, jį pykina. Jo mama, nenorėdama, kad vaikas išvemtų sugirdytus vaistus, žada į užpakaliuką dėti žvakutę (nors to nebedarė nuo neatmenamų laikų. vikas visai užmiršęs, kas tai yra unsure.gif ). Mama išsitraukia žvakutę, o vaikas jau klykia, kad jam skaudės - juk žino, kad jei yra vaistai į užpakaliuką, tai reiškia "akuolą" cool.gif Mama sako, neskaudės, nedursiu, o vaikas ieško, kur žvakutės adatytė scare.gif Pamatęs, kad adatos tikrai nėra, ir suvokęs, kur žvakutė bus įdėta, vaikas suklykia: -Tai ką, tu ją dar ten ir uždegsi? biggrin.gif
Atsakyti
Na logiškai galvoja vaikas lotuliukas.gif Pavadina suagėliai žvakutėmis nei šį nei tą, tai logiška, kad žvakutes degam ir pučiam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdute23 @ 2008 02 07, 22:30)
Kazkada vaikstau po pc su dukryte ir ji pribega prie saldytuvo kur stovi sudeti red bull ir praso kad as jai nupirkciau, bandau paaiskinti, kad negalima kaip nesveika ji gerti, o ji:
- mama, as ir noriu sparnu. biggrin.gif

bajeristė lotuliukas.gif
Atsakyti