Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai - anekdotinės situacijos

Maniškei kartą užėjo kažkokio švelnaus graudumo ar tai meilės protrūkis, tai apsikabino močiutę ir sako: "- Močiute, tu tokia graži, tokia graži, kad man tavęs net gaila......"
Nu kas tai gražiai močiutei beliko, tik atsidūsti....
Atsakyti
Papasakokit, kokių jūsų šnekučiai gudrybių, juokų ar pan. prišneka, ko prisimąsto rolleyes.gif
Mano 5-metė vakar, varoma miegoti, atėjo į miegamąjį ir taip valdingai pareiškė "mama, tu man leisk vienąkart baigti mokslus" biggrin.gif (tipo, kad leisčiau jai pabaigti rašyti raideles, nevaryčiau miegoti) cool.gif , nu lūžom su vyru iš juoko blink.gif
Atsakyti
Kai grįžta mano dukrytė iš mokyklos,kaip jau įprasta klausiu ką veikėt?kaip sekėsi?Vieną dieną ji ir sako:ai nieko gero neveikėm ,žaidėm trikampį,tai gal sakau kvadratą,o ji aha. biggrin.gif
Atsakyti
na papasakosiu ir as: atejau eilinis syki pas pediatre apziurai stoviu su savaja t.y. laikau ja kenguroje. Prieina berniukas kokiu 4 metu ir sako atsisukes i mama : mama mama as noriu tokios seses, mama sako paparasyk gal teta atiduos o sis atsisukes piktai rezia nenoriu sitos noriu is tavo pilvo! Ir dar pamastes priduria gali iskart pagimdyt du ir sese ir broli nes man reikia smile.gif
Atsakyti
Mano septynmetis siandien kankinasi prie pietu lekstes. Ant sofos - naujas zurnaliukas, bet kol nesuvalgysi, niekas neleidzia eit skaityt. Galu gale zmogus rado iseiti: mama, o as galiu valgyti lizingu? KAIP?! - issizioju. Na taip, sako, - pavalgau pavalgau, paskui einu paskaitau zurnaliuka, paskui vel ateinu, pavalgau... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano vaikas ciulpia ciupsa, kuris toks pusiau rudas pusiau baltas. Klausiu kokio skonio tas ciupsas.. Vaikas pagalvojo ir sako: "Koka kolos ir kiaushinio baltymo"...
Atsakyti
einam su juliuku shaligatviu, ant jo paberta smelio, kad nebutu slidu. juliukas sako: "mama, cinamonas!"...
Atsakyti
karta kalbant telefonu mano krikstasunis (buvo neseniai atsventes 4 gimtadieni) aiskina ka jam atnese dovanu ir t.t. as aisku paklausiu, kiek jam dabar tu metu, jis: "jau greit sesi bus" sakau, tai kad dar penki turetu but po keturiu(vaikas skaiciuot moka), i tai gavau atsakyma: "nu tai nebeturiu ka pasakyti" ir atidave rageli teciui.

Papildyta @ [mergetime]1078842586[/mergetime]
mano pussesere, kai buvo kokiu 3 metu atejo pas mano mama ir klausia: "kuma, zinai kas tu?" (kuma = kriksto mama) Mama aisku maloniai sypsodamasi klausia "kas" ir laukia padoraus atsakymo - deja atsakymas "p/zda cempione".. kieme mergina prisiklause....
Atsakyti
pasakiau dukrai (5m.), kad jei nesivalys dantukų, jie suges ir iškris, o ji ir sako "tai aš ir noriu, kad vienas čia pradžiai iškristų" biggrin.gif , jai įdomu, nes pas sesę krenta dantys ir ji nori būt lyg vyresnė rolleyes.gif laugh.gif
Atsakyti
Cia dar is mano vaikystes mama pasakojo: Ejome vakarejant i namus: tetis, mama ir as. As labai uzsinorejau ledu, bet aisku, man buvo pasakyta, jog "NEGALIMA". Taigi, as pagalvojau, pagalvojau, atsidusau, ir sakiau: "Ledu negalima, nieko negalima, zoles duos ir bus baigta"....
---------------------------------------------
Viena diena baisiai sirgau, buvau persalus ir skaudejo gerklyte. Ziurejau TV ir laukiau, kol prades rodyti multikus. Bet ten vis dainavo operos solistas....Staiga mama pasakoja, jog girdi, kaip as kitame kambaryje pradejau nervuotis: "Palauk, brude, rekauji cia rekauji, prades ir tau gerklyte skaudeti............"
unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Papildyta @ [mergetime]1078946180[/mergetime]
Tiesa, atsiminiau dar, kad sumustinius duoniadesriais vadindavau..... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Yurgita @ 2004 03 09, 16:22)

Papildyta @ [mergetime]1078842586[[b]*MonaLisa rgetime] [/b]
mano pussesere, kai buvo kokiu 3 metu atejo pas mano mama ir klausia: "kuma, zinai kas tu?" (kuma = kriksto mama) Mama aisku maloniai sypsodamasi klausia "kas" ir laukia padoraus atsakymo - deja atsakymas "p/zda cempione".. kieme mergina prisiklause....

va cia tai geras thumbup.gif isties, kokiu tik baisybiu vaikai neprisirenka gatvese ir kiemuose...
as tik pamenu, kad daug vargo turejom kol ipratinom broli vaikscioti gatvese tik kai sviesoforas rodo zalia...niekaip negalejom iaiskinti, nes jis sake, kad visi zmones vaiksto per raudona ir isties...daug kas begioja gatvese nepaisydami sviesoforu,o dar karta mama skubejo ir pati perejo gatve per raudona sviesa...jeigu jau mama taip daro
tokie tat blogi pvz sad.gif
o kai dar ir zodeliu prisigaudo.... sad.gif
Atsakyti
mano broliukas grizes is darzelio pasakoja mamai, kad "siandien buvo atejus daktare ir tikrino vaikams galvytes ir ieskojo utpeliu" Kadangi mama nieko nesuprato, tai brolis paaiskino "Nu tu zveriuku kur deda tadus blindas " (tipo glindas)biggrin.gif
Cia senai buvo.
Atsakyti