QUOTE(six @ 2007 10 10, 14:27)
Vezimukai
OHIO TWINS kainuoja 1600Lt, jiems dar taiko 10 proc. nuolaida. O va
Beby Welt Montreal isvis nera.
Apie Tike Tech, Dreamer dar nesu nieko gridejusi - bandysiu ieskoti modeliu internete
Jufike, o jei ne paslaptis, koki vezimuko modeli is JAV tau siuncia (cia klausimas, jei as tik ko nemaisau

, bet atrodo tu apie tai rasei bendraamziuose)?
Oho, pabrango vezimukas. Mane viena mamyte itikinejo, jog mano vezimukas metu pabaigoje kainuos ne daugiau 1000 Lt , o as sakiau, kad laiko kaina. Tai buvau teisi.
Man siuncia Inglesina. Bet as internete taip ir neradau. Apskritai Inglesina panasi i Peg perego. Yra keleta modeliu. Vienas kur traukinukas, kitas kur gali ir traukinuku ir viena salia kito sodinti.

Cia tai mistika. Bet tokio modelio kaip man siuncia, as taip ir neradau. Nes sake, kad ne traukinukas. Arba internete nera arba man blogai paaiskino koki modeli siuncia. Bet kiek zinau su lopsiais (nors man nebeaktualu), su siltais vokais ir pan. Na, zieminis-rudeninis-vasarinis. Keturiu ratu.
Siaip man labai patinka Inglesina kur vienam vaikui. Man tokie stiliovi vezimai. Bet koks sitas bus net nezinau.
AS daugiau ziurejau sportinukus is JAV. Dauguma ju yra be lopsiu ir tinka tik nuo 5 men., vasariniai. Na, tokio ir ieskau jau pavasariui. Is visu ziuretu issirinkau Tike Tech ir Dreamer Design Ditto Litto, nes jie is tu visu amerikietisku patys lengviausi ir kompaktiskiau susilanksto (aktualu, nes reikes siusti i LT). Bet jeigu Inglesina mane tenkins viskuo, tada nieko nebepirksiu daugiau.
Paziurejau, kad Peg perego virs 19 kg. sveria.

Tas pats kas mano. Tas Inglesina irgi nemazai. Atrodo apie 15. O tie kiti isvardinti 10-12 kg.
QUOTE(Supervyre @ 2007 10 10, 14:57)
Pabandyk,
jufike, kada nors nusileisti iki vaiku lygio ir paziureti, kas jiems matosi. Jeigu masinoje, tai siek tiek staciau ta kedute, bet mato tik sedynes apmusalus ir bagazines lubas
Aisku, masinoje tik apmusalas matosi.

Na lopsiukuose tai tikiu, kad nelabai kas matosi. bet as kai pasodinu i vezima, tai kaip suauge sedi prisegti ir ziuri visur. Nezinau, gal visiems vaikams skirtingai, juk visi individualus. Gal geriausias variantas iki 6 men naudoti vezima su lopsiukais, o po to sportinuka. Net nezn. Su vienvieciais tokiu problemu gal nera.
QUOTE(Supervyre @ 2007 10 10, 16:26)
Mano MB buvo surades super puslapi.
Six paziurek ir kuris nors vis tiek tiks
Aj, as dar daug buvau suradusi firmu ir vezimu, kuriu cia nera. Na, dar paieskosiu, buvau imetusi i nestukiu skyreli.