Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai - anekdotinės situacijos

vieną dieną mano antrokas parėjęs pareiškė-žinai, aš kai užaugsiu dirbsiu kasininku.... ax.gif aš akis blink.gif kodėl???? ogi todėl, kad pamatyčiau kaip nykštukai saldainius, o kalėdų senelis dovanas perka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rigedora @ 2005 02 22, 15:23)
vieną dieną mano antrokas parėjęs pareiškė-žinai, aš kai užaugsiu dirbsiu kasininku.... ax.gif aš akis blink.gif kodėl???? ogi todėl, kad pamatyčiau kaip nykštukai saldainius, o kalėdų senelis dovanas perka  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

maniskis nors jau 7 dar tiki seneliu salciu ir vis raso jam laiskus rolleyes.gif ,
kai buvo penkeriu, grizome is seneliu namo (mama paimdavo is darzo), isijungem telika zinias ziureti. Ten rodo interviu su seneliu, kuri ka tik mate namuose. As jam sakau, paziurek, tavo senelis. Jis mane pataiso: senelis su mociute namuose liko, cia tik apsirenges kaip senelis. thumbup.gif

Ilgai negalejo suprasti kaip taip tongue.gif
Atsakyti
Na mano dar tik mokosi kalbeti tongue.gif , bet jau palinksmina. Numeta zaisla, paziuri i ji abejingu zvilgsniu ir sako "atia atia" biggrin.gif .
Atsakyti
maniskis budamas beveik triju metu, jau eidavo daryti ant klozeto ir butinai jam reikedavo palaikyti kojas, kad neikristu. Sedim tualete, jis daro kaku, o as laikau kojas. Jis man masliu balsu sako:
Mama kaip tu darai
-Mama, tu neturi piliuko? (vyrisko organo)
-Ne sakau, neturiu.
-O ka turi?
-Skylute.
(as jau kikenu i peti nusisukusi)
Jis toliau klausia:
-Mama, tau nuluzo?
as jau nebetveriu juoku, i rankove juokiuosi, o jis mane ramina:
-Mama, neverk, gal dar ataugs.

Dar vienas momentas buvo pajuryje.
Mano drauge jam siule eiti pasokineti per bangas.
Jis i ja paziurejo ir kategoriskai pasake ne.
Ji kalusia, kodel? Jis atreze: tu neturi piliuko.

Diskriminacija igimta blush2.gif
Atsakyti

Gryžo Marius(5-erių metų) iš kiemo ir skundžiasi;
Blogas dėdė šunį be šunsnukio(suprask antsnukio) vedžiojasi thumbup.gif
Atsakyti
Mano dukterecia budama maza Nidoje, Kursiu mariu pakranteje, pamate gulbes. Mamai buvo pranesta taip:
- Mama, mama, ruroj bulbes plaukioja!!!
(vertimas: "juroj gulbes plaukioja").
Mes su broliene luzom thumbup.gif
Atsakyti
Sakau : Povileli, gražu pažiūret kaip tu valgai....
Tasai nušlepsi, pažiūri į veidrodį ir konstatuoja faktą :
- Taip, aš gražus rolleyes.gif
Atsakyti
Tėvai kalbasi, nekreipia dėmesio į vaikus: a la- " netrukdykit". Vaikas gudrus- žino, jei pasakys, kad kas skauda, dėmesys- garantuotas tongue.gif
- Mama, man labai plaukas skauda verysad.gif
Atsakyti
Norėčiau ir aš pasireikšti, bet rašysiu apie savo vyrą. Jo mama rašė visų vaikų knygeles ir ten visi super pasakymai. na vienas iš tokių
Albertas nori kakų, prieina prie mamos ir sako: "Mama duok man popieriuko, aš noriu kakų", mama atplešia popieriaus ir duoda jam. jis sako"duok daugiau, nes aš daug darysiu"
Atsakyti
Prisimenu, skaičiau vienam žurnale: Mažas berniukas rašo krikšto mamai laišką. "Teta, atvažiuok į svečius. Pas mus yra ką veikti - pasivoliosim žvyre" biggrin.gif
Atsakyti
Susipyksta tetis su dukryte.
Tetis supykes:
-Gausi tuoj per nagus!!!
Dukryte:
- Begėdi!!!!! Nešokdink vaiko mažo!!!!
Atsakyti
Matui (2,5 m.) labai patinka dainuoti:
"musė maišė, musė maišė
juodas vandens nešėėėėė" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

O mėgstamiausi dainininkai
1. Pucinskas ( Kučinskas) - nes šypsosi