Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima į parduotuvę grąžinti batus?

Galima
Atsakyti
taip jai turi ceki
Atsakyti
QUOTE(Lasva @ 2008 01 08, 22:41)



QUOTE(Agniesulka @ 2008 01 21, 17:07)
taip jai turi ceki

galima blink.gif , as visada maniau kad juos tik gali pakeisti naujais g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2006 08 19, 12:22)
Tiek rubus, tiek batus turint pirkimo ceki galima grazinti per 2 savaites.

O man buvo toks atvejis. Pirkau Reserved kelnaites, parsinesiau, ogi ziuri, ne ta dydi pasiemiau  doh.gif  (nebuvau net pasimatavus). Be to, pastebejau, kad vienoje vietoje iplyse. Atnesu i parduotuve (su cekiu, zinoma), o man vedeja aiskina, kad jie apatiniu kelnaiciu nepriima ir nekeicia  blink.gif  blink.gif  Nu man jau siutas paeme, sakau, kad net uzsidejus nebuvau - o ji vistiek savo. Atnese savo parduotuves taisykles paskaityti, atseit nespecializuotos apatiniu rubu parduotuves turi teise nepriimti ir nekeisti apatiniu rubu. Nu tada as jai parodziau ta iplysima. Ir be jokiu kalbu, kaip broka, tas kelnaites prieme ir pinigelius grazino.  biggrin.gif


siaip pagal vyriausybes nutarima yra pasakyta, kad tai yra viena is isimtiniu prekiu, kuri nera keiciama. manau kiekvienam pirkejui gerai butu pasiskaityt sita Vyriausybes nutarima:
http://www3.lrs.lt/p...c_l?p_id=141450
Atsakyti
^^ kai kurioms pardavėjoms irgi praverstų šitą žinoti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(tindi-rindi @ 2008 02 14, 18:08)
^^ kai kurioms pardavėjoms irgi praverstų šitą žinoti  tongue.gif


kas tiesa, tas ne melas.. na, jei pirkejai zinos si nutarima, tai ir pardavejos bus priverstos ji ismanyti..
Atsakyti
Su Žygio batais visada problematiška , bet ten reikia eiti naglai ir reikalauti savo teisių. Nupirkome mažylei batus , o po 2 dienų išlingo gamyklinisbrokas , aš už batų ir į parduotuvę. Čekio aišku neturėjau , bet kadangi mokėjau banko kortele , tai nuėjau į banką ir paprašiau , kad atspausdintų tos dienos mano mokėjimus. ir nuėjau į parduotuvė. Jos nenorėjo grąžinti ir liepė ateiti kitą dieną , tipo vedėjos nėra , kai paprašiau vedėjos telefono ir generalinio telefono numerio tai iš karto batus paėm ir pinigus gražino. ax.gif
Atsakyti
Per ispardavima "danijoje" nusipirkau batelius - namuose vaikstant spausti pradejo, tai nuvaziavau atgal (kauno "megoje") - prieme atgal, pinigus grazino. tik aiski sypseneliu nebebuvo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Hottea @ 2008 03 17, 13:42)
Per ispardavima "danijoje" nusipirkau batelius - namuose vaikstant spausti pradejo, tai nuvaziavau atgal (kauno "megoje") - prieme atgal, pinigus grazino. tik aiski sypseneliu nebebuvo  biggrin.gif



Beje, jei neturite cekio, preke privalo pakeisti i ta pacia (tik kito dydzio), nes pasirodo, jos musu grazinamas prekes gali nurasyti kaip broka rolleyes.gif
Taigi bukim drasios, nes klientas dar yra teisus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pas mus net buvo toks atvejis, kurio pati nesumastyciau smile.gif
Vyrui "Danijoj" nupirkom zieminius batus su kailiuku. Jis savaite panesiojo, lauke nebuvo labai salta, bet pastoviai skundesi, kad kojos sala. Galu gale jis susirgo ir pasake, kad daugiau nesiaus tu batu, geriau su senais vaikscios.
Jam i galva temtelejo, kad gal pakeistu (ceki turejome). Pasidomejome vartotoju teisese ir paraseme toki kaip pareiskima, kad noretume grazinti preke, kaip netinkama, kuomet batai parduodami kaip zieminiai su naturaliu kailiuku musu salyje, kurios klimatui turi buti pritaikyti ir kad noretumeme atgauti pinigus.

Nereikejo jokios vedejos, atneseme batus, pasakeme kokia problema, istraukeme ta "pareiskima", nesigincijo, jokio blogo zodzio nepasake, ir is karto grazino pinigus. As buvau labai nustebusi, bet tikrai buvo malonus toks aptarnavimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZaZ: 18 kovo 2008 - 21:32
Sveikos, batu pirkejos smile.gif gal patarsit ka man daryti?
pries kelias dienas nusipirkau batus aukstais kulnais. Vakar uzsidejau ir supratau, kad negaliu su jais vaikscioti, labai skauda kojas ir spaudzia per kelti. Kai nusiemiau, tai kojos kaip issukiotos. Tai nezinau, ka daryti? Grazint kaip ir negaliu, nes jau deveti, ant kulniuko matosi. bet brangiai mokejau, tai kazkaip gaila palikt stoveti ant lentynos. Ka patartumet?
Atsakyti
QUOTE(vavux @ 2008 09 22, 08:32)
Ka patartumet?

Bandyk čia skelbimų lentoj parduoti. O gal draugė kokia nupirks iš tavęs g.gif
Atsakyti
QUOTE(kyca @ 2008 02 14, 17:51)
siaip pagal vyriausybes nutarima yra pasakyta, kad tai yra viena is isimtiniu prekiu, kuri nera keiciama. manau kiekvienam pirkejui gerai butu pasiskaityt sita Vyriausybes nutarima:
http://www3.lrs.lt/p...c_l?p_id=141450

Nu ir skaitom:

18. Pirkėjo reikalavimas pakeisti nusipirktą prekę analogiškomis prekėmis arba grąžinti sumokėtus pinigus dėl šių taisyklių 14 punkte nurodytų priežasčių netenkinamas įsigijus tokias prekes:
(prekių sąrašas).


Žiūrim 14 punktą:

14. Jeigu pirkėjui nepatinka nusipirktos prekės forma, dydis, spalva, modelis ar komplektiškumas, jis turi teisę per keturiolika dienų nuo ne maisto prekių pardavimo dienos, jeigu pardavėjas nėra nustatęs ilgesnio termino, pakeisti ją analogiška preke.

Išvada 1: Jei prekė iš sąrašo yra brokuota, ją galima labai ramiai keisti, nes pirkėjas ją keičia ne dėl 14 p. išvardintų priežasčių, o pagal 4 punktą.

Išvada 2: Batai į tą sąrašą neįeina, vadinasi, juos galima keisti ir dėl 14 punkte išvardintų priežasčių (netiko forma, dydis, modelis, spalva ar komplektiškumas (kodėl du batai, o ne trys? biggrin.gif). Žinoma, turi būti laikomasi 16 p. reikalavimų (jeigu prekė nebuvo naudojama, ji nesugadinta ir nepraradusi prekinės išvaizdos. Prekės ar jos pakuotės išvaizdos pakeitimų, kurie buvo būtini norint apžiūrėti prekę, negalima laikyti esminiais prekės išvaizdos pakeitimais.)
Atsakyti