Pribega musu mazoji ryta prie tecio ir sako:
- Teti, o as dabar tave traktoriuku vadinsiu.
- O kodel?
- Nes tu nakti burzgiai (knarke) ir man miegot trugdei!!!
Vaziuojam automobiliu, tėtis puršia ant langų skytį ir valytuvai valo.
Gabrielė sako: - Dar pasisiok.
Tėtis sako:- Gerai, paskutinį kartą. Ir dar papurškia ir pavalo.
Gabrielė:- Dabar pakakok.
Gabrielė sako: - Dar pasisiok.
Tėtis sako:- Gerai, paskutinį kartą. Ir dar papurškia ir pavalo.
Gabrielė:- Dabar pakakok.

Mano panelei 11metų, taupo pinigėlius ir po to ką nors nusiperka. Paskutinis noras nusipirkti televizoriuką buvo. Atėjo į virtuvę ir mūsų klausia; kažin ar duotų man topo centras televizorių išsimokėtinai? Pradinį įnašą jau turiu.

Mano mama man ir 14-tei anūkei vis priekaištauja, kad mes jos neklausom (na rengiamės ne pagal jos skonį, perkam jai nepatinkančius daiktus sau, tiesiog nešokam pagal jos dūdelę). Kartą ir sako-vat numirsiu, galėsit abi džiaugtis...O mano dukra ir sako-koks čia džiaugsmas, vien tik išlaidos... (atseit laidotuvių). Mama tuo metu net apsiverkė, bet kai man pasakojo, jau juokėsi.
o pas mus vakar mazoji , 5.5 m.,ziuriu pasiemus pompa , slangeles gala sau i burna isikisus ir ,kad pucia ora, sakau ,ka tu cia darai? Tai ji puse lupu sako, ai per maza as tuputi...ir toliau sau ramiu veidu pucia, bet jau ,kai pradejom kvatoti visi, tai ir ji nesusilaike

Prisiminiau vieną apie vėją.
Vaikštom vasarą pajūriu. Pijus ( tuomet 4,5m) tyrinėja vėjo kryptį, aplaižytą pirštą iškėlęs į viršų ir svarsto:
-Aha, dabar vėjas pučia nuo kranto į jūrą....
o jeigu pūstų nuo jūros.....Mama, o kas yra kitame jūros krante?
-Švedija.
-Tai tada visus švedus pas mus atpūstų?
Vaikštom vasarą pajūriu. Pijus ( tuomet 4,5m) tyrinėja vėjo kryptį, aplaižytą pirštą iškėlęs į viršų ir svarsto:
-Aha, dabar vėjas pučia nuo kranto į jūrą....
o jeigu pūstų nuo jūros.....Mama, o kas yra kitame jūros krante?
-Švedija.
-Tai tada visus švedus pas mus atpūstų?
Vakar vakare mano vyresnėlis (5,5m.) pasakoja:
Pas Roką kaime yra tokia sena moteris su sugedusia akimi. Kai ji pasižiūri, tai miršta vaikai, gyvuliai krenta...
Darželyje vienas grupės vaikas pasakojo apie kaimyne, turinčią "blogą akį", kuri neva nužiūri...
Pas Roką kaime yra tokia sena moteris su sugedusia akimi. Kai ji pasižiūri, tai miršta vaikai, gyvuliai krenta...
Darželyje vienas grupės vaikas pasakojo apie kaimyne, turinčią "blogą akį", kuri neva nužiūri...

"Senais laikais" atostogaudavome Socyje. Mano brolis buvo 7m. Mes gulime pajuryje, brolis sako: Mama, duok 5 kapeikas, noriu gerti. Mama duoda, bet brolis po keliu minuciu grizta patemta lupa - sako, pardaveja ant manes rekia ir sulciu neduoda. Mama su broliu nuejo aiskintis. O pardaveja sako - o ko jis mane kolioja, atejes sako: "Davai suka!". (Verciu - sultys rusiskai sok, tai brolis kilmininka padare ir gavosi ne koks zodelis

Sūnėno klausiu:
-Kuo būsi kai užaugsi?
Jis atsako:
-Picininkas.(policininkas)
-Kuo būsi kai užaugsi?
Jis atsako:
-Picininkas.(policininkas)