Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai - anekdotinės situacijos

Vakare ismaudom mergina ir pradedam deretis del dantuku valymo. Tetis sako: reikia valyti dantukus, nes visas niamu niamu (maistas) dantukuose sedi. Greta aiskina " a nianiu (ir saldainiai), a liodu(ir ledai), a budia (ir bulves), a mas(ir mesa), a dac(ir desra) ... Ir taip kol isvardina viska ka zino, o tada placiai issizioja ir leidzia valyti smile.gif

Stovim siandien parduotuveje, mokame pinigelius, o Greta nusiperdzia garsiausiai ir sako AUC laugh.gif
Atsakyti
Maniškė įlindo į vonią kur vyras maudėsi. Vyras guli vonioje, prisidengė savo turtus, o jinai vis taikosi pažiūrėti - "tėti, nu parodyk uodegą" Vyras sako, nu kam tau
Ieva: "duok, noriu pasimatuoti" blush2.gif

Kai popiežius numirė, žiūri teliką ir sako "žiūrėk, senis besmegenis guli"
Atsakyti
Mano sūnėnas (3 metų) atbėga ir sako :
- nori eilėraštį pasakysiu?
- nu sakyk,
- lempa, lempa ko tu pjauni sekcijąąąąąąąąąąąą (ant ą suspinga nerealiu balsu) thumbup.gif
Atsakyti
Vaikas pradejo sneketi pirmus zodzius.
Karta apybariau vyra, vaikas paziurejo i musu ir sako: "Mama tata a-a-a" , t.y. aps..ko tongue.gif
Atsakyti
Audrius (5,5 m.) sako:
- Man raumeniniai (krūminiai) dantys užaugo
Atsakyti
Sedime pajuryje, Simas zaidzia su smeliu, papucia vejas ir papuola smelio i akis:
Simas:
- Mama ispurtyk akis!
Atsakyti
man kazkada pazistama pasakojo, kad jos sesute, kai buvo maza, tai zinojo dvi automobiliu markes -- azomanakatonas ir fiurogazas.
Atsakyti
Žiūrim nuotraukas. Rodau į ruonį ir klausiu Jotvio - "Kas čia ?"
"Namebras" atsako jis. blink.gif
Atsakyti
sese (tada buvo 4m) su teciu ziuri telika ir staiga paklausia:
-teti, o kas yra kekse?
tetis sutrikes ir israudes atsake "nezinau" smile.gif
Atsakyti
Kai gimė Jotvis, Eidas negalėdavo ištarti brolio vardą, tai sakydavo - JOPTVIS. biggrin.gif
Atsakyti
Vaikai jau užaugę, bet buvo:

Vaziuojam per tirštą rūką. Dukra (4m.):
- Oi kiek miltų primiltijo!

Močiutė vaišiną sūnelį (6 m.) saldainiais. Porą duoda, o kitus užkelia ant sekcijos sakydama:
-O čia bus kitiems.
Sūnus savus tuoj sušveičia ir sukinejasi neramus:
-Močiute, o gal aš galiu būti tas kitas?

Sumuštinis - baijbjodukas
Malūnsparnis - majmuspajnis
Atsakyti
kai sese mano buvo 5 metu (man tada buvo 13), tevai state nama, o mes daznai statybose zaisdavom. viena karta sese atsinese kazkoki daikta panasu i baliona, sako jurga pripusk, aj kazkaip tingejau pusti sakau ka nors kitka su juo darom. pripylem smelio, pasidare didelis. sese sako o kodel tas balionas keista galiuka turi... as gi tuo metu irgi nezinojau, pasikvietem mama, ta kai pamate, gal puse valandos juokesi, pasikviete teti, visus kaimynus ir luzo is juoko, o mes su sese stovejom issizioje ir nesupratom kas cia vyksta... megalol.gif megalol.gif megalol.gif dabar kai prisimenu, paciai juokas ima.
tik siais laikais jau tokiu bajeriu nenutinka su 13-metem 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jsiugzdi: 29 rugpjūčio 2005 - 12:47