Įkraunama...
Įkraunama...

Vežimukai dvyniams

QUOTE(Basttet @ 2010 11 15, 12:51)
Mes ABC zoom`a radom Kaune "Vaiku mieste"(Savanoriu pr. pries HiperMaxima). Seip tai kaip ir Kotrynai priklausanti grupe, bet kiekvienoje ju parduotuveje yra skirtingu modeliu vezimukai.
Pats ABC ganetinai ilgas vezimukas- kol tampiau parduotuveje- nekilo kliuciu, bet, pagalvojus, tikrai gali atsirasti problemu su sukimusi ir pravaziavimu pro duris  blush2.gif
Geriausiai nuvaziuoti i pardes- "pazaisti" ir jeigu patinka- ieskotis is zmoniu smile.gif Neseniai internete tkrai kazkas pardavinejo visa komplekta Zoom`o  ax.gif

Pardavinejo ir pardave smile.gif Giminaiciu draugai turejo - jiems nepatiko. Del anksciau paminetu savybiu. Taip pat sake, kad labai sunkus. Moteris viena jau jo nenesdavo. Taciau kai skambinau pagal skelbimus - labai gyre smile.gif Mes linkstam prie Maklareno techno twin. Peg perego taip pat pazistami gyre, bet man jau jis toks negrazus....O dar prie dviviecio bus kitas vezimas treciam vaikui, tai dabar jau galvoju, kad butinai turi buti traukinukas, o ne vienas salia kito g.gif
Atsakyti
QUOTE(stirna_Liu @ 2010 11 15, 14:00)
Pardavinejo ir pardave smile.gif Giminaiciu draugai turejo - jiems nepatiko. Del anksciau paminetu savybiu. Taip pat sake, kad labai sunkus. Moteris viena jau jo nenesdavo. Taciau kai skambinau pagal skelbimus - labai gyre smile.gif Mes linkstam prie Maklareno techno twin. Peg perego taip pat pazistami gyre, bet man jau jis toks negrazus....O dar prie dviviecio bus kitas vezimas treciam vaikui, tai dabar jau galvoju, kad butinai turi buti traukinukas, o ne vienas salia kito  g.gif

įvertinkite, kad Jūsų pasirinktų vežimų ratukai bus maži, automatiškai sudėtinga stumti. Aš ti už didelius ratukus.
Atsakyti
QUOTE(stirna_Liu @ 2010 11 15, 13:00)
Pardavinejo ir pardave smile.gif Giminaiciu draugai turejo - jiems nepatiko. Del anksciau paminetu savybiu. Taip pat sake, kad labai sunkus. Moteris viena jau jo nenesdavo. Taciau kai skambinau pagal skelbimus - labai gyre smile.gif Mes linkstam prie Maklareno techno twin. Peg perego taip pat pazistami gyre, bet man jau jis toks negrazus....O dar prie dviviecio bus kitas vezimas treciam vaikui, tai dabar jau galvoju, kad butinai turi buti traukinukas, o ne vienas salia kito  g.gif

maclarenas labiau vyresniems, kai jau mazai miega vezimelyje ir kelionems biggrin.gif Leliukai labai purtysis. Ir ziema nelabai pravaziuosit. O be to sketukas ne toks manevringas kaip sportinis schmoll.gif
Atsakyti
Nu kiekvienas vezimukas- tiek traukinukas, tiek vienas salia kito tures savu minusu smile.gif blush2.gif geriausiai, kaip ir minejo auksciau, atsizvelgti i poreikius (ar tui but lengvas, ar tinka ir sunkus, ar vazinesi tik mieste,ar noresi ir i gamta isvaziuot, ar nori, kad vaikai butu atskirti, ar nori, kad butu viena salia kito). Su trim vaikais tai net nezinau, koki vazianta rinkciausi, bet dabar mano sirdis dvynuku vezimuka linksta rinkis is salia vienas kito ir dideliais ratais. (nors anksciau kategoriskai pries buvau-norejau traukinuko) ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Basttet @ 2010 11 15, 14:24)
Nu kiekvienas vezimukas- tiek traukinukas, tiek vienas salia kito tures savu minusu smile.gif  blush2.gif  geriausiai, kaip ir minejo auksciau, atsizvelgti i poreikius (ar tui but lengvas, ar tinka ir sunkus, ar vazinesi tik mieste,ar noresi ir i gamta isvaziuot, ar nori, kad vaikai butu atskirti, ar nori, kad butu viena salia kito). Su trim vaikais tai net nezinau, koki vazianta rinkciausi, bet dabar mano sirdis dvynuku vezimuka linksta rinkis is salia vienas kito ir dideliais ratais. (nors anksciau kategoriskai pries buvau-norejau traukinuko)  ax.gif  blush2.gif

galvokite ne tik apie savo poreikius - , bet kaip labai teisingai pasakė OII galvokite ir apie tai, kaip ten jausis jūsų vaikučiai.
Atsakyti
Del to mano nuomone ir pasikeite i "salia viena kito", nes vaikams bus taip geriau- smagiau blush2.gif

QUOTE(meskius_0417 @ 2010 11 15, 14:26)
galvokite ne tik apie savo poreikius - , bet kaip labai teisingai pasakė OII galvokite ir apie tai, kaip ten jausis jūsų vaikučiai.

