Čia buvo prieš kokius 10 metų - sode suvažiavę kelių giminaičių vaikai, matosi ar pirmą kartą - berniukui 9-10 metų, jo naujai matoma pusseserė 2-3 metukų. Buvo karšta diena, ir vyresnysis, nuėjęs į daržą, apsipylė kibiru vandens, kuris varva per glaudes, kojas. Mažoji pažiūrėjo ir kad užriko: - Jonas kaku padarė!
kai keičiau dukrai sauskelnes , 2,8 metų sūnus suskėlė bajeriuką:
-o kur jo pimpelis?
Paaiškinau, kad mergaitės jo neturi.O jis labai gera intonacija,lyg aiškiau ir nebūna:
-taigi reikia nupirkti.
-o kur jo pimpelis?
Paaiškinau, kad mergaitės jo neturi.O jis labai gera intonacija,lyg aiškiau ir nebūna:
-taigi reikia nupirkti.
kai keičiau dukrai sauskelnes , 2,8 metų sūnus suskėlė bajeriuką:
-o kur jo pimpelis?
-taigi reikia nupirkti.
-o kur jo pimpelis?
-taigi reikia nupirkti.
dar prisiminiau savo bajerį.Man gal buvo 17 tai tikrai.Žodziu turiu problemą su rusų kalba.O mama turi draugę , kuri kompleksuoja dėl BE PROTO didelės krūtinės.Jos vardas Siga.Norėjau kažką jai pasakyti ir išsprūdo iš lūpų toks kreipinys-syska.Galvojau , kad moteriškė sprogs iš pasiūtimo , o mama iš juoko.Aš aišku , višta pasktinė , nesupratau , ką nusipaistėjau , kol protingos moterys neišvertė

Dvimetei pasisiūliau nupirkti ledų, jei "neprisisios" kelnyčių...
Kitą dieną einam gatve, priešais ateina pusamžis vyriškis, laižydamas ledus. Mergučė garsiai sušuko:
-Va, mamyte, ir tas dėdė "neprisisiojo" kelnių!
Kitą dieną einam gatve, priešais ateina pusamžis vyriškis, laižydamas ledus. Mergučė garsiai sušuko:
-Va, mamyte, ir tas dėdė "neprisisiojo" kelnių!

kai aš laukiausi , mano vienas auklėtinis klausia, kaip aš įkvepiu orą ir taip ilgai neiškvėpiu(nes pilvas didelis). kai pasakiau, kad pilve ne oras, o mažas lėliukas, jis išdidžiai pasakė - aš taip ir galvojau

tevelis laimonui sako,padek pulta ant stalo, ar girdi ka sakau?o laimonas sako - negirdziu,telefono neturiu

nu ir prisijuokiau
Mano pusseserės vaikis kai buvo mažiukas (neatsimenu kiek metų, senai tas buvo) užsilipo kartą kieme ant lentų sukrautų ir sėdi. Pamatė diedukas ir šaukia:
-koks čia tave velnias užnešė ?!?!?!
o tas nepasimetęs:
-aš PATS užlipau

Mano pusseserės vaikis kai buvo mažiukas (neatsimenu kiek metų, senai tas buvo) užsilipo kartą kieme ant lentų sukrautų ir sėdi. Pamatė diedukas ir šaukia:
-koks čia tave velnias užnešė ?!?!?!
o tas nepasimetęs:
-aš PATS užlipau