Su zmona svarsteme kaip ispresti vezimelio ir auto keduciu problema.
Radome: Bebe Confort Twin Club
Twin Club vezimelis
Vaziuokle (10,7kg) kainuoja ~900Lt
Dvi Creatis (nuo gimimo iki 12 mėnesiu) auto kedutes po ~500Lt
Gaunasi vezimelis + auto kedutes dvynukams viename.
Kokios butu nuomones apie toki monstra?
Gal kas jau naudojate/planuojate naudoti realybeje?
Nu SUPER puslapiukas!
Visi vežimukų dvyniams gamintojai
Visi vežimukų dvyniams gamintojai
QUOTE(Supervyras @ 2006 10 28, 14:58)
Pries keleta dienu ir as sita puslapiuka atradau, tik jau vezima kaip ir turiu bet vistiek perziurejau vezimukus, idomu kazkaip
Tuoj turesiu Bebe Confort Twin Club
Labai stabili ir manevringa vaziuokle
Laukite fotosesijos...
Laukite fotosesijos...
QUOTE(Supervyras @ 2006 11 10, 01:31)
Tuoj turesiu Bebe Confort Twin Club
Laukite fotosesijos...
Laukite fotosesijos...
Lauksim, lauksim, vis dar neturiu varianto...
Bebe Confort Twin Club
Vaziuokle
Kompaktiskas 10,9kg
Dvyniu tvirtinimo detale
Galite ir viena vezioti
Dukryte
Vaziuokle
Kompaktiskas 10,9kg
Dvyniu tvirtinimo detale
Galite ir viena vezioti
Dukryte
Na, o ten tik kėdutės tokios yra ar ir lopšiukus galima pritaisyti, o paskui ar įmanoma sportinį variantą padaryt? Kur pirkot ir kiek mokėjot? Mes vis dar nieko nenusprendę...
QUOTE(Mymyte @ 2006 11 15, 12:08)
Na, o ten tik kėdutės tokios yra ar ir lopšiukus galima pritaisyti, o paskui ar įmanoma sportinį variantą padaryt? Kur pirkot ir kiek mokėjot? Mes vis dar nieko nenusprendę...
http://parduotuve.ti...cPath=21_156_34
http://parduotuve.ti...th=21_156_36_54
sveiki. as irgi gavoju pirkti toki pati vezimuka is bebe confort. prisiskaiciau, joggalima laikyti mazylius iki 1.5 val. Neturiu patirties su vaikais- patarkite. kaip kieme juos migdyti? juokas pro asaras - jau galvoju pirkti gulima koki pigesni i kiema isvesti miegoti ir twin club. aplinkui nei vieno patarejo vaiku klausimais....
Twin Club vezimelis
Papildyta:
bebe confort twin club turetu buti patogus, nes visur tilptume. bet kaip su ilgesnemis isvykomis ?????? lopseliuose maziukus rekomenduoja laikyti iki pusantros valandos..... nesijuokit is mano pamastymu, bet visokios mintys lenda i galva praktikos stoka pirmasis nestumas ir dar dvynukai
QUOTE(Supervyras @ 2006 10 17, 20:35)
Twin Club vezimelis
Papildyta:
bebe confort twin club turetu buti patogus, nes visur tilptume. bet kaip su ilgesnemis isvykomis ?????? lopseliuose maziukus rekomenduoja laikyti iki pusantros valandos..... nesijuokit is mano pamastymu, bet visokios mintys lenda i galva praktikos stoka pirmasis nestumas ir dar dvynukai
QUOTE(aloevera @ 2006 11 17, 11:04)
[bebe confort twin club turetu buti patogus, nes visur tilptume. bet kaip su ilgesnemis isvykomis ?????? lopseliuose maziukus rekomenduoja laikyti iki pusantros valandos..... nesijuokit is mano pamastymu, bet visokios mintys lenda i galva praktikos stoka pirmasis nestumas ir dar dvynukai
Na, ką aš žinau, patirties su dvynukais irgi neturiu, bet su "vienuku", tai mes lauke labai daug laiko praleisdavom, gali miegot ir 3 val. Man kažkaip vis tiek atrodo , kad miegoti turėtų išsitiesę tie maži žmogiukai, o šiap visur manevruot ir kai jau vaikai yra budrūs, nenori miegoti ir labiau nori sėdėti, tai, žinoma, toks visai patogus būtų. Įtariu, kad be dviejų vežimų neišsiversim ir mes...
Miegoti kudikeliai gali tik lopsiukuose , tikrai ne auto kedutese . Bet man atrodo juk ir lopsiukai turetu tvirtintis . Nes kedutese juk neisveziosi visa laika negera ta padetis pradzioje jei ilgai buti .
QUOTE(renax @ 2006 11 18, 08:52)
Miegoti kudikeliai gali tik lopsiukuose , tikrai ne auto kedutese . Bet man atrodo juk ir lopsiukai turetu tvirtintis . Nes kedutese juk neisveziosi visa laika negera ta padetis pradzioje jei ilgai buti .
Tvirtinasi ir lopsiai.
Lauke vasara i manieza paguldysiu.
Sitas vezimas yra issigelbejimas daugiabucio su standartiniu liftu gyventojams.