QUOTE(Antalija @ 2009 11 14, 10:51)
Mergaites, o perkant sportinuka sakykim Peg Perego ... ar reikalingi dar ir lopsiukai i sportine dali? ar galima guldyti leliukus tiesiai i sportine dali ??? ar visu dvigubu vezimuku sportine dalis atsilenkiai iki visiskai horizontalios ??
Ziurint kokio amziaus vaikai, siaip ziemos metu daug patogiau ir mamai, ir vaikams su nesiojamu lopsiuku. Issinesi, idedi ji su vaiku ir vaziuojat. As tuos lopsius naudojau ir vasara, sudelioju vaikus, uzklostau ir i vezima nusinesu

Del gulejimo, peg perego jos nebuvo 180 laipsniu kampu

Sakyciau buvo apie 10 laipsniu mazesnis kampas, tad buvo vos vos statesne, bet tai padejo man abu vaikus matyti, o jiems tai nebuvo jokio nepatogumo ar nesaugumo nugarelei. Siaip manyciau visu vezimu yra nezymiai kilsteltas galvugalis, turiu galvoje net universalus vezimus.
Nors galima guldyt vaikus ir tiesiai i vezima, bet mazu nepatarciau, spartines dalys nera tokios apsaugotos nuo salcio ir vejo. O kad ir kiek maziukas butu isuptas, man atrodo kad jam patogiau ir saugiau tame lopsiuke.
Papildyta:
QUOTE(Gothi @ 2009 11 13, 12:07)
Sveikos, mamytes,
Mane taip pat kankina dilema del traukinuko - ar ne. Sia savaite sutikau mamyte su Emmaljunga ( ne traukinukas), tai is tiesu, kaip jau kazkuri mamyte minejo, vaikuciai su storais kombinezoniukais, tai ganetinai suspausti gulejo, manyciau, komforto truksta jiems (na bent jau per salcius ). Taciau kita vertus, as uz teisybe - abu turi matyti ta pati vaizda

Mamyte su Emmaljunga, sake telpa ir per parduotuviu kasas ir pan. Siaip, sake labai patenkinta vezimu.
As pati jei nepakeisiu nuomones, kad pirkti traukinuka, renkuosi is siu vezimu: Emmaljunga, Teutonia arba First Wheels.
As su Hauck sportinuku arba paprastuciu maclareno sketuku netelpu pro IKI kasas

Ieit ieinu yra viena paplatinta, gerai jei ji tuo metu nedirba ir nera zmoniu, o jei zmones stovi ir eiles ilgos

Stovi ir lauki kol ileis ieiti, veliau isleis iseiti

Arba dar geriau, iskraunu prekes prie veikiancios kasos, o pati tekinom per parduotuve pro placiausia kasa pralendu ir begte prie kasos kur mano prekes

Kai turejau Peg Perego man tos bedos nbuvo, tilpau per visas kasas, o dabar

Parduotuves kai kurios turi placias kasas, bet net Hyper Maximoj maciau kaip mama su dvyniais ejo pro iejima, nes vezimas netilpo pro kasas

Ir kiek salia yra parduotuveliu praktiskai nei vienoje nera praplatintu kasu

Nors cia zinoma jau ne vezimu beda

Tik kai turiu su kuo lyginti, tai pati pastebejau, kad su peg perego tilpau pro visas kasas, o su dvynukisku siauruciu sketuku as pro jas nebepralendu