dar prisiminiau dėl mažų ir didelių ratų su viena mama dvynuke sutikom Utenoj, nusprendėm eiti į lauką. Ji man davė savo kažkokį nepamenu iš b raidės... pavadinimas, variau per sniegą kaip tankas, aišku reikėjo fiksuoti ratus, nes su besisukinėjančiais sunku. O ji pati su MACLARENU, tai grįžo šlapia, o man kaip ir nieko, sakau kaip fainai pasivaikščiojom
Paskui varėm su viena šiauliete iki akropolio, tai ji su savo peg peregro irgi paduso, o man su savo x landeriu super buvo.
Kiek mačiau ką pardavinėja dabar super mamos tai yra Indrushkos variantaS ir oii
sveikos
o mes is Vokietijos per MB bendradarbi uzsakynesim va toki:
http://www.jusuvaiku...h...=1&Itemid=1
Jau gavote? Priekiniai ratukai- ne per mazi?
Seip tai tikrai neblogas variantas Kokia jums viso komplekto kaina gavosi? (nes kaip suprantu ir lopsius ir kedutes emete)
Seip tai tikrai neblogas variantas Kokia jums viso komplekto kaina gavosi? (nes kaip suprantu ir lopsius ir kedutes emete)
QUOTE(SenSai @ 2010 11 22, 12:12)
sveikos
QUOTE(Basttet @ 2010 11 22, 14:39)
Jau gavote? Priekiniai ratukai- ne per mazi?
Bassttet mes tik šiandien jo paprašėm mums padėti, na išsiuntėm jam visa info :
http://www.buggy.de/en/imprint.html
http://www.buggy.de/...-twist-duo.html
ir dar telefonu MB paaiškino kas ir kaip
jo, su lopšiais (jie man ) nes vaikučiai gi gims gruodi, kada visa žiema ir dar tas musu "šiltas" pavasaris prieš akys
kėdutes mes imsim maxi cosi
kai tik žinosiu kiek mums visa šita "muzika" kainuos, iškart čia parašysiu
del ratu - priekiniu diametras - 21 cm , galiniu - 30 cm
spalva imsim - carbo brown
Papildyta:
na va, skambino MB, tai:
imsim be kedučiu, jas (maxi cosi) pirksim čia arba Lenkijoj, o vežimas su lopšiais ir kitais priedais (ten parašyta) kainuos mums 600 euro
QUOTE(SenSai @ 2010 11 22, 14:43)
Bassttet mes tik šiandien jo paprašėm mums padėti,
Tikrai nesigailėsit mama Limour tokį turėjo labai džiaugėsi
QUOTE(meskius_0417 @ 2010 11 22, 15:45)
ačiu už nuomone
landžiojau po visa interneta ir LT ir RU ir PL ir visur labai geros nuomones apie šita vežima
Apie Peg Pergego duette SW.
Pats didziausias privalumas, kad auto kedutes montuojasi ant remo. Kol telpa i auto kedutes, tai galima tik rema i bagazine deti ir auto kedutes i vidu.
Neisivaizduoju, kaip uzmigusius vaikus auto kedutese, reiketu kelti ir guldyti i vezima, o cia tik su visa kedute ant remo uzdedi ir viskas.
Labai gerai, kad telpa i lengvojo auto bagazine (remas+2 sedimos dalys).
Nerealiai manevringas, stumti labai lengva, as tai viena ranka ir stumiu ir vairuoju, o kita ranka galima, kad ir tel. kalbeti. Dar lengviau valdosi nei vyresnelio vienvietis vezimelis, nors jis irgi buvo geras (graco). Su Peg Perego prekybos centruose visur pralendam, pro kasas praeinam, rubu parduotuvese irgi landziojam, vaziuoji sau ir nereikia sukti galvos, tilpsim ar netilpsim pravaziuoti. Su drauge kai einu pasivaikscioti irgi super, kartu vezimus salia stumiam, o jei butu pas mane tas platus, tai as viena uzimciau visa saligatvi.
