Įkraunama...
Įkraunama...

Užgesusios žvaigždės....

Be Aalyiah dar laabai gaila

Curt Cobain (Nirvana)

user posted image

Brandon Lee (Zuvo filmuojant The crow (1993), tuo metu buvo kalbama, kad sis filmas bus jo tramplynas i slove is garsaus tevo Bruce Lee seselio)

user posted image

Atsakyti
Mark Frankel - 1996 rugsejo 24 uzsimuse vairuodamas Harley Davidson, vaidino Kraujo gimines, Sekmes medziotojas... bet pas mus tuos filmus rode jau po jo mirties verysad.gif

user posted image

Atsakyti
Man labai gaila amerikiečio, lietuvių kilmės aktorio Charles Bronson. verysad.gif

user posted image
Atsakyti
Kiek fainų ir talentingų žmogiukų nebėra gyvų verysad.gif
Atsakyti
Neradau paminėto, bet man gaila rašytojo M. Vainilaičio...
esu kartą mačius, o dabar jo žmoną kartkartėm matau...
Atsakyti
user posted image

is grupes TLC- Lisa "Left Eye" Lopes
Atsakyti
Aš šiuo metu labai išgyvenu dėl Jurgos Ivanauskaitės ligos...žinau, kad dabar jai ypač sunku. Duok Dieve, kad viskas baigtųsi laimingai.
Atsakyti
Anna Nicole Smith

user posted image

„Kieta“ bobikė buvo... iš pradžių sūnus, dabar ji pati... dukrelei tik pusė metų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenya: 09 vasario 2007 - 18:13
Labai gaila Annos Nicoles Smith. verysad.gif Dar jauna moteris buvo ir mažą dukrytę paliko. verysad.gif
Atsakyti
Na, gal ne visos žinosite...
Japonų smuikininko ir pedagogo Shin-ichi Sudzuki; režisieriaus Akiros Kurosawos ir kompozitoriaus Toru Takemitsu. wub.gif
Atsakyti
Taigi, dar viena užgesusi žvaigždė patenka į sąrašą... šitos pavardės labiausiai nelaukiau verysad.gif

Jurga Ivanauskaitė

user posted image

1961-2007
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenya: 18 vasario 2007 - 10:21
QUOTE(Kenya @ 2007 02 18, 11:20)
Taigi, dar viena užgesusi žvaigždė patenka į sąrašą... šitos pavardės labiausiai nelaukiau verysad.gif

Jurga Ivanauskaitė

user posted image

1961-2007

va jos man labiausiai gaila verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti