Apie Peg Pergego duette SW.Pats didziausias privalumas, kad auto kedutes montuojasi ant remo. Kol telpa i auto kedutes, tai galima tik rema i bagazine deti ir auto kedutes i vidu.
Neisivaizduoju, kaip uzmigusius vaikus auto kedutese, reiketu kelti ir guldyti i vezima, o cia tik su visa kedute ant remo uzdedi ir viskas.
Labai gerai, kad telpa i lengvojo auto bagazine (remas+2 sedimos dalys).
Nerealiai manevringas, stumti labai lengva, as tai viena ranka ir stumiu ir vairuoju, o kita ranka galima, kad ir tel. kalbeti. Dar lengviau valdosi nei vyresnelio vienvietis vezimelis, nors jis irgi buvo geras (graco). Su Peg Perego prekybos centruose visur pralendam, pro kasas praeinam, rubu parduotuvese irgi landziojam, vaziuoji sau ir nereikia sukti galvos, tilpsim ar netilpsim pravaziuoti. Su drauge kai einu pasivaikscioti irgi super, kartu vezimus salia stumiam, o jei butu pas mane tas platus, tai as viena uzimciau visa saligatvi.
Vairas neluzta, tik keliant ant bortelio negalima kelti uz vairo, reikia imti uz rankenos.
Minusas, kad ji sunkiau ant bortelio pakelti, nes jis yra ilgas, bet as jau pripratau, kai prieinu borteli, tai uzgulu ant rankenos ir pakeliu. Esu ir viena ranka pakelus, kai kita buvo uzimta.
Ratai 30cm. skersmens, tai manau nemazai, per sniega neblogai vaziuoja, tik, jeigu sniego daugiau, tai vaira uzfiksuoju, kad nesisukiotu.
Siaip visas vezimas nelengvas (apie 20kg.), bet kadangi jis is triju daliu (remas apie 10kg. ir 2 kedutes kazkur po 5kg.), tai visai nesunku i masina susideti.
Ir nesamone, kad vaikai nuskriausti, jei sedi ne vienas salia kito, jie maziukai ir kaip pripras taip ir vazines, cia gal daugiau tevams blogai.
Be to Peg Perego ir auto kedutes ir sedimas dalis galima sukioti, vaikai gali sedeti ir vienas priesais kita, ir abu nugarom susiglaude. Dabar maniskiai sedi vienas priesais kita ir juokiasi, zaidzia. O vienas salia kito, tai prikelti gali, jeigu pertvaros nera. O kiek zinau, tai jane traukinuku sedimos dalys nesisukioja.
Musu vezimuka net gydytojai gyre, sako o koks talpus, visur pravaziuojat, ne taip kaip atvaziuoja, kur vienas salia kito, tai nevisur telpa.
Tik beda, kad kazkodel nebegamina Porte Enfant Soft lopsiuku, skirtu i Peg Perego vezimukus, nors mums dar pavyko juos gauti, taciau galima ir kitu firmu prisitaikyti.
Na prigyriau Peg Perego, bet cia tik mano nuomone