Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima į parduotuvę grąžinti batus?

QUOTE(_alba @ 2012 10 22, 12:11)


560 lt batai ir še tau...
Atsakyti
QUOTE(*Min* @ 2012 10 22, 15:18)
560 lt batai ir še tau...


O kas cia tokio, juk pakalos keiciamos, tad naturalu, kad nukrito, gal labai inirtingai sokot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2012 10 22, 16:44)
O kas cia tokio, juk pakalos keiciamos, tad naturalu, kad nukrito, gal labai inirtingai sokot  biggrin.gif


paprastai parduotuvėse netgi rekomenduoja iš karto pasikeisti pakalas, nes labai dažnai parduoda su plastmasinėmis, kurios labai greitai nulekia.
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2012 10 22, 16:44)
O kas cia tokio, juk pakalos keiciamos, tad naturalu, kad nukrito, gal labai inirtingai sokot  biggrin.gif

nu,kad nelabai biggrin.gif
Atsakyti
Po mėnesio batai suplyšo - parduotuvė sako, KAD TAI NORMALU
Atsakyti
QUOTE(_alba @ 2012 10 25, 14:11)


... atsiprasau, neskaiciau ankstesniu psl, bet pasakysiu - uzsleptam gamykliniam brokui - garantija yra 2 metai! Ne dvi saw.
Pateiksiu sawo pavyzdi - nusipirkau medziaginius ilgaaulius vakarui. Viena kart apsiaviau, poto sek karta po metu - grizusi pamaciau kad uzkulnes audinys isires per vertikalia siule. Nunesiau i pard (ceki zinoma turejau, nes dedu tokiu prek i dezute ir laikau min 2metus) - mane zinoma isprase lauk ir pasake, kad jau per daug laiko praeje. As zinojau apie 2m garantija, nes uzkulnem zmones nevaiksto ir tai buvo ne kasdien batai (nors tai neswarbu). Tada nuejau i kokyb. surasiau skunda - issamiai aprasiau kiek kartu ir kaip avejau batus ir pan. Ir parduotuve man poto grazino batus. Nes kokyb nustate, kad tai gamykl brokas (nors pradzioj ir kokyb bobikes bande aiskinti gal as nemoku atsargiai nusiauti - tai as pasakiau kad juos pirkaus ne pagrabui o avejimui!!!
Kitas buvo var - pirkaus Mexx batus ilgaaulius is Step Top verstos odos. Ir man kazkaip l negraziai atsiklijavo nuo kulno oda. Net nemmoku paaiskint. Zodziu kulnas irgi visas aptrauktas ta wersta oda, bet nuo uzkulnes(kur padas jungoas su kulnu) jis tiesiog atsiklijavo ir pasmuko ir ta vieta dabar atrodo l negraziai - kaip sarpejus. Na tai ju as nenunesiau i pard, o po metu issiruosiau pas batsiuvi - tai jis man pasake kad netwarkys tokio broko, nes kulnas, t.y. visas batas "apvikltas istisai ta pacia oda ir cia iseina naujai gaminti... Reikejo nest i parduotuve, nes irgi butu tureje priimt. Batsiuvio komentaras buvo tox - kad siais laikais l taupo medziagu saaskaita. Tiesiog l silpnai buvo apklijuotas tas kulnas.
seniau budavo rimti pasluoksniavimai prilaikanciu aud ir pan - o dabar taupo $ mad.gif Nors uz batus mokejau virs 400 ir kasdien as ju neaviu, nes esu su maziais...

Jei abejojat - tiesiog kreipkites pas protinga batsiuvi patarimo - jie istikro g suteikt geru patarimu kas ir kaip. Nes pardawejai dazniausia suinteresuoti "atsikratyti" tokio grazinimo. O kartais pakanka pasikalbet su pard vadovu, nes pardawejos bijo prisiimt grazinimus ir stengiasi atsikratyt tokiu situac...
... o jei awalyne pirkta ne sezono metu tai dar kazkaip ten garantija ilginasi - bet detaliu nepamenu... blush2.gif

Tik kartais zmones patys nemato kokius batus atnesa - teko dirbt prekyboje.
...batai buna purvuoti, dvokiantys ar akivaizdziai nepriziureti - tuomet pardawejas turi teise uzgincyti pirkeja, nes jis netinkamai naudojosi gaminiu.
mirksiukas.gif atsiprasau uz ilga rasta ... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 26 spalio 2012 - 08:43
QUOTE(luckyangel @ 2012 10 21, 18:22)
O ar as galiu pasirinkti, ar parduotuve nusprendzia, kaip kompensuoti? Nes as nenoreciau, kad man juos taisytu, o noreciau atgauti pinigus. O gali prisikabinti, kad cia mano kalte, kad jie atplyso? su batukais ejau siek tiek senamiesciu, o ten plyteles nelygios, tai galejo kazkur uzkliuti, na bet nebuvo niekad kad taip bato krastas atsiluptu. Budavo, kad apsibraizo, lieka zymes, bet tik jau neatsilupdavo taip. Noriu issiaiskinti is anksto viska, kad parduotuvej galeciau isdestyti viska. Nemoku arsiai kariauti, tai bijau, kad nemokesiu issireikalauti  blush2.gif


kai preke brokuota, o jusu akivaizdziai brokuota, JUS renkates taisyti ar grazinti. Pilnai turit teise grazinti ir pasiimt $, arba pasirinkti nauja pora ar pan. As - grazinciau.
Tas pats su buitine technika - man keista kai zmones patenkinti remontuojasi technika sugedus garantinio termino metu (paprastai 2m begy). Jie turi pilna teise reikalaut grazinti pinigus ARBA pakeist nauja preke. Remontas - tik vienas is wariantu! Tik prasymuose kai atnesi toki gamini reikia parasyti - preke pristatyta apziurai ir gedimo priezasties nustatymui, o ne remontui. Ar kazkas pan. Taip mane pamoke wart. teises kai uzluzo mobilus, po 1 men naudojimosi... Pardawejas NEGALI reikalauti kad jus remontuotumet jei tai brokas.
mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 26 spalio 2012 - 10:47
Jus labai klaidinate del pasirinkimo. nepamirskit, kad defektas defektui nelygu- jei tiesiog isiro bato dekoratyvinio dirzelio siule, kuri visiskai netrukdo nesioti,o batus jau nesiojote keleta menesiu, tai parduotuve savo nuoziura pataisys.

Taip pat ir su buitine technika jei defektas mazas ir netrukdi is esmes naudotis daiktu - pvz. stringa vienas is valdymo mygtuku, tai parduotuve remontuos, o ne priims metus naudota daikta atgal. Visame kame yra protingumo kriterijus.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ar galima bandyti grąžinti į parduotuvę batus, pirktus prieš kelias dienas, jeigu turiu čekį, bet jau nukarpiau ir išmečiau etiketes doh.gif
Blogiausiu atveju bandyčiau keisti į kitą dydį/modelį...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ketus: 29 spalio 2012 - 18:49
Daiktų grąžinimo ir keitimo taisyklėse numatyta, kad avalynę per 14 dienų galima grąžinti. Jei jums nepatiko avalynės forma, konstrukcija, spalva, ji netinka prie garderobo, galite grįžti į parduotuvę ir atsiimti sumokėtus pinigus. Prekės keičiamos ar grąžinamos prekės pirkimo vietoje ar kitoje pardavėjo nurodytoje, pirkėjui patogioje vietoje.

Kreipiantis į parduotuvę ir norint atgauti pinigus arba pasikeisti avalynę, reikia turėti čekį arba dokumentą, kuris patvirtintų, jog pirkote batus. Tai gali būti banko pažyma apie mokėjimą už prekę mokėjimo kortele.

Norėdamas pakeisti ar grąžinti prekę, pirkėjas pardavėjui pateikia raštišką prašymą, kuriame nurodo prekės trūkumus ir pasirinktą vieną teisėtą reikalavimą. Prie prašymo pridedamas kasos aparato kvitas ar pirkimo-pardavimo kvitas, arba kitas prekės pirkimą-pardavimą iš šio pardavėjo patvirtinantis dokumentas ir garantinis dokumentas (jeigu parduotai prekei nustatytas kokybės garantijos terminas).


Apie nukarpytas etiketes nieko nesakoma mastau.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wilioke @ 2012 10 28, 06:17)
Jus labai klaidinate del pasirinkimo. nepamirskit, kad defektas defektui nelygu- jei tiesiog isiro bato  dekoratyvinio dirzelio siule, kuri visiskai netrukdo nesioti,o batus jau nesiojote keleta menesiu, tai parduotuve savo nuoziura pataisys.

Taip pat ir su buitine technika  jei defektas mazas ir netrukdi is esmes naudotis daiktu - pvz. stringa vienas is valdymo mygtuku, tai parduotuve remontuos, o ne priims metus naudota daikta atgal. Visame kame yra protingumo kriterijus.


Taip jus teis, as net neketinau klaidinti, man cia sawaime suprantamas galykas...as kalbu ne apie dekoratyvinius defektus, o brokus, pvz, kaip man buvo su batais, ty po 1.5 metu "islindo" uzsleptas gamyklinis brokas - tokiu atveju awalynei garantija 2m.
Ar tarkim buvo sugedes TV( garantinis baiginejosi buvo like apie 1men.) - tiesiog nebeisijunge, todel mes atsisakem bet kokiu remontu, o pareikalawom pakeist nauju. Tik kadangi mod, per 2m stipriai keitesi tai pasiemem pinigus ir issirinkome nauja, kt. modeli.
Papildyta:
QUOTE(Ketus @ 2012 10 29, 19:49)
Sveikos 4u.gif
Ar galima bandyti grąžinti į parduotuvę batus, pirktus prieš kelias dienas, jeigu turiu čekį, bet jau nukarpiau ir išmečiau etiketes  doh.gif
Blogiausiu atveju bandyčiau keisti į kitą dydį/modelį...

... manau galima susitarti jei pardaweja nebus l pikta, tik reikia nesti kuo greiciau, blogiau kai dezutes nebelieka. O siap perkant kt kart net nebuna ir parduotuvej tu etikeciu, pasimeta jau ir ten... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2012 10 29, 21:30)
blogiau kai dezutes nebelieka. O siap perkant kt kart net nebuna ir parduotuvej tu etikeciu, pasimeta jau ir ten...  mirksiukas.gif
dezute irgi neatlieka svarbaus vaidmens - svarbiausia cia yra kvitas, nes kitaip parduotuve i kalbas neina, juk visa tai susije su buhalterija mirksiukas.gif
Atsakyti