Įkraunama...
Įkraunama...

Vežimukai dvyniams

Mes tai turim TFK Twinner Twist - nerealus vezimas. Didelis malonumas ji stumti. Pro kasas tai didziusiu centru telpam, bet staip kaune draugystes g. pro senuku kasa nepratilpom. Pritruko 1 cm. doh.gif .

Emaljungos ir as ziurejau. Reikia ziuret pacia naujausius. Labai svarbu kad priekiniai ratai sukinetusi.

Jei nebuciau gavus TFK Twinner Twist'o tai jaucius buciau pirkus Baby welt vezima.

Dar Renax pasiulytas neblogai atrodo.

Mano reikalavimai vezimui buvo tokie:
1) manevrigas (prikiniai ratai sukinetusi, reguliuotusi)
2) lengvas
3) pakankamai siauras
4) Universalumas. (sedyniu reguliavimas, atskiras sedima ir lopseline dalis)
5) as norejau kad vaikai butu salia vienas kito.
6) Tilptu i automobilio bagazine. Musu telpa ir dar vietos lieka. smile.gif
Traukinukas man atrodo nestabilus. Zinau kad kas naudoja trirati vezima sakys kad puikiai valdosi, arba kad traukinukas yra labai patogus ir stabulus vezimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ponike: 29 rugsėjo 2008 - 10:28
Kazkaip vis ziurineju ziurineju tuos vezimus, beveik apsistojom ties 2 variantais, bet dar aisku ziuresim ir ziuresim...

Patiko (bent jau is nuotrauku ir aprasymu) Firstweels:

http://www.kotryna.lt/get.php?i.7828

Ir sitas (emaljunga)

http://www.babycente...a2008/30824.jpg

Tik to pirmojo dar gyvai neziurejom, jainos irgi nezinau...

Aisku man tas variantas su dviem lopsiais lyg ir graziai atrodo, tik va klausimas, kai vaziuosim masinoj, kur tuos du lopsius sukist... pats vezimas kad tik i bagazine tilptu...

Emaljunga lyg ir nieko, bet blin sunkus, ir tie priekiniai ratai man mazoki atrodo... aisku Firstweels ratai tokie pat...

Firstweels privalumas kad autokede galima ant jo tvirtint, tik kazkaip apie tai mazai raso, ju originaliam psl radau kad yra kazkokie adapteriai, bet kokios kedes tvirtinasi tai neaisku...

Bet kazkaip primetem kad greiciausiai vezimas plius 2 autokedes atsieis 3000 doh.gif Ar mes cia per brangiai taikom? kas del kedziu tai as butinai noriu kad butu tvirtinimo padas i masina, su pirmaja toki turejom tai thumbup.gif

Del sketuko as irgi masciau... Galvojau gal imt koki varianta tik su 2 lopsiais (tik vel klausimas kur juos kist masinoj, vaikai tas pas mus viso bus trys), tada gale nereiktu sedimos dalies, uzteks sketuka nusipirkt. Bet kad metukai vaikam bus ziema, tai bus tik pradeje patys vaiksciot ir ziema su sketuku nepatogu... SU pirmaja tai vezima apskritai tik iki metu ir kokiu 3 menesiu naudojom... su dviem gal biski ilgiau teks...

Kazkodel neleidzia paveiksleliu iterpt, raso kad dinaminiai psl neleidziami... Kas tie dinaminiai psl? Man visada leisdavo...
Atsakyti
Sveikos,
Turejom Peg Peregi duette, puikus vezimas, traukinukas bet labai patogus thumbup.gif Tik patys geriausi zodziai apie ji.
Hauck nusivyliau, nepatvarus doh.gif schmoll.gif Susilankste lipant ant saligatvio nuo judrios gatves doh.gif Bet balkone migdyt vaikus puikiai tinka biggrin.gif
Maclaren Traveller ka tik atsisiunciau. Sketukas bet su nesiojamais lopsiukais dar telpam ax.gif Tai kai ju nereks manau tikrai tilpsim. Nedaug dar ji naudojom, bet patogus jis, tik kaina didoka, nors lengvas, pakankamai siauras, sulanstytas labai kompaktiskas thumbup.gif Ieskojau parduotuvese tokio tai neradau, o ir pardavejos nesiule uzsakyti g.gif blink.gif
Atsakyti
Butinai dar sita pasisiurek:
vezimukas dviems 4u.gif
arba:
dar dviem su amtrix'ais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2008 11 26, 00:39)
Maclaren Traveller ka tik atsisiunciau....

o kauip jus ji uzaket jei ne paslaptis, ar yra spalvu pasirinkimas? blush2.gif jau ne pirma kart girdziu, kad jis patogus, labai idomu bigsmile.gif o mums kaip tik nuo 6-8 men reikes tokio, vasarai smile.gif
Atsakyti
Mamytės, patarkit...... 4u.gif
Gal kas turėjot graco quattro tour duo (tokį http://www.karolis.l...roduct=153).....
Ar patogus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince666 @ 2008 12 04, 17:23)
Mamytės, patarkit...... 4u.gif
Gal kas turėjot  graco quattro tour duo (tokį http://www.karolis.l...Product=153).....
Ar patogus? ax.gif

Aš nusipirkau. Bet ne dvynukams. Mano vyresnėliui pusantrų. Bet dar nenaudojom. Šiaip aš dvynukam neimčiau, nes priekyje vaikutį galėsi vežioti tik automobilinėje kėdutėje. O jau į parkelį pasivaikščioti neišeisi.
Atsakyti
mes tai turime ir dziaugiames babywelt vezimu..nu man tai cia super variantas gimusiems ziemos metu dvynukams blush2.gif labai silti lopsiai thumbup.gif (gyvenam mes Norvegijoje ir klimatas cia yra pakankamai saltas, bet praeita visa ziema, mano lelytes ismiegojo lauke thumbup.gif ) plius labai manevringas thumbup.gif lengvai iveikiam visas kalnuotas ir neasfaltuotas musu gyvenvietes gatves rolleyes.gif vienintelis minusas man buvo, kad kai isaugom is lopsiu, tarp sesiu nebuvo jokios pertvaros..bet kazkaip su tuo susitaikem..pragyvenom vasara (miegodavo susiglaude nugarytem bigsmile.gif ) o rudeniui nupirkau, tokius maisus,kiekviena atskirame, silti su peliuko medziagyte viduje ir po siai dienai sekmingai miegame tame vezime net prie -10 salcio.. thumbup.gif thumbup.gif na nezinau, as tai juo labai patenkinta.. thumbup.gif
Atsakyti
EMALJUNGA ,,TWIN CEROX 360".fantastika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 12 lapkričio 2009 - 17:12
QUOTE(Meškija @ 2009 02 27, 11:28)

Nereikalingu neturim, bet pasiulyti labai gera thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
galim:
Dvyniams

superinis 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
na kur dingusios dvyniu mamytes musm patarimu reikia ka manot apie quattro tour duo graco 2008 kolekcija vezimukus, gal kuri turejot? Ar patogus?
Atsakyti
Mamytes, sioje temoje mes tik aptariame kokius vezimus geriau pirkti,pliusus ir minusus ax.gif

PIRKIMAI IR PARDAVIMAI VYKSTA CIA bigsmile.gif

http://www.supermama...?...3314&st=204

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti