Įkraunama...
Įkraunama...

Vežimukai dvyniams

QUOTE(jufike @ 2007 10 10, 12:35)
tai kokios kitu vezimu kainos? As tai brangesnio uz musu nemaciau.

Musu kainavo remas 900Lt, ir 2 kedutes po 485Lt.
Mes visu pirma irgi ejome i Kotryna, gyvu pvz nebuvo, tai apytiksliai kai susake kainas+lopsiu kainas, tai gavosi apie 3500Lt. Is pirmo zvilgsnio pasirode laaaabai daug - atmetem ta varianta. Emmaljunga - as nepakeliau, aisku jau buvau virs 20sav nestumo, tiek jegos neturejau. Vyras pabande ir ivertino, kad kankyne bus tampyti, Vaikutyje matem pora rusiu vezimeliu uz 500Lt lenkiskas poprastis ir 1500Lt vokiskas- vienas is realesniu variantu. Kadangi esame nepataisomi keliauninkai, pagalvojome apie autokedutes, nors vyresniajai dukrai kedute isigijome tik kai jai buvo virs 3metu kelionems i uzsieni ir kad galetu priekyje sedeti mieste vaziuojant, neprireike jos anksciau.Vienas vaikas - ant ranku visur laikiau, istatymo nebuvo tongue.gif Taigi musu kriterijus tobulai atitiko Bebe Confort, sutaupem ant autokeduciu. Dar bijojome del vezimelio stabilumo, bet nuejome isbandyti i pacia parduotuve, ten pavazinejome, sutikome laimingu zmoniu vazinejanciu viena vaika tokiu pat. Tada apsisprendeme drinks_cheers.gif

Peg Perego sutaupo ant antru keduciu, kai vaikai tik sedi.

Gerai ivertinkite ko norite, kokie pasirinkimo kriterijai, tada lengviau surasti. Nezinanciam visi vezimai geri, arba visi blogi mirksiukas.gif

Tikrai neturiu jokiu ketinimu itikinti pirkti viena ar kita modeli. drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supervyre: 10 spalio 2007 - 15:04
QUOTE(Supervyras @ 2006 10 28, 15:58)

Mano MB buvo surades super puslapi.
Six paziurek ir kuris nors vis tiek tiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(six @ 2007 10 10, 14:27)
Vezimukai OHIO TWINS kainuoja 1600Lt, jiems dar taiko 10 proc. nuolaida.  O va Beby Welt Montreal isvis nera.
Apie Tike Tech, Dreamer dar nesu nieko gridejusi - bandysiu ieskoti modeliu internete  rolleyes.gif
Jufike, o jei ne paslaptis, koki vezimuko modeli is JAV tau siuncia (cia klausimas, jei as tik ko nemaisau ax.gif , bet atrodo tu apie tai rasei bendraamziuose)?

Oho, pabrango vezimukas. Mane viena mamyte itikinejo, jog mano vezimukas metu pabaigoje kainuos ne daugiau 1000 Lt , o as sakiau, kad laiko kaina. Tai buvau teisi. blush2.gif
Man siuncia Inglesina. Bet as internete taip ir neradau. Apskritai Inglesina panasi i Peg perego. Yra keleta modeliu. Vienas kur traukinukas, kitas kur gali ir traukinuku ir viena salia kito sodinti. blink.gif Cia tai mistika. Bet tokio modelio kaip man siuncia, as taip ir neradau. Nes sake, kad ne traukinukas. Arba internete nera arba man blogai paaiskino koki modeli siuncia. Bet kiek zinau su lopsiais (nors man nebeaktualu), su siltais vokais ir pan. Na, zieminis-rudeninis-vasarinis. Keturiu ratu.
Siaip man labai patinka Inglesina kur vienam vaikui. Man tokie stiliovi vezimai. Bet koks sitas bus net nezinau.

AS daugiau ziurejau sportinukus is JAV. Dauguma ju yra be lopsiu ir tinka tik nuo 5 men., vasariniai. Na, tokio ir ieskau jau pavasariui. Is visu ziuretu issirinkau Tike Tech ir Dreamer Design Ditto Litto, nes jie is tu visu amerikietisku patys lengviausi ir kompaktiskiau susilanksto (aktualu, nes reikes siusti i LT). Bet jeigu Inglesina mane tenkins viskuo, tada nieko nebepirksiu daugiau.

Paziurejau, kad Peg perego virs 19 kg. sveria. doh.gif Tas pats kas mano. Tas Inglesina irgi nemazai. Atrodo apie 15. O tie kiti isvardinti 10-12 kg.

QUOTE(Supervyre @ 2007 10 10, 14:57)
Pabandyk, jufike, kada nors nusileisti iki vaiku lygio ir paziureti, kas jiems matosi. Jeigu masinoje, tai siek tiek staciau ta kedute, bet mato tik sedynes apmusalus ir bagazines lubas  lotuliukas.gif

Aisku, masinoje tik apmusalas matosi. lotuliukas.gif Na lopsiukuose tai tikiu, kad nelabai kas matosi. bet as kai pasodinu i vezima, tai kaip suauge sedi prisegti ir ziuri visur. Nezinau, gal visiems vaikams skirtingai, juk visi individualus. Gal geriausias variantas iki 6 men naudoti vezima su lopsiukais, o po to sportinuka. Net nezn. Su vienvieciais tokiu problemu gal nera.

