kai laukiausi savo dvyniu ieskojau visur kur info apie vezimeli, isvazinejau visas Vilniaus parduotuves. Man svarbu buvo,kad galeciau lengvai viena pati susideti ir issimontuoti vezimeli i masina, kad viskas butu paprasta, lengva ir greita - juk vaikuciai negali ilgai laukti.
traukinuko varianta kazkaip iskart atmeciau,kadangi norejau abu vaikelius matyti lygiai vienodai.
Zodziu reziume gavosi, kad isigijom Firstwheels city twin. Siunciausi is uzsienio, kadangi tuo metu pas mus dar nebuvo, truputi bijojau, nes nebuvau jo "gyvo" maciusi... bet jis gana stipriai virsijo mano lukescius, nuo gimimo buvo (dar vis yra) pats didziausias mano pagalbininkas. Tiek kambary, tiek lauke, tiek masinoj, tiek parduotuvese, liftuose - visur telpam, stumu kone viena ranka, manevringas. Kelionese jis tarnauja kaip maitinimo kede.
Vieninetelis minusas,kad pirkom sviesia spalva, tai tepasi, bet isplaunu kartas nuo karto. tai tiek, busimos dvynuku mamytes, mano rekomendaciju. Jei kam idomu, galiu ilgai ir nenuobodziai apie si vezima kalbeti
cia gamintojo psl http://www.firstwhee...l/en/city_twin/, pasiziurekit,kaip kompaktiskai viskas susideda.
o del emmaljunga, keista,kad ji isvis kazkas perka- sunkus, vaikai suspausti, konsultantas baby centre pats nebemokejo islankstyti,kai sulankste... as tai viena vaika laikau, su laisva ranka vezima islankstau...sekmes!
! | dalis temos komentarų ištrinta, nes šiame "Naudingų patarimų" skyrelyje ne vieta skelbimams! Primename taisyklę: "Prekyba, reklama bei skelbimai šiame skyrelyje yra draudžiami (tiek temos viduje, tiek pavadinime ir kt.). Už šios taisyklės nesilaikymą bus skiriami įspėjimai. Čia rašomi tik pastebėjimai bei atsiliepimai apie vaikiškas prekes, todėl bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos temos laikomos šiukšlėmis. |
QUOTE(astikühli @ 2008 09 29, 22:52)
oje, kodel tu saviski jau parduoti nori. Su sketuku tai ziema nepavaziuosi.
Maniskiai jau 2,2 metu ir tai as einu i miesta su vezimu ir tik su TFK, nes sketuka visgi daug sunkiau stumti ( na man ir eiti 0,5 val iki centro). Siaip mazom iskylom sketuko kaip ir nebereikia, vaikai patys vaiksto, tik ilgesnem, nes abieju tai nepanesciau. . Bet TFK laikysiu tikrai dar iki kitos vasaros, Maclarenas kad ir neblogas, bet uz tokius pinigus noretusi kazko daugiau. Ir sketukas lieka sketuku....
Maniskiai jau 2,2 metu ir tai as einu i miesta su vezimu ir tik su TFK, nes sketuka visgi daug sunkiau stumti ( na man ir eiti 0,5 val iki centro). Siaip mazom iskylom sketuko kaip ir nebereikia, vaikai patys vaiksto, tik ilgesnem, nes abieju tai nepanesciau. . Bet TFK laikysiu tikrai dar iki kitos vasaros, Maclarenas kad ir neblogas, bet uz tokius pinigus noretusi kazko daugiau. Ir sketukas lieka sketuku....
Aš irgi noriu geru žodžiu paminėti TFK vežimą. Manevringas, kompaktiškas (puikiai telpa į bagažinę), pilnai gulima padėtis (nes lauke miegodavo iki 2 metų), o ir išvaizda puiki, labai daug komplimentų sulaukdavom
Sveikos, auginancios dvynukus mamytes,
Savo pilvelyje gyvenantiems leliukams renkame vezima. Daug skaiciau nuomoniu, taciau, ar as ja susidariau klaidinga, ar kaip cia yra, kad pasidariau tokia isvada, kad dideli daugiafunkcini dvyniu vezima mamytes naudoja gana trumpai, na, iki 6 men. Kaip suprantu, paskui perka sketukus. Tikriausiai tai del patogumo, nes ne sketukas sveria daug, nepatogu su juo ivairiose vietose, o sketukas - lengvutis, masinoje neuzima daug vietos ir pan.
