Įkraunama...
Įkraunama...

Vežimukai dvyniams

QUOTE(miauksyte @ 2008 05 01, 16:17)
hereja, kur McLaren uzsakinejot? bigsmile.gif

Pirkau is cia
Maclaren

Toki su raudonais ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2008 05 10, 22:48)
Pirkau is cia
Maclaren

Toki su raudonais ax.gif
user posted image

labas hereja, mane labai domina maclaren vezimukai dvynukams ir taip pat noreciau uzsisakyti, nes Lietuvoje jie dvigubai brangesni. Sakyk, ar nebuvo sunkumu uzsisakant, per kiek laiko ivykdytas uzsakymas, kaip atsiskaityti ar kreditine kortele ar kaip kitaip? Gal dar esi ka nors is ten uzsisakiusi?mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pugle @ 2008 05 13, 06:22)
labas hereja, mane labai domina maclaren vezimukai dvynukams ir taip pat noreciau uzsisakyti, nes Lietuvoje jie dvigubai brangesni. Sakyk, ar nebuvo sunkumu uzsisakant, per kiek laiko ivykdytas uzsakymas, kaip atsiskaityti ar kreditine kortele ar kaip kitaip?  Gal dar esi ka nors is ten uzsisakiusi?mirksiukas.gif

Lietuvoj 1550 ziurejomes kotrynoje , tai kad panasiai , bet sedimosios pakankamai siauros . bet manau dvynukams nieko daugiau ir neiseis , siaip labai fainutis .
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2008 05 13, 17:44)
Lietuvoj 1550 ziurejomes kotrynoje , tai kad panasiai , bet sedimosios pakankamai siauros . bet manau dvynukams nieko daugiau ir neiseis , siaip labai fainutis .

Ar tikrai sitas TWIN techno tiek kainavo?
As ta pacia diena pries uzsakant nulekiau VLN i Kotryna ir man pasake kaina be keliu litu 2000 doh.gif Tas uz 1.5 tukst gat Maclaren triumph dvynukiskas sketukas? Jis mazesnis, siauresnis, skystenis g.gif

Pugle, man uzsake drauge, as nieko nedariau, tai ir nzn ax.gif Pristate vezima per dvi savaites kazkur rolleyes.gif
Atsakyti
Pugle, man uzsake drauge, as nieko nedariau, tai ir nzn ax.gif Pristate vezima per dvi savaites kazkur rolleyes.gif
[/quote]

Aciu smile.gif , gal reikes pabandyti uzsakyti, nes sitas vezimukas man labai patinka. Hereja, ar jis pateisino tavo lukecius ir yra toks, koki isivaizdavai? rolleyes.gif
Atsakyti
p.s. hereja, gal negrazu klausti, bet mane labai domina kiek tau kainavo sis vezimelis? Ar tiek, kiek paskaiciuoja internetiniam psl. ar dar kiek nors reikia moketi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2008 04 23, 21:41)
Hereja jau idejo, o as galiu namudine fotke idet, kaip atrodo realiai naudojant sitas vezimas, patikslinu, cia twiner twist, su dviem ratais priekyje:

user posted image

kol kas mums jis super  thumbup.gif  kad ir nepigiai mokejom, bet naudojam pilnu tempu, tai manau jau tikrai atsipirko  biggrin.gif
Papildyta:
is kitos puses  biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2008 05 14, 20:43)
Ar tikrai sitas TWIN techno tiek kainavo?
As ta pacia diena pries uzsakant nulekiau VLN i Kotryna ir man pasake kaina be keliu litu 2000 doh.gif Tas uz 1.5 tukst gat Maclaren triumph dvynukiskas sketukas? Jis mazesnis, siauresnis, skystenis g.gif
Pugle, man uzsake drauge, as nieko nedariau, tai ir nzn ax.gif  Pristate vezima per dvi savaites kazkur rolleyes.gif

Techno, su uzdangom kojom , kaina aiskiai buvo parasyta buvo zydras su pilku ukmerges kotrynoje .
O man dvynukams labiausiai is apziuretu Teutonija patiko daug labai pliusu biggrin.gif
user posted image
user posted image
Patiko kad i abi puses vaika galima deti , nugara reguliuojasi normaliai ne virvelem , manevringas ,galima det kietus lopsius ,
Vasarai suzavejo sitas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renax: 15 gegužės 2008 - 18:59
QUOTE(renax @ 2008 05 15, 19:56)
Techno, su uzdangom kojom , kaina aiskiai buvo parasyta buvo zydras su pilku ukmerges kotrynoje .
O man dvynukams labiausiai is apziuretu Teutonija patiko daug labai pliusu  biggrin.gif
user posted image
user posted image
Patiko kad i abi puses vaika galima deti , nugara reguliuojasi normaliai ne virvelem , manevringas ,galima det kietus lopsius ,
Vasarai suzavejo sitas
user posted image

Fainas, ir geras, teutonija gera firma. Maciau ji gyvai parduotuveje, tik kad biski sunkokas ir sulankstytas mums netilpo i masina...
Atsakyti
QUOTE(miauksyte @ 2008 05 01, 17:17)
hereja, bufeto vedeja, labai faini vezimukai jusu. Mes naudojam BC Twin Club, bet antra karta turbut jo nepirkciau. Dabar ieskom sketuko, tai net neisivaizduoju, koki rinktis.

aciux, man musu vezimas irgi patinka ax.gif kol kas tik ji ir naudojam, erdvus, miegojimui pats tas. Beje, galvojau BC twin club'a pirkt, bet dabar tikrai nebepirksiu, visgi miegui nemanau, kad jis patogus. Pasivaiksciojimams gal ir fainas, bet kol mes pagrinde tik miegui vezima naudojam, tai BC turbut nepateisintu lukesciu schmoll.gif
o va kai jau daugiau judet pradesim, tai turbut pritarciau herejai, kad Mclarenas visai fainas turetu buti.

Turbut geriausia ir butu tureti du - TFK ir Mclarena Twin techno thumbup.gif
bet cia tik mano nuomone ax.gif
Atsakyti
Hereja, 4u.gif

Mes irgi jau ieskom sketuko, todel noriu paklausti, ar esi ptenkinta Maclaren'u? Ar yra kokiu trukumu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo six: 27 liepos 2008 - 13:06
Siulau ABC Design ZOOM 4u.gif
Atsakyti