;D ;D ;DMano vaikas sneka,bet dar nepilnais sakiniais,bet kartais kaip uzlanksto. ::)Sultis[tuose mazuose tetra pakiukuose-Tom and Jerry]vadina MAU[ gerti sako- tiuja]. [smiley=flowerface.gif]Tai viena karta parduotuvej,duoda pardavejai 5 centus ir sako NONIU MAU,pardaveja ziuri mane-nesupranta ka sako,o jis TIUJA[gerti] DOK TAKAU[sakau].O MAU,tai todel,kad nupiestas katinas ant to pakelio.Kakava-MIX FIKS vadina-KAO PIS PIS,arbata-tai PATATA,o kaip einam miegoti [smiley=000308.gif]dazniausiai prasideda norejimai:NONIU SYSIU IR FUJA
Kai mano sunui buvo 3 m., mes su jo teciu jau nebegyvenom. Karta jis manes paprase teveliui paskambint. Paskambinau, o pati, kai kokia
, per kita rageli klausiausi ju pokalbio.
-Labas, teti, kaip gyveni?
-Gerai, o tu?
-As irgi gerai.
-O mamyte kaip gyvena? Ar nieko dar neturi?-pasmalsauja mano exvyras.
-Turi. Nauja rankinuka, - atsauna sunelis.
daugiau ju pokalbio nebegirdejau, nes raiciausi is juoko ;D ;D ;D

-Labas, teti, kaip gyveni?
-Gerai, o tu?
-As irgi gerai.
-O mamyte kaip gyvena? Ar nieko dar neturi?-pasmalsauja mano exvyras.
-Turi. Nauja rankinuka, - atsauna sunelis.
daugiau ju pokalbio nebegirdejau, nes raiciausi is juoko ;D ;D ;D
Mano dukrele,kai buvo mazdaug 5 metuku,grizus is darzelio pasakoja:
-Mamyte,siandien musu aukletojos tualete sprogo le
mpute.Dabar ten tamsiai sviecia! 8)
-Mamyte,siandien musu aukletojos tualete sprogo le
mpute.Dabar ten tamsiai sviecia! 8)
Močiutė nusivedė anūką karvės pažiūrėti. Gryžta abudu, o močiutė juokiasi net susirietusi. Sako žūrėjo žiūrėjo ir sako: -
Močiute, o tavo karvė su kablukais, ir net dviem!
Močiute, o tavo karvė su kablukais, ir net dviem!
Skambinu vavar is darbo namo, kalbuosi su savo mama (ji priziuri vaika). Pries man paskambinant jiedu dainavo dainele. Kalbames su mama, girdziu, sunus sako "mociute, dainuok", mama nedainuoja, toliau sneka su manim. O sunus nesulaukes daineles sako: "mociute negroja..." ;D
Mano mamos drauges vaika priziuredavo mociute. Kai jam buvo penkeri, atvyke sveciai paklause:
-Na, Juliuk, ar moki koki eilerastuka?
-Moku, - kukliai atsako Juliukas.
-Tai padeklamuok,- reikalauja sveciai.
-Sveika Marija, malones pilnoji, Viespats su tavimi, - susikaupes "deklamuoja" Juliukas ir atskleidzia visa mociutes "pamokeliu" turini. ;D
-Na, Juliuk, ar moki koki eilerastuka?
-Moku, - kukliai atsako Juliukas.
-Tai padeklamuok,- reikalauja sveciai.
-Sveika Marija, malones pilnoji, Viespats su tavimi, - susikaupes "deklamuoja" Juliukas ir atskleidzia visa mociutes "pamokeliu" turini. ;D
Dar viena prisiminiau. Mano pusseserei buvo ketveri. Per savo trumpa gyvenimeli ji is savo Zemaitijos kaimo, kuriame gime ir augo, toliausiai buvo nuvaziavusi pas musu mociute i kita Zemaitijos kaima. Todel savaime suprantama, kad kitokios kalbos, isskyrus savo gimtaja zemaiciu, ji nemokejo. karta as jos paklausiau (beje, as pati tuo metu dar buvau paaugle, kokiu 12 meteliu).
- Kodel tu visa laika sakai rokouteis, o ne kalbiete (rokuotis, o ne kalbeti-verciu i lietuviu kalba ;D)?
-Je, kalbiete! Kalbiete rek puotrus, vo tep ta rek rokouteis (verciu: Na, kalbeti! Kalbeti reikia poterius, o siaip tai reikia rokuotis), - atreze mano mazoji pussesere ;D
- Kodel tu visa laika sakai rokouteis, o ne kalbiete (rokuotis, o ne kalbeti-verciu i lietuviu kalba ;D)?
-Je, kalbiete! Kalbiete rek puotrus, vo tep ta rek rokouteis (verciu: Na, kalbeti! Kalbeti reikia poterius, o siaip tai reikia rokuotis), - atreze mano mazoji pussesere ;D
[smiley=flowerface.gif]Mano drauge buvo palikus vaika mociutei,gryzus klausia:Ka veiket?O mazasis ir sako, su mociute tesla masazavom{mociute minke tesla} [smiley=daemon.gif]
Vakar buvom pas gydytoja. Kadangi tai buvo privatus kabinetas, o ne jos drauge pediatrė, iš kart iejusi mano dukra pasakė: nenoriu nieko rodyti gydytojui berniukui...parodysiu gydytojai mergaitei ;D Kadangi gydytojos mergaites ten nebuvo
teko rodyti berniukui..Bet kai gydytojas prie jos priejo jam iš kart kategoriškai buvo pasakyta : prašau nusiimti pirštines..

as kai laukiaus dukreles (tada dar nezinojom kad dukra), tai sunus vis sakydavo turesim sese. As sakydavau kad gali but ir brolis, o jis viena diena ir sako:
- O kas bus jai gims leliukas? ???
(jis isivaizdavo, kad sese bus tokia kaip jis iskart 3 metu)
Pries dvi savaites nutarem eit i spektakli ir viena savaitgali as sirgau, kita jis susirgo, tai jis ir sako:
- Na va ir vel i pistakli nenueisim.

nors siaip visada pasako taisiklingai
- O kas bus jai gims leliukas? ???
(jis isivaizdavo, kad sese bus tokia kaip jis iskart 3 metu)
Pries dvi savaites nutarem eit i spektakli ir viena savaitgali as sirgau, kita jis susirgo, tai jis ir sako:
- Na va ir vel i pistakli nenueisim.

nors siaip visada pasako taisiklingai
Mano Vilte (4m.) pas mociute ziuri "senaja animacija". Ir pasitaike, kad kaip tik buvo krepsinio varzybos, vadinasi, filmuku nerode. Atvaziuoju pasiimti dukrytes, mociute man ir sako:filmuku nerode, nes krepsi ziurejom. Vaziuojam su Vilte namo, ji kad susuks:maisas, maisas buvo. Koks maisas?-klausiu. Ji man aiskina:maisas buvo, todel filmuku ir nerode(mociute juk sake krepsys, o vaikui koks skirtumas tarp krepsio ir maiso ;D)
Mano bernas zaidzia su zaisliniu zuikiu, apziuri ji ir sako: na vargsas zuikelis, neturi kojiciu, paeis, nugrius ir jam bus piz*iec ;D