QUOTE(Supervyre @ 2007 10 10, 16:26)
Mano MB buvo surades super puslapi.
Six paziurek ir kuris nors vis tiek tiks  mirksiukas.gif

Aj, as dar daug buvau suradusi firmu ir vezimu, kuriu cia nera. Na, dar paieskosiu, buvau imetusi i nestukiu skyreli.

Atsakyti
Tike Tech

Baby Jogger City Series
Falco
Sitie du vieni is labiausiai patikusiu, bet gan sunkus, tai man netinka atsiuntimui i LT.

Shirwin Safari
Sitas neblogas, bet irgi gan sunkus ir sake, kad blogi amortizatoriai.

Uzsienio mamyciu atsiliepimai.
Sitas neblogas saitas. Pradzioje ten atsiliepimai apie viengubus vezimus, bet toliau apie dvigubus.

Kiddicare.com

Twinsclub Cia yra vezimuku.

vezimukai
Cia daug Inglesina tu klasikiniu vezimuku. Man toookie faini. wub.gif Bet vienvieciai. Yra ir dvivieciu kitokiu firmu.

Idomus traukinuko variantasSitas man gal ir patiktu. lotuliukas.gif

traukinukas O sitas toks idomus.

Peg perego
Prikolnai atrodo biggrin.gif

Daug vezimuCia ne nauji. bet gal nieko. galima parsisiusti. smile.gif

Hauck Sitoki gal ir LT galima rasti arba uzsisakyti.

Kaip grazu wub.gif

Britax
Jeigu sitas butu keturratis, sakyciau, kad super. Na, nera blogai tie 3 ratai. bet man kazkaip baisu, nestabilu arodo. bet super, kad yra tie paminkstinimai vaikams.

Ar kam kyla klausimas ar as neisprotejusi del dvynukisku vezimu?
Atsakymas butu -tikrai isprotejusi.
stupid.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jufike: 10 spalio 2007 - 21:42
Na mamytes, jus tiesiog SAUNUOLES. Cia jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Matau, kad ryt diena praleisiu maloniai isiknisusi i internetinius puslapiukus biggrin.gif
Papildyta:
Gal neapsisuks galvele cool.gif
Atsakyti
Man sitas labai stilingai atrodo wub.gif wub.gif Inglesina traukinukas

CIa dar yra

Cia naujas Inglesina firmos modelis. Visai neblogas. ir daug visokiu vairantu. Ten nuorodoje, puslapio apacioje matisi is visu pusiu ir visi naudojimo variantai.

Atsakyti
Sveikos,

Sportinukas Inglesina toks.

Palyginimui su kitais sportinukais galiu pasakyti, kad:
-pakankamai daug vietos vaikams
-Manevringas (tik nezn kaip ziema. Nemanau, kad per sniega vaziuos. Gamtoje, matyt, irgi nelabai)
-Siltas (kaip velyvam rudeniui, ankstyvam pavasariui)
-Vientisa rankena (kas sportinukuose buna retai), todel yra lengva ji valdyt.
-greitai ir lengvai susilanksto (pakankamai kompaktiskai). Kadangi turejau ir kitoki sportinuka, tai galiu tikrai atsakyti uz savo zodzius. Sulankstomas ir islankstomas lengvai ir be problemu.
-Yra uzvalkalas ant koju dar
-Kietos nugareles ir reguliuojasi normaliai, o ne virvutemis, kaip dabar madinga.
-pakankamai aukstas ir rankena padaryta taip, kad kojomis nereikia spardyti to vidurinio rato.

Kas negerai jame?
-Ratai vidutinio dydzio, bet galetu buti didesni.
-ziema sunkiai vaziuos

Bendrai imant kaip sportinukas jis labai neblogas. Matosi, kad kokybiskas. Daugiau kazkokiu trukumu ar privalumu parasysiu kai isbandysime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jufike: 28 spalio 2007 - 18:32
Jei kam prireiktu pametinukams. Gaila kad spalvyte zydra

http://www.skelbiu.lt/3004729.html
Atsakyti
Gal kas dviem stebuklelems nori triracio vezimelio , su lopsiukais. nestuke.gif thumbup.gif blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Stellute @ 2007 10 30, 14:17)
Jei kam prireiktu pametinukams. Gaila kad spalvyte zydra

http://www.skelbiu.lt/3004729.html

QUOTE(Princesse @ 2007 11 02, 23:22)
Gal kas dviem stebuklelems nori triracio  vezimelio , su lopsiukais.   nestuke.gif  thumbup.gif  blush2.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif

Merginos, yra skelbimu lenta, kur skelbimus apie pardavima reik deti. O cia tik nuomonemis dalinasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jufike: 03 lapkričio 2007 - 13:50
Kotryna pradejo vežt, mano nuomone labai gerus vežimėlius Firstwheels firmos, patiems nusišypsojo laimė tokius gaut, tai mano nuomone idealus variantas dvynukams. Pakankamai lengvas, kompaktiškai susilanksto, labai kokybiškas, lopsys ir sportine dalis nuoroda į gamintojo puslapį
Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2007 11 16, 10:41)
Kotryna pradejo vežt, mano nuomone labai gerus vežimėlius Firstwheels firmos, patiems nusišypsojo laimė tokius gaut, tai mano nuomone idealus variantas dvynukams. Pakankamai lengvas, kompaktiškai susilanksto, labai kokybiškas, lopsys ir sportine dalis nuoroda į gamintojo puslapį

Bet tie du mazyciai ratukai, tai didelis trukumas. Ziema bus neimanoma pavaziuoti arba labai sunku.
Atsakyti