Labas mamytes. Pasidalinsiu ir as savo patirtimi, gal kam pades.
musu pirmasis vezimas buvo Emaljunga. tiesa, jau senokas modelis, bet vezimas tai nuostabios kokybes, mes ir ji panaudoje puse metu dar gerai pardavem, nes jie turi paklausa. Naujam buvo gaila pinigu, o praejus pusmeciui taip norejau naujesnio , modernesnio vezimo, kad nusipirkome trirati Haucka. Dar tokio slamsto nesu turejusi . Atrodo jis graziai, bet toks netikes pirkinys buvo, visas girgzejo, tepem, ziurejom n sykiu , nieko, kazkokia katastrofa. jau kartais nebe girgzdejo, cype

. Norit uzvaziuoti ant saligatvio, bandant ji pakelti, susilankstydavo - su vaikais. JEi masinu daug dar pervaziuos. na vienu zodziu siaubas, po 2 men naudojimo surudijo visi "aliuminiai" ratai, nors vezima saugojau, laikiau prieskambaryje o ne kazkur lauke.
vasarai ir kelionei i lietuva pirkome sketuka mc laren. jis labai manevringas, uzima mazai vietos, lengvas ir tt. Bet kadangi gyvename kalnuotoje vietoveje ,o as dar megstu ir misku bei lauku keliukus (mazi ratukai- i kalna stumt sunku, ir per akmenukus jau sunku stumti), nusprendem pirkti vokietijoje isgirta TFK. dar bijojome sniego , kurio iki siol neisvydome, todel galutinai apsisprendeme didesniam vezimui. Dar mano vaikai nera smulkuciai kuduciai,tai siltai aprengus MC larene ankstoka (nors i parduotuves ji pasiimam visada arba trumpom iskylom).
TFK Twinner II yra triratis. ji mes ir pasiiem. dar yra TFK Twinner Twist, jis atrodo kaip triratis, turi du ratus prieki - arciau vienas kito. jis dar geresnis. bet truputi sunkesnis ir brangesnis. Mes uz savo mokejome 450. bet lux. dasipirkus lopsius ir tt galima naudoti nuo pat gimiimo. taiip pat isigijome priekini mazesni, bet sukiojama rata, tai vezima , prireikus galiu vezti ir lenkti viena ranka. ir i kalna lengvai stumias, telpa i masina, siauras (ratai istatyti siauriau negu remas), yra pertvara, rankiniai stabdziai (svarbu vaziuojant i pakalne) , bet manau, tfk nera lietuvoje pirkti.
vokietijoje esu dvynuku forume, tai sis vezimas l.populiarus.jei butume ji nuo pat pradziu pirke, butume dar sutaupe. bet svarbiausia daug laiko ir nervu butume sutaupe. nebutume nei sketuko pirke, nors dabar as jo dar nenoriu parduoti, jis tikrai fainulka.
taigi, gal kam pades mano atsiliepimai.