QUOTE(_Alba_ @ 2012 06 13, 08:28)
PC ir avalynes parduotuvese yra pirkti geliniu (silikoniniu) pagalveliu. jos klijuojamos bate, uzkulnio vietoje, kur trina. tikrai labai veiksminga iseitis
nebent jums trina pirstus ar per kelti
bet kokiu atveju, pardavejos atsakymas yra neadekvatus situacijai. nes jeigu klientas nusipirko tinkamo/savo
!!! dydzio avalyne ir jam ji trina (net iki zaizdu), jei neklystu sis punktas yra priskiriamas gamintojo kaltei, kokybes, broko ir pan. klausimas cia.
gal kas mane patikslins ar papildys
man i kauliukus trinasi batelio virsus, tai man reiketu stora vidpadi isideti, kad nebetrintu, bet biski gaila del to, kad ju giriamas masazuojantis padas nebeteiks naudos
QUOTE(Amarcord @ 2012 06 13, 09:12)
Šiaip tai abejojant dėl įstatymo taikymo konkrečiai situacijai geriausia skambinti į ne maisto inspekciją. Aš kažkada skambinau, kai abejojau, mane tikrai maloniai pakonsultavo, viską išaiškino
vartotoju telefonu neimanoma priskambinti, todel parasiau laiska, po paros man atrase, kad reiketu kreiptis i vietine vartotoju teisiu tarnyba. Parasiau ir jiems laiska, bet kol kas neatrase.
QUOTE(balbetka @ 2012 06 13, 10:41)
Jei klientas nusipirko savo dydzio avalyne, tai dar nereiskia, kad ji jam tinkama. Jeigu narei trina pirstus, uzkulni ar dar kazka del gamyklinio broko -tarkim siule kokia negerai susiuta ar pan, tada taip, turetu grazint pinigus, bet jeigu broko nera ir tiesiog pasirinko netinkama savo kojoms avalyne, nieks nieko grazint neprivalo
ten siules visos vietoje (turbut), bet krastelis per aukstas (o tai pastebejau tik pavaiksciojus lauke) mano kojai, todel remiasi i kaula, kuri ir nugrande
Dydis geras. Mazai vilciu, kad pakeistu ar grazintu pinigus