Įkraunama...
Įkraunama...

Užgesusios žvaigždės....

Saulius Mykolaitis wub.gif verysad.gif
Jis buvo ir širdyje išliks visada visada nepakartojamas aktorius ir režisierius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mildunux @ 2006 08 19, 22:50)
Visiškai pritariu dėl S. Mykolaičio. Taip pat paminėčiau V. Grigolį, G. Beresnevičių...

Parasei uz mane smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aidairi @ 2006 09 22, 19:58)
O tai Falco nėra? Gal papasakotum kas nutiko?
Dėl W.Houston, tai tikrai labai ir man gaila... jau toks balselis nuostabus...
O dar man labai gaila, dėl Elvio Preslio.. Kažkaip kartais pagalvoju, kaip būtų fain, jei aš būčiau buvusi kai jis dar gyvas buvo...

O kas nutiko W. Houston? blink.gif blink.gif blink.gif
Papildyta:
QUOTE(saulute_ @ 2006 08 19, 11:05)

O DIEVE!!!!!!!!!! mellow.gif Sitokia grazi buvo
Atsakyti

QUOTE(saulute_ @ 2006 08 19, 11:05)

siaubas... unsure.gif

QUOTE(Gyvenimas yra gražus @ 2006 09 22, 09:03)
Dabar ir S. Irwin'as į sąrašą įtraukiamas verysad.gif

Nu šito žmogaus kaip gaila verysad.gif
Atsakyti

Žuvo avarijoje 1998 metais verysad.gif .

"Falco died of severe head injuries received following his collision with a bus in his Mitsubishi Pajero near the resort of Puerto Plata, in the Dominican Republic on February 6, 1998 at age 40. At the time of his death, he was working on a comeback into the music world. He is buried in the Zentralfriedhof (Central Cemetery) in Vienna, Austria."

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinaBoo: 22 rugsėjo 2006 - 20:51
QUOTE(LinaBoo @ 2006 09 22, 11:14)
Fredžio Merkurio gaila ir grupės Falco solisto.

Tokio grupės Falco nėra ir niekada nebuvo. Tai buvo atlikėjas, pasivadinęs Falco wink.gif gaila, gerai dainavo...

Taip pat ir S. Bodrovas, R. Gavelis, S. Mykolaitis, G. Beresnevičius. Labai gaila ir dar ačiūdie neužgesusios, bet labai smarkiai dėl gyvenimo kovojančios Jurgos Ivanauskaitės... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenya @ 2006 09 25, 14:37)
Tokio grupės Falco nėra ir niekada nebuvo. Tai buvo atlikėjas, pasivadinęs Falco wink.gif gaila, gerai dainavo...

Kas juos visus supastys grupė, atlikėjas, ar tiesiog projektas. Klausiau jo dar tada, kai informacijos vežimais nebuvo, kaip dabar. O dabar koks skirtumas, gaila ir tiek.......
Atsakyti
QUOTE(Kenya @ 2006 09 25, 13:37)

tai, kad niekas ir nesakė, kad buvo grupė Falco.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2006 09 22, 20:21)
siaubas... unsure.gif

tikrai, net nežinojau blink.gif
Atsakyti
Hubertas Grušnys...dar netikiu... verysad.gif
Atsakyti
Man irgi dėstė a.a. Beresnevičius. Tada garsiai ištarti negalima buvo, kad turi problemų su alko. Bet kadangi apie mirusius arba gerai, arba nieko, tai tada nieko...

Labai gaila man buvo Draženo Petrovičiaus ir Airtono Senos. O dabar - Huberto Grušnio... Vėjai kažkokie, netikiu...
Atsakyti
labiausiai man gaila Riverio Phoenixo verysad.gif toks jaunas ir talentingas buvo, o taip beprasmiskai gyvenima baige
Atsakyti
Mane tai sukrėtė Huberto Grušnio žūtis unsure.gif išskirtinė asmenybė...buvo verysad.gif
Neveltui sakoma, kad išskirtiniai žmonės ilgai negyvena...
Atsakyti