Atsakyti
QUOTE(Basttet @ 2010 11 15, 14:35)
Del to mano nuomone ir pasikeite i "salia viena kito", nes vaikams bus taip geriau- smagiau blush2.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Maclarenas twin techno tinka nuo gimimo.
Man minusas didelis, kad nesideda auto kedutes (na bent jau taip atrodo). Nors patarejai sako, kad is masinos vaika nusinesti i namus galima ir su kedute ant ranku. Kad ant remo labai mazai naudosiu.
Del ratu dideliu, tai pvz. pas brolio vaika buvo pirmas vezimas su dideliais ratais ir jiems sunkiau buvo zole pravaziuot nei dabar su sportinuku chico mazais ratais.
O, kad reik ziureti kad ir vaikams butu pagotu, tai galvoju, kad ir taip daug dalyku ziurim, kad tik jiems patogu butu. Tai gal gali bent kazkas buti ir tevams patogu smile.gif g.gif Masina keiciam, buta keiciam, vyras eis taip pat vaiku auginti bent metus (karjerai galima sakyti galas), mociute tikriausiai nebegales vaziuoti i Anglija dirbti (nors as tokios nuomones, kad tevai turi auginti vaikus, na bet jau ji labai pasiruosusi padeti), na ir t.t. Kita vertus su trim vaikais, tai nelabai jau kur ir pajudesi (kalbu apie prekybos centrus, parduotuves ir pan.), tai idomu kiek ten tu vezimu ir reikes. Plius kadangi laukiam pavasari gimstanciu, tai iki ziemos dar nemazai laiko. Galbut tikrai tuomet didelioms kelionems geriau pirkti padeveta ir pigu erdvu vezima, o kur trumpai pervezti tai ir Maklareno pakaktu.
Tai tokie mano pamastymai smile.gif
Atsakyti
Oho, Stirna, gilus tavo pamastymai smile.gif Daug tenka keisti gyvenime, kad pasitiktum tuos du stebuklus su kuo didesniais patogumais blush2.gif Del vezimuko, manau, cia tinkamiausia vieta susirankioti nuomones ir atsiliepimus, taciau tik tu ir tavo vyras spres, kuris vezimeis bus patogiausias Jums ir Jusu mazyliams 4u.gif

QUOTE(stirna_Liu @ 2010 11 15, 14:44)
Maclarenas twin techno tinka nuo gimimo.
Man minusas didelis, kad nesideda auto kedutes (na bent jau taip atrodo). Nors patarejai sako, kad is masinos vaika nusinesti i namus galima ir su kedute ant ranku. Kad ant remo labai mazai naudosiu.
Del ratu dideliu, tai pvz. pas brolio vaika buvo pirmas vezimas su dideliais ratais ir jiems sunkiau buvo zole pravaziuot nei dabar su sportinuku chico mazais ratais.
O, kad reik ziureti kad ir vaikams butu pagotu, tai galvoju, kad ir taip daug dalyku ziurim, kad tik jiems patogu butu. Tai gal gali bent kazkas buti ir tevams patogu smile.gif  g.gif  Masina keiciam, buta keiciam, vyras eis taip pat vaiku auginti bent metus (karjerai galima sakyti galas), mociute tikriausiai nebegales vaziuoti i Anglija dirbti (nors as tokios nuomones, kad tevai turi auginti vaikus, na bet jau ji labai pasiruosusi padeti), na ir t.t. Kita vertus su trim vaikais, tai nelabai jau kur ir pajudesi (kalbu apie prekybos centrus, parduotuves ir pan.), tai idomu kiek ten tu vezimu ir reikes. Plius kadangi laukiam pavasari gimstanciu, tai iki ziemos dar nemazai laiko. Galbut tikrai tuomet didelioms kelionems geriau pirkti padeveta ir pigu erdvu vezima, o kur trumpai pervezti tai ir Maklareno pakaktu.
Tai tokie mano pamastymai smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Basttet @ 2010 11 15, 15:05)
Oho, Stirna, gilus tavo pamastymai smile.gif Daug tenka keisti gyvenime, kad pasitiktum tuos du stebuklus su kuo didesniais patogumais  blush2.gif Del vezimuko, manau, cia tinkamiausia vieta susirankioti nuomones ir atsiliepimus, taciau tik tu ir tavo vyras spres, kuris vezimeis bus patogiausias Jums ir Jusu mazyliams  4u.gif

Tris stebuklus smile.gif
Atsakyti
Tai jau vienas, kaip matau foto, yra- dar du "pakeliui"- del to tik juos ir paskaiciavau ax.gif

QUOTE(stirna_Liu @ 2010 11 15, 15:48)
Tris stebuklus smile.gif

Atsakyti
Merginos, o Jane traukinuku neapziurinejot? Viengubi tai jie labai patogus, gal ir dvigubi neblogi butu g.gif Pavasari gimsiantiems tai ir su matrix lopsiukais (lopsiukais- autokedutemis viename) butu galima pirkti.

http://www.vaikutis....mliai-dvynukams
Atsakyti