QUOTE(šviesuolė @ 2005 12 09, 14:13)
Mielos būsimos dvynukų mamytės
susitaikykit su ta mintim,kad su savo šauniais dvynukais jūs ištisai niekur netilpsit pravažiuoti,bus sunkūs vežimai, nebūsite tokios judrios,kaip su vienu vaiku. Esu girdėjusi,kad kai vaikai sėdi vienas už kito,paskui negali sumaišyti"eilės".Todėl mes nenorėjome,kad vienas būtų lyderisir pirkom vežimą,kad vaikai vienas šalia kito.Iš pradžių bandys pakrapštyti vienas kitą, bet juk ir taip vienas be kito negali.
O pavežti vežimą kai vaikams 2,5metų vis tiek gana sunku.
Beje žiemą koks bebūtų vežimas , be kito žmogaus pagalbos visos savo chebros neišnešite.
susitaikykit su ta mintim,kad su savo šauniais dvynukais jūs ištisai niekur netilpsit pravažiuoti,bus sunkūs vežimai, nebūsite tokios judrios,kaip su vienu vaiku. Esu girdėjusi,kad kai vaikai sėdi vienas už kito,paskui negali sumaišyti"eilės".Todėl mes nenorėjome,kad vienas būtų lyderisir pirkom vežimą,kad vaikai vienas šalia kito.Iš pradžių bandys pakrapštyti vienas kitą, bet juk ir taip vienas be kito negali.
O pavežti vežimą kai vaikams 2,5metų vis tiek gana sunku.
Beje žiemą koks bebūtų vežimas , be kito žmogaus pagalbos visos savo chebros neišnešite.
As kai dvynuku mama galiu pasakyti, turiu traukinuka ir salia vienas kito sedinti vezima...
pirma pirkom kaip Dovestos salia sedinti.. bazej as patenkinta...jis man gerai laukia ypac kai salta nes mano vaikai lauke gerai miega, o traukinuka pirkau Alkeksoto turguje uz 40lt. isskalbiau ir puikiausiai vazinejam ypac kai reikia poliklinikas, drauges kurios turi liftus pasiekti jis labai kompaktiskas..
traukinuka ikisu i golfuka ir dar drauges vienvietis telpa...
del triraciu turi mano drauge ir puikus reikalas ypas jei nereikia lopsiu....
traukinyje dazniausiai vaikus migdau namuose, itelpam ir vonioj su juo..kai reikia vienai abu ismaudyti, daba toks laikas kasd ropojama ir lipama visur... del sedejimo sodinu i gala ta kuris buna ta diena ramesnis nes kai spardo kitas priekyje pyksta, del to visai nesuku galvos...
kita mano drauge ir tokius turi ir labai patenkinta tad...spreskit pacios
Viena pazystama turi ir sketuka nes jos su sese susigimde panasiai vaikus, sake Aleksoto turguje (cia jei ka kaune) yra pirkti sakiau uz koki 50lt ir paimciau.....
sekmes beperkant