Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai - anekdotinės situacijos

Čia buvo prieš kokius 10 metų - sode suvažiavę kelių giminaičių vaikai, matosi ar pirmą kartą - berniukui 9-10 metų, jo naujai matoma pusseserė 2-3 metukų. Buvo karšta diena, ir vyresnysis, nuėjęs į daržą, apsipylė kibiru vandens, kuris varva per glaudes, kojas. Mažoji pažiūrėjo ir kad užriko: - Jonas kaku padarė!
Atsakyti
Atsikeliau viena ryta vaikstau kambary po triusiku
Dukra 4 m. nustebusi klausia blink.gif blink.gif

TETI TU SU PAMPERSU ?????? blink.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
kai keičiau dukrai sauskelnes , 2,8 metų sūnus suskėlė bajeriuką:
-o kur jo pimpelis?
Paaiškinau, kad mergaitės jo neturi.O jis labai gera intonacija,lyg aiškiau ir nebūna:
-taigi reikia nupirkti.
Atsakyti
kai keičiau dukrai sauskelnes , 2,8 metų sūnus suskėlė bajeriuką:
-o kur jo pimpelis?
Paaiškinau, kad mergaitės jo neturi.O jis labai gera intonacija,lyg aiškiau ir nebūna:
-taigi reikia nupirkti.
Atsakyti
Senelis sodina darze cesnakus. Pribega keturmetis sunus:
- Kas cia?
- Cesnakai.
- Ir daug tu snakuciu sodinsi? g.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agotukas: 02 gruodžio 2005 - 23:03
dar prisiminiau savo bajerį.Man gal buvo 17 tai tikrai.Žodziu turiu problemą su rusų kalba.O mama turi draugę , kuri kompleksuoja dėl BE PROTO didelės krūtinės.Jos vardas Siga.Norėjau kažką jai pasakyti ir išsprūdo iš lūpų toks kreipinys-syska.Galvojau , kad moteriškė sprogs iš pasiūtimo , o mama iš juoko.Aš aišku , višta pasktinė , nesupratau , ką nusipaistėjau , kol protingos moterys neišvertė wub.gif
Atsakyti
Dvimetei pasisiūliau nupirkti ledų, jei "neprisisios" kelnyčių...
Kitą dieną einam gatve, priešais ateina pusamžis vyriškis, laižydamas ledus. Mergučė garsiai sušuko:
-Va, mamyte, ir tas dėdė "neprisisiojo" kelnių! smile.gif
Atsakyti
Parasysiu ir as savo mazyles paskutinius bajerius:Sedim viena karta masinoj,laukiam kol tetis mokescius sumokes.Eina pro sali vyras su buteliu alaus,dukra ir sako:Mama,ziurek,ankogolikas!Gal po keletos dienu savanoriu pr.,Vilniuje,moteriske ant suoliuko guli,dukra sako:Mama,o ji bijoke?
Atsakyti
kai aš laukiausi , mano vienas auklėtinis klausia, kaip aš įkvepiu orą ir taip ilgai neiškvėpiu(nes pilvas didelis). kai pasakiau, kad pilve ne oras, o mažas lėliukas, jis išdidžiai pasakė - aš taip ir galvojau lotuliukas.gif
Atsakyti
Mūsų vyresnis nešnekėjo nešnekėjo, bet kai išmoko - negalima sustabdyti. O tokių posakių prisirankiojęs, net nežinai iš kur nugirdo. Labai ginčijasi, ypač su tėčiu. Vieną kartą taip besiginčyjant, tėtis sako "Pirk dramblį". Tas pagalvojo mažumėlę ir sako" O tu pirk banginį". g.gif
Atsakyti
tevelis laimonui sako,padek pulta ant stalo, ar girdi ka sakau?o laimonas sako - negirdziu,telefono neturiu biggrin.gif
Atsakyti
nu ir prisijuokiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Mano pusseserės vaikis kai buvo mažiukas (neatsimenu kiek metų, senai tas buvo) užsilipo kartą kieme ant lentų sukrautų ir sėdi. Pamatė diedukas ir šaukia:
-koks čia tave velnias užnešė ?!?!?!
o tas nepasimetęs:
-aš PATS užlipau

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti