QUOTE(gitulia @ 2011 07 26, 09:55)
knielita, labai noriu paklausti, is smalsumo, nes pati neauginu ir turbut nebeauginsiu dvynuku
Kai vezdavai mackarena, ar nejausdavai nepatogumo del rankenos ragiukiu stovinciu gana toli vienas nuo kito? Siom dienom maciau mama vezancia dviguba maklarena, tai is salies atrode, kad jai vezti sunku ir nepatogu. Ji pati gana neauksta smulki moteris, rankos placiai, susimetusi i kupra atrodo, kad stumia is visu jegu
man asmeniskai net vienguba vezima patogiau vezt su itisine rankena, o dvigubui kazkaip atrodo kad dar sunkiau turetu buti su ragiukais
Nors suprantu, kad vis tik dvynuku mamom dar skurdesnis/sunkesnis vezimu pasirinkimas nei mums su vienu lelium.
Tie ragai patogus tuom, kad vezima pagal savo ugi gali prisitaikyti tiek mazesne mama, tiek aukstesnis tetis
Vienas minusas maclarene lyginant su kitos firmos sketuku, kad nera per viduri papildomos trecios rankenos, nes jei ji yra galima labai lengvai stumti vezima ir tarkim kalbeti telefonu
Va sito pasigedau, nes su sketuku kai yra dvi rankenytes valdymas viena ranka jau sudetingesnis, bet imanomas net nesant treciai rankenai
aplamai man isvaziavimas su vaikais ir vezimu buvo savotiskas kaifas, jau pasiilgau to jausmo stumti vezima
Nebuvo man nei sunku, nei sudetinga, ypac tuo atzvilgiu nes sketis manevringas, lengvas, talpus ir be jokiu problemu imanoma net vienai mamai ji lengvai sulankstyti, isinesti.
O del pasirinkimo rinkausi as is interneto, todl pirma ir buvo nusipirktas maclaren travell, nes gyvai paciupineti, apziureti tuo metu LT net nebuvo galimybiu. Vienintelis daugelyje parduotuviu buvo brukamas ABC desing, dabar maciau jau siek tiek daugiau modeliuku, bet is sketuktai pasirinkimas verktinas aplamai, jau net nekalbu apie mamas auginancias trynukus...
QUOTE(meskius_0417 @ 2011 07 26, 10:19)
Reikėjo susiveržti tiesiai priekinį ratą, man irgi ta bėda buvo, paskui brolis sutvarkė ir dar labai svarbu, kad abi galinės padangos būtų vienodo kietumo/ oru priputimo.
O du turėti iš tiesų labai geras variantas.
Gal but, bet kiek verzemes mes ta rata, tai i viena tai i kita pse nese vezima. Antras nepatogumas jo gremezdiskumas, sulankstyti ganetinai sunku, imanoma, bet daug sunkiau nei sketi o vietos uzima neblogai, trecia nera pakojo atlenkiamo, tai ypac didelis minusas tiems, kas miega lauke ir didesni vaikai, nes kojytes kaba. Saviski naudojom ziema, bet retai teissinesdavau, lengviau man buvo su sketuku iseiti ir mieliau i parduotuvytes eiti
Nors i Pazaisli kai vaziuodavom ar dar kur pasivazineti ta jis super buvo, su maclarenu jau sunkiau, bet net Palangoje per smeli esam vaziave, aisku prie pat juros, vaziavo be problemu tas musu vezimas
Kiekviena mama atsirenka pagal save tai kas jai geriausia.