Sūnelis klausia: "Ar gyvuliukai ryte keliasi tada, kai višta suskamba?" ;D
Kalbasi du mazi draugai. Per langa pamato motocikla:
-Ziurek makalia, - pasako vienas.
-Cia ne makalia, o mičitas, - atsako kitas.
P.S. cia man vieni giminaiciai apie savo vaikus pasakojo. ;D
-Ziurek makalia, - pasako vienas.
-Cia ne makalia, o mičitas, - atsako kitas.
P.S. cia man vieni giminaiciai apie savo vaikus pasakojo. ;D
Mano mama tikriausiai kalbejo apie ginekologa as ir nugirdau.Vaziuoju su tetciu troleibusu,tais senais senai laikasi ir tevas pradejo koseti,o as per visa trulika ir rekiu:
- Teti,teti,tau pas ggiekolga laikas apsilankyti,tau gerklyte skauda.
Cia man tevas pasakojo
- Teti,teti,tau pas ggiekolga laikas apsilankyti,tau gerklyte skauda.
Cia man tevas pasakojo
Mano 3m. dukra dūko ant fotelio, atėjo senelis ir užėmė jos vietą, ji pasistaipė aplink ir klausia ,,Seneli, o tu turi reikalų?", senelis atsako: ,,Turiu", tada maniškė sumąstė ,,Tai eik - pasiimk" ;D
cia mano draugu dvimetis berniukas islankste viena karta bairy.
viena karta isejo tevas is vonios isimaudes, grazus tox su naujais triusikais. sunelis paziurejo i tevely ir sako:
- teveli, gerai atrodai!
[smiley=vo.gif]
viena karta isejo tevas is vonios isimaudes, grazus tox su naujais triusikais. sunelis paziurejo i tevely ir sako:
- teveli, gerai atrodai!
[smiley=vo.gif]
Čia iš mano pačios repertuaro.
Paprašė močiutė nugarą pakasyt - kasau, o ji: ,,nu ir skaudžiai kasai - net karvė spirtų", o aš: ,,mamytei taip kasau - ir nieko - nespiria. ;D"
Paprašė močiutė nugarą pakasyt - kasau, o ji: ,,nu ir skaudžiai kasai - net karvė spirtų", o aš: ,,mamytei taip kasau - ir nieko - nespiria. ;D"
Manoji Marija (2 metu ir 2 menesiu) labai megsta kandziotis - is meiles. Karta pas mus atvaziavo jos vyresnioji sesute - vyro dukte is ankstesnes santuokos. Kita diena Marija man pasakoja: su sese Agne pabendravau - ikandau.
Musu trimetuke dabar tokius gabalus paskaldo,kad luztam su vyru.Viena vakara pradejo dometis pie policininkus:kur jie gyvena,kokia ju pavarde,kokius vaikus turi? ;DNa bandziau aiskinti,bet ji manes nesuprato.Klausimu daugejo,o as nebesugebejau jai tinkamai paaiskinti 
Musu tetukas grizo is komandiruotes,klausia mazosios:
- Kiek manes pasiilgai?
-Uz 30 litu,-atsove mazoji.
Tetis sako:
-Nu tu "kieta" pana.
-As ne kaulas,-atsake mergina musu. ;D
Zodziu kieviena diena ji mus pralinksmina savo samojais ;D ;D

Musu tetukas grizo is komandiruotes,klausia mazosios:
- Kiek manes pasiilgai?
-Uz 30 litu,-atsove mazoji.
Tetis sako:
-Nu tu "kieta" pana.
-As ne kaulas,-atsake mergina musu. ;D
Zodziu kieviena diena ji mus pralinksmina savo samojais ;D ;D
Nu sian pasiunciau savo"pona Byna" i parduotuve, padejau pinigu ant stalo, sakau"nupirk to ir to(daviau sarasiuka) ir butinai nupirk 4 sasiskes. Tas nuvare i parde, o as ziuriu, kad ant stalo pinigus pamirso. Nu jau sulaukiu atgal parvarancio. Ziuriu pro langa, eina toks susinervines, parejo sako"maaama,as viska pasiemiau , priejau prie kasos, ogi ziuriu, kad man pinigus pavoge"
Na as ji nuraminau, kad per durna galva kojos kencia , sakau varyk atgal. Pagaliau sugrizo ir sako:" nuejau vel i mesos skyriu visas toks ;D , sakau - 4 sasiskas! Tai pardaveja sako: -Tai dar mazai tau buvo? [smiley=unknw.gif]"
Tai sake, ejo prie kitos kasos [smiley=052.gif], ne prie tos, kur pirma maiseli su mano "sarasiuku paliko" ;D

Tai sake, ejo prie kitos kasos [smiley=052.gif], ne prie tos, kur pirma maiseli su mano "sarasiuku paliko" ;D
nu pas mus tai ne anekdotinė situacija, bet vistik :
, šešiametė pradėjo kasdien porinti"ai, atsibodo šitas gyvenimas" :o

Papasakosiu ir as. Laukiausi 3 sunaus, pilvas dar nedidelis buvo. Isirenginejom buta, nuvaziavom visi i Senukus. Kad vaikai perdaug nepavargtu, palikom uzuolaidu skyriuj ant foteliuku - kad nepavargtu... Su vyru vaikstom po baldu, sviestuvu skyrius, girdim:"Ponai ...., prasome ateiti skubiai i uzuolaidu skyriu. Lekiu visa issigandus, vyras dar kazka tyrinejo. Pakeliui, einant pro santechnikos skyriu ziuriu - kriaukle sukulta. Dar spejau pagalvot - kas nors norejo tos kriaukles, o zioplas darbuotojas matyt neislaike... Prieinu prie vaiku, stovi apsauga, sirdis man i kulnus... Sako: nezinau kuris vaikas, bet tikriausiai mazasis [beveik 3m.] prisiusiojo i klozeta [ ta prasme i preke]. :o Bet cia, sako, dar nieko... Va sitas - vyresnysis - sudauze kriaukle... :o
Ka as galejau pasakyt - skubiai vyrui skambinu. Lukas aiskina, kad pabego brolis, jis ejo ieskot, ir patikrino spintele, ant kurios buvo ta nelemta kriaukle!!! Aisku ji nukrito ir suduzo! Veliau atejo kitas darbuotojas, sako: Ponia, jusu mazylis sveikas - slapimas skaidrus!!! [Jis vale mazojo "darba"] Isivaizduoju aplinkiniu reakcija, kai mazius "tai" dare... Gerai, kad kakot neuzsimane... Kai susimokejom, susedom masinon, galvojau sprogsim is juoko, pinigu gaila, bet vistiek juokinga.