QUOTE(klik @ 2009 06 03, 23:39)
Po kambarius vaikstant man beveik visi batai patogus, o kai kur toliau reikia nueiti, tai jau kitaip. O as tai juk ir klausiu kaip cia turetu but, o netvirtinu, kad va turi butinai priimti.
Tiesa sakant, tai man irgi panasiai - kai kambaryje, tai visi geri, o va i lauka isejus islenda visos bedos (pas mane plati peda, tai ir taip sunku patogius batukus nusipirkt, o dar dazniausiai pradeda trint kokiose neiprastose vietose).
Cia turbut tas mano komentaras nieko nepades, bet va teko JAV karta grazint batukus i parduotuve gerai padroztus (per visur buvo patogus, bet po pirmo isejimo i lauka vos namo parejau - tiksliau turbut basomis parejau, nes visur kur tik imanoma uzspaude pusles
- tai aisku kai taip skaudanciom kojom ejau, tai tikrai neliko batukai be nesiojimo zymiu, bet parduotuvej be problemu pasiule issirinkt kitu prekiu uz ta suma (pinigeliu negalejo grazint, nes matesi, kad nesioti). O va kitoje (sikart jau gerokai nepigioj) parduotuvej neseniai pirkau basutes - super lengvos, minskta odyte, idealios plociu ir visu kitu - isvaiksciojau namie jas, o isejus i lauka irgi uzspaude puslytes. Tai tik ant kulniuku matosi truputi i zeme pasitrynimas, bet neprieme, nes tokia parduotuves politika. Ai, galvoju gal prasinesios dar jos, nes vienos is grazesniu ir patogesniu, kokias per gyvenima macius ir bandzius...