traukinuko varianta kazkaip iskart atmeciau,kadangi norejau abu vaikelius matyti lygiai vienodai.
Zodziu reziume gavosi, kad isigijom Firstwheels city twin. Siunciausi is uzsienio, kadangi tuo metu pas mus dar nebuvo, truputi bijojau, nes nebuvau jo "gyvo" maciusi... bet jis gana stipriai virsijo mano lukescius, nuo gimimo buvo (dar vis yra) pats didziausias mano pagalbininkas. Tiek kambary, tiek lauke, tiek masinoj, tiek parduotuvese, liftuose - visur telpam, stumu kone viena ranka, manevringas. Kelionese jis tarnauja kaip maitinimo kede.
Vieninetelis minusas,kad pirkom sviesia spalva, tai tepasi, bet isplaunu kartas nuo karto. tai tiek, busimos dvynuku mamytes, mano rekomendaciju. Jei kam idomu, galiu ilgai ir nenuobodziai apie si vezima kalbeti

cia gamintojo psl http://www.firstwhee...l/en/city_twin/, pasiziurekit,kaip kompaktiskai viskas susideda.
o del emmaljunga, keista,kad ji isvis kazkas perka- sunkus, vaikai suspausti, konsultantas baby centre pats nebemokejo islankstyti,kai sulankste... as tai viena vaika laikau, su laisva ranka vezima islankstau...sekmes!