Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai - anekdotinės situacijos

Vakare mažius klauso muzikos per ausines. Po kiek laiko ateina pas mane ir sako: Tėtis paliko muziką, žiopliukas biggrin.gif

Vakare niekaip negali normaliai įsitaisyti miegoti: tai šen, tai ten deda galvą, nesimiega nors ką. Pagaliau lyg ir randa patogią vietą, bet po kelių minučių vėl kuičiasi. Pabaru, kad trukdo užmigti, o jis atrėžia:
- Man rankos linksta ir lūžta, nebegaliu miegoti. biggrin.gif

Eidami iš lopšelio pamatėm, kaip džipas važinėja per pievas. Paaiškinu, kad mašinos turi važinėti keliu, o per pievas negalima. Vaikas padaro išvadą:
- Šlykštas džipas. biggrin.gif

Begemotas - gemenotas
Telebimbadienis - telebadienis

Atsakyti
Valgiau imbierų cukatus (jie tokie aitroki), pamatė mano vyriausias (3.5 metų) ir paprašė, kad ir jam duočiau. Aš jam sakau- tau bus neskanu, jis vis tiek- duok ir viskas. Daviau. Kramto, kramto ir sako- man skanu, ...liežuviui neskanu, bet man ir dantam (dantims biggrin.gif ) skanu blink.gif megalol.gif megalol.gif Bet vis tiek galiausiai išspjovė doh.gif , nes tikrai neskanu buvo schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
oi prisijuokiau skaitydama biggrin.gif

pliaže šalia buvo kokių metuku mergyte nuoga, tai mano sunėnas net atsitūpęs į ją žiūrėjo,žiūrėjo, o paskui pareiškė: dar labai mažas leliukas, net pimpaliukas dar neišauges smile.gif
Atsakyti
Sūnui ištraukiau seną balioną. Jis jau keli mėnesisi gulėjo užmestas už lovos, todėl šiek tiek supliuško. Pamatęs tokį susitraukusį nusistebi: koks balionas susisleidęs biggrin.gif
Atsakyti
Nors savu leliuku dar neturiu, bet patinka pasiklausyti kaip jie sneka biggrin.gif Kartais per telika kokia laida parodo, bet dazniausiai per m-1 plius girdziu.
Atsakyti
2.5 mazyle parduotuveje visu balsu pradeda dainuoti yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Ir kai man jau niekaip neiseina jos nuraminti as pareiskiu:
- Uzklijuosiu tau burna!
O ji labai susidomejusi paklausia:
- Su kokiu pleistru?
Atsakyti
Maniškis (beveik 3metų) pasiklauso katės murkimo ir sako: pas katę muzika groja.... įsideda į ausį mažą diskelį ir groja..... biggrin.gif

Kai buvo mažesnis, tai visos moterys jam buvo "bobos". Aiškinau, kad negražu taip sakyti, geriau - "teta". Einam į lauką, laiptinėj susitinkam pagyvenusią kaimynę, sūnus garsiai pareiškia : nu šita tai tikrai "boba"... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Smilga*: 12 balandžio 2005 - 10:57
Paskutinis bajeris iš pradinukų gyvenimo:
"Mirė kunigų vadas, ir jį laidos SKLEPE (žemaitiškai rūsy)"

Maniškė, dar būdama maždaug 4 metų vaikšto su močiute po pievą, žiūri gandras varlinėja.
Močiutė:
-Nori broliuko?
maniškė:
-Aha, noriu.
-Tai paprašyk gandro - gal atneš..
-Hm, bet gandras tai paukščiuką atneš, o man tikro broliuko reikia
biggrin.gif thumbup.gif Gudrus šiuolaikinis "jaunimas" doh.gif
Atsakyti
Mano keturmetis:
- mama, aš būsiu dievas, o tu - dievulė.
Bet, pagalvojęs sako:
-bet negaliu būti dievu.
- kodėl? klausiu.
- Neturiu dievo rūbų biggrin.gif
Atsakyti
Iš juodo jumoro kampelio:
- Mama, o viduje šūdų kakalai? tongue.gif
Atsakyti
mano mamos sesers sunus (4 m.) ir mano mamos vyras (uzsenietis) "snekasi" lauke, ir tuo paciu zaidzia su ta tokia zaisline masinele su nuotoliniu valdymu, o as pro langa ziuriu... abu vienas kito nesupranta bet sneka... mamos vyras kazka aiskina kaip reikia valdyti tos masinos pulta... mazasis:
- ka?
mamos vyras toliau kazka aiskina... mazius:
- o jus galit pakviest daiva?
- i dont understand you.. - sirdingai sypsos vyriskis smile.gif
- ka?
tas vel kazka sneka... o mazis toliau inirtingai varo lietuviskai:
- o jus, sakau, ar galit pakviest daiva? biggrin.gif
ziauriai juokinga buvo stebet kaip kalbasi vienas apie batus kitas apie ratus, o mazius jau beveik ipykes buvo, kam nesupranta ka jis sako biggrin.gif
Atsakyti
Mazoji laksto lauke po lietaus ir ilindo i molyna. Parlekia namo ir sako:
- Mama, man prie bato ******* prilipo!!!
- Ne *******, o purvas (pataisau).
Po kiek laiko as ateinu is kiemo ir nenusiavus puvinu batu praejau koridorium. Maniske pamate ir vel savo skelia:
- Mama, paziurek kiek tu cia kurvo prinesiai blink.gif
Griuk negyvas, kiek taisau, ta visvien savo tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti