Įkraunama...
Įkraunama...

Užgesusios žvaigždės....

WH koks siaubas
Atsakyti
Steve'as Irwin'as...ilgai negalėjau patikėti...drąsiai galiu pripažint,kad ši žinia mane sukrėte vos ne iki ašarų...
Atsakyti

Man Listevo trūksta kur ankščiau Pole ciudec vedė . Dar iš tokių asmenybių kaip viktor coi S.Bodrovo .
Atsakyti
Vėlinių žvakių šviesa visiems, kas buvo ir tebera mums žvaigždės. Tik jau dabar danguj wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(saulute_ @ 2006 08 19, 11:05)

Kaip baisu...Klaikiai atrodo moteriškė, o tokia žvaidždė buvo.Ką padaro narkotikai. bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Caculė @ 2006 10 28, 19:43)
Steve'as Irwin'as...ilgai negalėjau patikėti...drąsiai galiu pripažint,kad ši žinia mane sukrėte vos ne iki ašarų...

Aš verkiau kai sužinojau, verkiu ir dabar žiūrėdama jo laidas verysad.gif
Jo mergytė Bindi tęsia tėčio darbą, šaunuolė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2006 11 01, 09:54)
Kaip baisu...Klaikiai atrodo moteriškė, o tokia žvaidždė buvo.Ką padaro narkotikai. bash.gif

niu kiek maciau paskutiniu metu Whitney atsisake narkotiku,issiskyre su vyru ir atrodo puikiai thumbup.gif

http://img.timeinc.n...ney_houston.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmiki: 09 lapkričio 2006 - 20:41
QUOTE(vilmiki @ 2006 11 09, 21:25)
niu kiek maciau paskutiniu metu Whitney atsisake narkotiku,issiskyre su vyru ir atrodo puikiai thumbup.gif

http://img.timeinc.n...ney_houston.jpg

aga,dabar ji susitvarkiusi wub.gif

man labai gaila S.Bodrovo jaunesniojo... kai ziuriu filma "lokio bucinys" "brolis",tai iki asaru priveda...
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2006 11 08, 20:42)
Aš verkiau kai sužinojau, verkiu ir dabar žiūrėdama jo laidas  verysad.gif
Jo mergytė Bindi tęsia tėčio darbą, šaunuolė  wub.gif

Ar cia kartais ne tas, kur laida apie masinas vede? Jei ne, tai kokias laidas jis vede?
Atsakyti
QUOTE(eglevilk @ 2006 12 03, 16:57)
Ar cia kartais ne tas, kur laida apie masinas vede? Jei ne, tai kokias laidas jis vede?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Apie gyvunus
Atsakyti
Stewe Irvinas buvo tas vadinamas krokodilu medžiotojas. apie jo mirti sužinojau būdama UK, tai net smilgtelėjo per širdį. Gaila žmogaus, tokį talentą turėjo...
Labai patikdavo laidos su juo... wub.gif wub.gif
Atsakyti
Man irgi Steve'as Irwin'as verysad.gif
Atsakyti