Mamytes, gal klystu, bet buciau dekinga jei pakomentuotumet ka nors sia tema Norisi gero ir patogaus vezimo, bet jei sumokesim apie 3000 ltl uz vezima ir po pusmecio reiks ji parduot, manau, neapsimoka investuoti tokiu pinigu, o jei naudosim iki kokiu 2 metuku, tada apsimoka
Is anksto aciu uz komentarus
Savo pilvelyje gyvenantiems leliukams renkame vezima. Daug skaiciau nuomoniu, taciau, ar as ja susidariau klaidinga, ar kaip cia yra, kad pasidariau tokia isvada, kad dideli daugiafunkcini dvyniu vezima mamytes naudoja gana trumpai, na, iki 6 men. Kaip suprantu, paskui perka sketukus. Tikriausiai tai del patogumo, nes ne sketukas sveria daug, nepatogu su juo ivairiose vietose, o sketukas - lengvutis, masinoje neuzima daug vietos ir pan.
Mamytes, gal klystu, bet buciau dekinga jei pakomentuotumet ka nors sia tema Norisi gero ir patogaus vezimo, bet jei sumokesim apie 3000 ltl uz vezima ir po pusmecio reiks ji parduot, manau, neapsimoka investuoti tokiu pinigu, o jei naudosim iki kokiu 2 metuku, tada apsimoka
QUOTE(Gothi @ 2009 10 15, 18:13)
mes be galo patenkinti savo FIRSTWHEELS, vaikams 1 metas ir 3 men, sketuko dairysiuosi i pavasari, kuomet vezimas bus vis maziau ir maziau reikalingas.Mums pirmus menesius, galima sakyti, lovyciu nereikejo, nes vaikeliams buvo daug jaukiau miegoti vezimelio lopsiukuose. Kitavertus, nelygu koki daugiafunkcini vezima pasirinksite... yra tokiu nepatogiu gargaru... nenuostabu,kad mama niekur viena neisvaziuoja ir kaip galima greiciau perka kita vezimeli
tikiuosi,kad padejau...
QUOTE(Gothi @ 2009 10 19, 15:04)
Labai aciu, Shiure, uz savo nuomone Tiesa paskius, man FirstWheels taip pat labai patinka, taciau paziurinejau ji tik internete, oficialiame FW puslapyje. O kokiu budu jus ji pirkote?
Laukiu daugiau pasisakymu
Laukiu daugiau pasisakymu
LT
Mano pussesere gyvena Italijoje ir augina metuku dvynukus, teko ir man pas ja pagyventi du menesius ir padeti auginti leliukus, tai is siokios tokios patirties galiu pasakyti, kad labai geras vezimelis dvynukams yra pegperego Visu pirma jis nera be proto sunkus, svarbus dalykas, mano manymu-vaikai sedi ar guli traukinuku, taigi pilnai telpa pro visas duris, parduotuveje tarp kasu pravaziuoti taip pat nekyla jokiu problemu. Priekiniai ratai sukinejasi i abi puses, o valdomi jie vezimelio rankenos pagalba, didelis pliusas yra dideli ratai ir puiki amortizacija, taip kad leliukai minkstai rieda ir nesikrato...Abieju leliuku sportines dalys tvirtinamos i kuria norite puse- vaikai gali ziureti vienas i kita, abu i mamyte, abu i laukeli. I pilnai nuleistas sportines dalis(kai nugareles pilnai horizontalioje padetyje) dedami tokie miegmaisiukai su kietom nugarelem, jie turi rankenas tvirtas nesimui, uzsitraukia iki kakliuko uzklotukas siltas, juose ziema buvo tikrai laaabaiii silta( gyvena vaikai Italijos siaureje kalnuose, taip kad ziemos saltos ten, tokios beveik kaip pas mus), o isemus tuos pakietinimus is miegmaisiuku pasidaro tokie imautukai kojytems vyresniems vaikams. O pats svarbiausias dalykas, ko nera kituose daugumoje vezimeliu dvynukams- automobilines kedutes tvirtinasi ant vezimuko remo, ta prasme ratu, taigi is masinos tiesiai ant ratu abu kleckiukai, o daugumoje vezimeliu dvynukams tokio dalyko neturi tikuosi issamiai aprasiau vezimelio pliusus ir minusus sekmes visoms dvynuku mamytems daugiau vargelio, bet dziaugsmelio dvigubai
QUOTE(Gothi @ 2009 10 15, 16:13)
Savo pilvelyje gyvenantiems leliukams renkame vezima. Daug skaiciau nuomoniu, taciau, ar as ja susidariau klaidinga, ar kaip cia yra, kad pasidariau tokia isvada, kad dideli daugiafunkcini dvyniu vezima mamytes naudoja gana trumpai,
Savo pilvelyje gyvenantiems leliukams renkame vezima. Daug skaiciau nuomoniu, taciau, ar as ja susidariau klaidinga, ar kaip cia yra, kad pasidariau tokia isvada, kad dideli daugiafunkcini dvyniu vezima mamytes naudoja gana trumpai,
Dazniausia yra todel, kad vezimai kad ir kokie jie patogus butu bet yra dideli, sunkus, daug uzimantys vietos bagazinese, namuose. Tad naturalu kad vaikams ugtelejus norisi paprastucio lengvucio vezimuko. Maniskiai jau daug vaiksto patys lauke, tad imti kartu dideli ir sunku vezima man butu per sunku, kur kas geresne iseitis lengvutis sketukas, nes reikalingas tik vaiku presedimui kai jie pavargsta. Nors balkone jie miegam kitam, nes ziema tiesiu ir vilnonies antklodeles i vezima ir dar vaikus kisu i miegmaisius
beje, man is sketuku labai patiko Maclaren vezimeliai butent Maclaren Techno Tiesiog man jis pasirode pranasesnis uz Travell ir savo pasirinkimo nesigailiu. Dabar dairausi lengvesnio svoriu vezimelio grynai kelionems i lauka, cia jau nebutina miegojimo pilna padetis, kojyciu reguliuojama lentynele-pakojys
QUOTE(_aAS_ @ 2009 10 22, 10:47)
Merginos o ka mano apie Peg Prego vezimukus dvyniams?
Man teko draugauti su Peg Perego Duette bet senesniu modeliuku. Is esmes viskas tas pats kaip naujajame tik stipriai skiriasi kaina ir rutukai jame po 2 Vien patys geriausi atsiliepimai, nuostabus vezimas, ivairiai dedamos sedynes, tvirtinamos autokedutes, lengvai telpa nesiojami lopsiukai, manevringas, lengvai telpantis pro visas kasas. Tai puikus vezimas ir beje retas traukinukas turintis abi pilnai miegamas pozicijas vaikams. Ir siaip jis pakankamai siltas net ziema ir rad vienas privalumas tas, kad vaikams daugiau vietos nei tarkim tuose vezimose kur guli greta. Man renkantis pirmaji vezima labai nepatiko pasiaurinti kudikiu lopsiukai dvynukiskuose vezimuose, o sitam erdves pakankamai daug, vaikai nesuvarzyti
Sveikos, mamytes
ilgai ieskojom vezimuko pametinukams, vakar apsisprendem pirkti phil&ted's vibe modeliuka... dabar sedziu ir negaliu atsidziaugti, tikrai negaila tu pinigeliu (vaikams.eu kainavo ~1900 lt (su papildoma sedine ir apsauga nuo lietaus))
visu pirma labai stilingas, manevringas, kokybiskas, antra patogus kiek vaikui tiek mamai (isbandem su vienu is keleiviu (jam dabar 1,1 metuku), manau turetu buti patogus ir kitam keleiviui, kuris turetu gimti po kokio men). LABAI kompaktiskai susilanksto, telpa net i musu ford focus bagazine smile.gif
tikrai rekomenduoju ir, bent jau kol kas nesigailiu
http://www.philandte.../vibe_index.htm
cia placiau apie vezimuka
ilgai ieskojom vezimuko pametinukams, vakar apsisprendem pirkti phil&ted's vibe modeliuka... dabar sedziu ir negaliu atsidziaugti, tikrai negaila tu pinigeliu (vaikams.eu kainavo ~1900 lt (su papildoma sedine ir apsauga nuo lietaus))
visu pirma labai stilingas, manevringas, kokybiskas, antra patogus kiek vaikui tiek mamai (isbandem su vienu is keleiviu (jam dabar 1,1 metuku), manau turetu buti patogus ir kitam keleiviui, kuris turetu gimti po kokio men). LABAI kompaktiskai susilanksto, telpa net i musu ford focus bagazine smile.gif
tikrai rekomenduoju ir, bent jau kol kas nesigailiu
http://www.philandte.../vibe_index.htm
cia placiau apie vezimuka
! | Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje". Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t. Tokio pobūdžio skelbimai, kaip: "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...." bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas. |
Moderatorė muminukas