Vairas neluzta, tik keliant ant bortelio negalima kelti uz vairo, reikia imti uz rankenos.
Minusas, kad ji sunkiau ant bortelio pakelti, nes jis yra ilgas, bet as jau pripratau, kai prieinu borteli, tai uzgulu ant rankenos ir pakeliu. Esu ir viena ranka pakelus, kai kita buvo uzimta.
Ratai 30cm. skersmens, tai manau nemazai, per sniega neblogai vaziuoja, tik, jeigu sniego daugiau, tai vaira uzfiksuoju, kad nesisukiotu.
Siaip visas vezimas nelengvas (apie 20kg.), bet kadangi jis is triju daliu (remas apie 10kg. ir 2 kedutes kazkur po 5kg.), tai visai nesunku i masina susideti.
Ir nesamone, kad vaikai nuskriausti, jei sedi ne vienas salia kito, jie maziukai ir kaip pripras taip ir vazines, cia gal daugiau tevams blogai.
Be to Peg Perego ir auto kedutes ir sedimas dalis galima sukioti, vaikai gali sedeti ir vienas priesais kita, ir abu nugarom susiglaude. Dabar maniskiai sedi vienas priesais kita ir juokiasi, zaidzia. O vienas salia kito, tai prikelti gali, jeigu pertvaros nera. O kiek zinau, tai jane traukinuku sedimos dalys nesisukioja.
Musu vezimuka net gydytojai gyre, sako o koks talpus, visur pravaziuojat, ne taip kaip atvaziuoja, kur vienas salia kito, tai nevisur telpa.
Tik beda, kad kazkodel nebegamina Porte Enfant Soft lopsiuku, skirtu i Peg Perego vezimukus, nors mums dar pavyko juos gauti, taciau galima ir kitu firmu prisitaikyti.
Na prigyriau Peg Perego, bet cia tik mano nuomone
Pats didziausias privalumas, kad auto kedutes montuojasi ant remo. Kol telpa i auto kedutes, tai galima tik rema i bagazine deti ir auto kedutes i vidu.
Neisivaizduoju, kaip uzmigusius vaikus auto kedutese, reiketu kelti ir guldyti i vezima, o cia tik su visa kedute ant remo uzdedi ir viskas.
Labai gerai, kad telpa i lengvojo auto bagazine (remas+2 sedimos dalys).
Nerealiai manevringas, stumti labai lengva, as tai viena ranka ir stumiu ir vairuoju, o kita ranka galima, kad ir tel. kalbeti. Dar lengviau valdosi nei vyresnelio vienvietis vezimelis, nors jis irgi buvo geras (graco). Su Peg Perego prekybos centruose visur pralendam, pro kasas praeinam, rubu parduotuvese irgi landziojam, vaziuoji sau ir nereikia sukti galvos, tilpsim ar netilpsim pravaziuoti. Su drauge kai einu pasivaikscioti irgi super, kartu vezimus salia stumiam, o jei butu pas mane tas platus, tai as viena uzimciau visa saligatvi.
Vairas neluzta, tik keliant ant bortelio negalima kelti uz vairo, reikia imti uz rankenos.
Minusas, kad ji sunkiau ant bortelio pakelti, nes jis yra ilgas, bet as jau pripratau, kai prieinu borteli, tai uzgulu ant rankenos ir pakeliu. Esu ir viena ranka pakelus, kai kita buvo uzimta.
Ratai 30cm. skersmens, tai manau nemazai, per sniega neblogai vaziuoja, tik, jeigu sniego daugiau, tai vaira uzfiksuoju, kad nesisukiotu.
Siaip visas vezimas nelengvas (apie 20kg.), bet kadangi jis is triju daliu (remas apie 10kg. ir 2 kedutes kazkur po 5kg.), tai visai nesunku i masina susideti.
