Įkraunama...
Įkraunama...

Užgesusios žvaigždės....

Whitney Houston user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edgolė: 12 vasario 2012 - 03:40
QUOTE(Edgolė @ 2012 02 12, 04:39)
Whitney Houston  user posted image

RIP
user posted image
Po truputi traukiasi visi talentai. Sioje nuotraukoje nebera E.Taylor, Dzeksono ir Hiuston
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2006 08 18, 18:58)
kurių Jūs labiausiai pasigendate? kurių kurinių ilgitės arba galvojat,kad jis/ji galėjo padaryti daugiau?
man tai  cray.gif norisi,kai išgirstu Houston dainas...tokios dainos  thumbup.gif toks talentas  thumbup.gif  ir tokia pabaiga... verysad.gif
arba a.a. Beresnevičius...Man patiko ir Jis, ir jo paskaitos, ir knygos...

Jau liudim del minetos dainininkes mirties verysad.gif
Uzuojauta artimiesiems ir gerbejams angel_sadangel.gif
Atsakyti
Kai isgirdau per radija kad Houston mire, tai nustebau. verysad.gif Kiek zinau kad ji nuo narkotiku gydesi ar jau nebevartojo isvis. Per radija sake kad gali buti kad ji paskendo vonioje, narkotiku nerado. Net keista kaip tik vakar dar jos daina klausiau... angel_sadangel.gif
Atsakyti
Baisu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 13 vasario 2012 - 09:48
Šiandien mirė 46 metų poetas ir prozininkas Tomas Arūnas Rudokas.
Atsakyti
Mane labiausia sukretusi mirtis buvo Heath Ledger verysad.gif Pamenu ryte isijungu tv kaip visada su kava,ir iskarto tokia zinia,isnesa ji uzklota balta paklode...nuriedejo asara,suspaude sirdi,toks talentingas aktorius cray.gif ..o kaip pamaciau kaip jis suvaidino Jokeri "Tamsos riteryje"....nera zodziu
Atsakyti
Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį mirė vyskupas emeritas Juozas Tunaitis.
Atsakyti
Mirė televizijos režisierė, kino ir teatro aktorė, tremtinė, lietuvių kalbos puoselėtoja Aldona Vederaitė.

user posted image
Atsakyti
Vakar, liepos 25 d., mirė vienas žymiausių Lietuvos istorikų akademikas Vytautas Merkys verysad.gif

http://img.lrytas.lt...520025&s=11&f=4

Atsiprašau, neįsikelia nuotrauka, o toks gražus žmogus išėjo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nutė: 26 liepos 2012 - 12:43
QUOTE(nutė @ 2012 07 26, 12:30)
Vakar, liepos 25 d., mirė vienas žymiausių Lietuvos istorikų akademikas Vytautas Merkys  verysad.gif

Atsiprašau, neįsikelia nuotrauka, o toks gražus žmogus išėjo

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KibirVibir: 26 liepos 2012 - 12:59
Ačiū, KibirVibir aciuks.gif
Atsakyti