Labutis
Mes taip pat dairomes savo leliukams vezimelio. Jau beveik apsisprendem del traukinuko, is pradziu galvojom apie Jane Twin Two, bet gasdina kaina ir gauti sunku. Dabar linkstam prie ABC Design Zoom. Norejau pasiteirauti, gal kas turit/turejot tokius ir kaip sekasi vazinet? Ar vaikuciai nera neramus, kai nera salia vienas kito, ir ar matosi mamai abu vaikuciai kai guli lopsiukuose?
Vakar perskaiciau, kad leliukams svarbu matyti mama, tai susimasciau, kad gal traukinukas tada nera geras variantas, gal vistik geriau tureti abu vaikucius pries save salia vienas kito
QUOTE(gretchene @ 2009 11 12, 21:15)
Labutis
Mes taip pat dairomes savo leliukams vezimelio. Jau beveik apsisprendem del traukinuko, is pradziu galvojom apie Jane Twin Two, bet gasdina kaina ir gauti sunku. Dabar linkstam prie ABC Design Zoom. Norejau pasiteirauti, gal kas turit/turejot tokius ir kaip sekasi vazinet? Ar vaikuciai nera neramus, kai nera salia vienas kito, ir ar matosi mamai abu vaikuciai kai guli lopsiukuose?
Vakar perskaiciau, kad leliukams svarbu matyti mama, tai susimasciau, kad gal traukinukas tada nera geras variantas, gal vistik geriau tureti abu vaikucius pries save salia vienas kito
na, man is principo traukinukas nelabai... juk nematai vieno vaiko, na kol mazi ir guli, tai dar dar, bet gi paskui jie nori dairytis, matyti pasauli, o kazkuris mazius gaus ziureti i kito nugara. Mes nuo gimimo naudojam Firstwheels city twin, vaikam greit pusantru metuku, tik geriausi atsiliepimai apie ji. sekmes!
QUOTE(gretchene @ 2009 11 12, 19:15)
Labutis
man ir traukinukai Uzteko matyti vaizdeli, kai vaziavo du vaikiukai apie metukus, susodinti vienas pries kita ir abu persisvere, kad matytu aplinka
Deja, kai vaikiukai sedi salia vienas kito daznai sedimos dalys buna siauros. I tai irgi reiketu atkreiti demesi, nes kai vaikais paaugs arba ziema su kombinezonais bus labai suspausti
Sekmes renkantis
QUOTE(gretchene @ 2009 11 12, 19:15)
Labutis
Peg Perego maciau abu vaikus Nereikejo lakstyt kaskart ziureti kaip vienas toleliau gulintis laikosi Vazinejom su juo iki 7-8 men. nors jau salia buvau nusipirkus Maclaren sketuka. Dabar pas senelius dar yra vienas traukinukas maziams balkone migdyt Kadangi sveciuojames daznokai tai turim ir ten vezimas kad nereiketu savojo kaskart veziotis, bet jis tik miegojimui yra
Mano patirtis tokia, kad ilgai universalaus vezimo nesinores turet. Paaugs maziukai ir noresis kazko lengvo isvykoms, namie aisku tiks universalas, bet cia jau miegeliui daugiau. O ir tie metinukai , maniskiai tik eiti nori, susodint i vezima susodinu tik tada kai reikia per gatve pereit, pavojinga vieta ar pan. O siaip lipa, riecias is to vezimo
Ir kas liecia sedejima kartu tai turi savu pliusu ir savu minusus. Sededami kartu daznai vienas is kito atimineja daiktus, musasi, kojas vienas ant kito pasideda Na bet salia sedi Atskiras sedejimas - daugiau vietos vaikui, niekas netrukdo Tarkim brolis miega tai kitas maziukas sededamas jam netrukdys ir nezadins, nes daznai esant salia knieti suduot mieganciam draugui, kad keltusi. Nors yra ir minusu zinoma
Privalumai mamai irgi yra tokio vezimo kai vaikai atskirai sedi Viena pati gali vaziuoti i parduotuve ir drasiai pratilpti per kasas, nereikia palikt prekes prie kasos, lekti per platesni isejima ir atgal prie kasos susimoketi uz prekes , man asmeniskai traukinukas lengviau valdomas uz dvivieti kur maziukai salia yra. Traukinukas lengviau kelias, valdos Nors gal ir nuo vezimo firmos priklauso Gal su traukiniu daugiau laisves paciai mamai, nes su kitu tai kelia kai kur nemenku nepatogumu, kitur nei neieidavau i parduotuve, nes netilpo vezimas, o palikti salia duru vienus vaikai as bijojau
QUOTE(Shiure @ 2009 11 12, 20:54)
QUOTE(oii @ 2009 11 12, 23:42)
QUOTE(knielita @ 2009 11 13, 09:56)
Labai aciu uz patarimus ir pasisakymus
Man tie traukinukai tokie lengvuciai ir manevringi atrodo, jau vien tai man labai didelis pliusas, nes pati esu nedidele, ir bijau, kad paprasti vezimai bus ne mano jegoms. Tik vat ar vaikuciams bus gerai.
O su salia sedimu man atrodo didziausias pliusas, kad matysiu vienodai abu vaikucius ir jie daugiau bendraus tarpusavy.
Teks dar is naujo svarstyt ir deliot pliusus ir minusus
QUOTE(gretchene @ 2009 11 13, 13:24)
Labai aciu uz patarimus ir pasisakymus
Man tie traukinukai tokie lengvuciai ir manevringi atrodo, jau vien tai man labai didelis pliusas, nes pati esu nedidele, ir bijau, kad paprasti vezimai bus ne mano jegoms. Tik vat ar vaikuciams bus gerai.
O su salia sedimu man atrodo didziausias pliusas, kad matysiu vienodai abu vaikucius ir jie daugiau bendraus tarpusavy.
Sveikos, mamytes,
Mane taip pat kankina dilema del traukinuko - ar ne. Sia savaite sutikau mamyte su Emmaljunga ( ne traukinukas), tai is tiesu, kaip jau kazkuri mamyte minejo, vaikuciai su storais kombinezoniukais, tai ganetinai suspausti gulejo, manyciau, komforto truksta jiems (na bent jau per salcius ). Taciau kita vertus, as uz teisybe - abu turi matyti ta pati vaizda Mamyte su Emmaljunga, sake telpa ir per parduotuviu kasas ir pan. Siaip, sake labai patenkinta vezimu.
As pati jei nepakeisiu nuomones, kad pirkti traukinuka, renkuosi is siu vezimu: Emmaljunga, Teutonia arba First Wheels.
Mergaites, o perkant sportinuka sakykim Peg Perego ... ar reikalingi dar ir lopsiukai i sportine dali? ar galima guldyti leliukus tiesiai i sportine dali ??? ar visu dvigubu vezimuku sportine dalis atsilenkiai iki visiskai horizontalios ??
QUOTE(Antalija @ 2009 11 14, 10:51)
Mergaites, o perkant sportinuka sakykim Peg Perego ... ar reikalingi dar ir lopsiukai i sportine dali? ar galima guldyti leliukus tiesiai i sportine dali ??? ar visu dvigubu vezimuku sportine dalis atsilenkiai iki visiskai horizontalios ??
Ziurint kokio amziaus vaikai, siaip ziemos metu daug patogiau ir mamai, ir vaikams su nesiojamu lopsiuku. Issinesi, idedi ji su vaiku ir vaziuojat. As tuos lopsius naudojau ir vasara, sudelioju vaikus, uzklostau ir i vezima nusinesu Del gulejimo, peg perego jos nebuvo 180 laipsniu kampu Sakyciau buvo apie 10 laipsniu mazesnis kampas, tad buvo vos vos statesne, bet tai padejo man abu vaikus matyti, o jiems tai nebuvo jokio nepatogumo ar nesaugumo nugarelei. Siaip manyciau visu vezimu yra nezymiai kilsteltas galvugalis, turiu galvoje net universalus vezimus.
Nors galima guldyt vaikus ir tiesiai i vezima, bet mazu nepatarciau, spartines dalys nera tokios apsaugotos nuo salcio ir vejo. O kad ir kiek maziukas butu isuptas, man atrodo kad jam patogiau ir saugiau tame lopsiuke.
Papildyta:
QUOTE(Gothi @ 2009 11 13, 12:07)
Sveikos, mamytes,
Mane taip pat kankina dilema del traukinuko - ar ne. Sia savaite sutikau mamyte su Emmaljunga ( ne traukinukas), tai is tiesu, kaip jau kazkuri mamyte minejo, vaikuciai su storais kombinezoniukais, tai ganetinai suspausti gulejo, manyciau, komforto truksta jiems (na bent jau per salcius ). Taciau kita vertus, as uz teisybe - abu turi matyti ta pati vaizda Mamyte su Emmaljunga, sake telpa ir per parduotuviu kasas ir pan. Siaip, sake labai patenkinta vezimu.
As pati jei nepakeisiu nuomones, kad pirkti traukinuka, renkuosi is siu vezimu: Emmaljunga, Teutonia arba First Wheels.
As su Hauck sportinuku arba paprastuciu maclareno sketuku netelpu pro IKI kasas Ieit ieinu yra viena paplatinta, gerai jei ji tuo metu nedirba ir nera zmoniu, o jei zmones stovi ir eiles ilgos Stovi ir lauki kol ileis ieiti, veliau isleis iseiti Arba dar geriau, iskraunu prekes prie veikiancios kasos, o pati tekinom per parduotuve pro placiausia kasa pralendu ir begte prie kasos kur mano prekes Kai turejau Peg Perego man tos bedos nbuvo, tilpau per visas kasas, o dabar Parduotuves kai kurios turi placias kasas, bet net Hyper Maximoj maciau kaip mama su dvyniais ejo pro iejima, nes vezimas netilpo pro kasas Ir kiek salia yra parduotuveliu praktiskai nei vienoje nera praplatintu kasu
Nors cia zinoma jau ne vezimu beda Tik kai turiu su kuo lyginti, tai pati pastebejau, kad su peg perego tilpau pro visas kasas, o su dvynukisku siauruciu sketuku as pro jas nebepralendu
turiu peg perego vezymeli dvyniams traukinuka,nieko nemaciau geresnio,daug mamu jau klausinejo apie ji,nes kurios nusipirkusios vienas salia kito,sake kad netelpa su ziem.kobinzonais.As gimdziau sausi tai ziema praveziojom vezymuke,tik i ji dedavom lopsius,prireike ju labai trumpam,poto jau dedavom tiesiog i vezymuka.Dabar jau 10men.tai vaikus sodinu viena pries kita,vietos uztenka ir nei vienas nenuskriaustas.Pirkom auto kedutes butent peg perego,kad tiktu ant to vezimo remo,labai patogu is masinos ir tiesiai ant remo,nereik viso vezymo veziotis.Bet jei tolimesne keliont,tai dedam visa vezymuka,nes kedutese nepatogu sedeti ilgai.As tai uz peg perego vezymus,pravaziuojam siaurais saligatviais,tarp masinu telpam,centruose tarp kasu,zodziu nepasigailesite
! | Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje". Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t. Tokio pobūdžio skelbimai, kaip: "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...." bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas. |
Peg-perego traukinas dvynukams manevringas del to, kad jo rankena gali reguliuoti priekiniu vezimelio ratuku pasisukimo krypti ir kampa. Del to jie tokie manevringi.
Taciau Ne maziau manevringi ir Tako firmos vezimelis skirtas dvynukams Tako Jumper Duo. Be to sis vezimelis skirtas kudykiams nuo 0men ir net iki 15kg.
Daugiau info apie siuos vezimelius galite rasti cia: PEG-PEREGO ir TAKO
Taciau Ne maziau manevringi ir Tako firmos vezimelis skirtas dvynukams Tako Jumper Duo. Be to sis vezimelis skirtas kudykiams nuo 0men ir net iki 15kg.
Daugiau info apie siuos vezimelius galite rasti cia: PEG-PEREGO ir TAKO