Ir nesamone, kad vaikai nuskriausti, jei sedi ne vienas salia kito, jie maziukai ir kaip pripras taip ir vazines, cia gal daugiau tevams blogai.
Be to Peg Perego ir auto kedutes ir sedimas dalis galima sukioti, vaikai gali sedeti ir vienas priesais kita, ir abu nugarom susiglaude. Dabar maniskiai sedi vienas priesais kita ir juokiasi, zaidzia. O vienas salia kito, tai prikelti gali, jeigu pertvaros nera. O kiek zinau, tai jane traukinuku sedimos dalys nesisukioja.
Musu vezimuka net gydytojai gyre, sako o koks talpus, visur pravaziuojat, ne taip kaip atvaziuoja, kur vienas salia kito, tai nevisur telpa.
Tik beda, kad kazkodel nebegamina Porte Enfant Soft lopsiuku, skirtu i Peg Perego vezimukus, nors mums dar pavyko juos gauti, taciau galima ir kitu firmu prisitaikyti.
QUOTE(Asta.gru @ 2011 01 04, 13:47)
Apie Peg Pergego duette SW.
Pats didziausias privalumas, kad auto kedutes montuojasi ant remo. Kol telpa i auto .............................................
Pats didziausias privalumas, kad auto kedutes montuojasi ant remo. Kol telpa i auto .............................................
Pilnai pritariu Asta.gru Mes t.p. turim si vezima, kedutes ir lopsius. Tikrai super Net palangoj ant smelio laisvai pravaziuodavom, tik aisku visai kopose sunkiau stumti. Visur telpa ir namuose nepakeiciamas man tapo, nes dienos miegeli tik vezime iprato miegoti, tai visur namuose pravaziuojam, ir i balkona jei reikia ir po kambarius. Bagazines aisku didesnes reikia, jei ne tik vezimas bus sudetas (kai vaziavo i Palanga, tai universalo bagazine iki lubu prikrovem ), bet mes pvz pirmus menesius tik lopsiuose veziojom, nesodinom i kedutes dar, tai susidedi masinoj lopsius salia vienas kito (masinoj atsilenkia galines sedynes atlosas), ir pati salia tilpdavau.
Siaip pavasariui jau planuoju sketuka mclaren pirkti, jei kam domina galesim saviski PegPerego parduoti.
Cia dar filmukas apie si vezima Peg Perego Duette SW filmukas
Po poros menesiu sulauksime savo dvynuku. Jau noretume vezimeli bent issirinkti.
! | Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje". Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t. Tokio pobūdžio skelbimai, kaip: "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...." bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas. |
QUOTE(mėta @ 2011 01 05, 12:49)
Pilnai pritariu Asta.gru Mes t.p. turim si vezima, kedutes ir lopsius. Tikrai super Net palangoj ant smelio laisvai pravaziuodavom, tik aisku visai kopose sunkiau stumti. Visur telpa ir namuose nepakeiciamas man tapo, nes dienos miegeli tik vezime iprato miegoti, tai visur namuose pravaziuojam, ir i balkona jei reikia ir po kambarius.
Mes irgi namuose pilnai naudojam. Auto kedutese ne tik sedi, bet ir pietu pamiega. Namuose visur pravaziuojam, ir vonioj pastumdau
O jei butu vienas salia kito, tai vezimukas turbut tik koridoriuj stovetu, sunkiau jau butu su tokiu po namus pasisukioti, nebent namas didelis
O kai uzdedi tas auto kedutes, tai is ilgio visai tas vezimukas labai nedidukas pasidaro
Dabar kai vaikai jau is vibro keduciu verciasi, o dar nesliauzioja, tai pagrindine ju vieta - vezime, auto kedutese, daugiau neisivaizduoju, kur galeciau juos padeti, nes guleti, tai visai nenori.
http://www.icandyuk....d=pear_stroller labai patogus,kompaktiskas,visur pravaziuojama su siuo vezimuku.