Įkraunama...
Įkraunama...

Užgesusios žvaigždės....

Nuoširdi užuojauta Maestro Vytauto Kernagio artimiesiams...Be galo liūdna išgirsti šią žinią... verysad.gif verysad.gif verysad.gif Liūdi ir mūsų šeima kartu...
Atsakyti
Nepaprastai skaudu, kai gęsta mūsų žvaigždės.
Tik neseniai sužinojau, kad užgeso Maestro Vytauto Kernagio gyvybė. Gili užuojauta šio talentingo žmogaus artimiesiems.

user posted image
Atsakyti
Tiek nedaug TIKRŲ ŽVAIGŽDŽIŲ Lietuvos padangėje turime... Ir tos tyliai gęsta... verysad.gif

Maestro Vytautui Kernagiui

user posted image

cry.gif verysad.gif cry.gif verysad.gif
Atsakyti
Labai liudna... V.Kernagio netektis sujaudino visa Lietuva ir visus lietuvius, kurie yra uz jos ribu, bet sirdimi vis dar artimi jai verysad.gif verysad.gif

Mirtis issivede ir O.Knapkyte bei M.Dvarionaite...

Kulturos zmones palieka zeme ir iseina amziams... verysad.gif
Atsakyti
user posted image...nutruko paskutine maestro VYTAUTO KERNAGIO gyvenimo styga.....
Atsakyti
Labai liūdna...... cry.gif cry.gif cry.gif
Kaip A.Valinskas ką tik pasakė "Jis visada buvo ir bus VYTAUTAS"
verysad.gif
Atsakyti
labai liudna, zmogus kurys vertas pagarbos!
Atsakyti
tai buvo beprotiškai fantastiškas žmogus, TIKRAS menininkas ir daugiau TOKIO niekada nebebus.
user posted image
Atsakyti
Labai liudna ir gaila, uzuojauta seimai ir artimiesiems verysad.gif
Atsakyti
Liūdnas savaitgalis, savaitės pradžia... verysad.gif
Kažkaip negaliu į vėžes įeit po Tos žinios apie Kernagio mirtį ir visų tų laidų laidelių, straipsnių straipsnelių žiūrėjimo...
Vakar taip gražiai pasakė laidos vedėjas, perfrazavęs Juozapaičio mintį...laimingi tie, kurie vaikystėje turėjo mamą, tėtį ir Vytautą Kernagį...

Man atrodo kad išėjo ne ŽMOGUS, o tiesiog dingo didžiulis gabalas gyvenimo...gabalas gyvenimo dalies verysad.gif Nors asmeniškai ir nepažinojau, tačiau jis buvo ne tik savo šeimos, jis buvo mūsų visų... verysad.gif
Visdėlto neteisingas tas gyvenimas... verysad.gif

Labai man gražūs žodžiai kuriuos perskaičiau Delfyje:

Deja, šūkis „Benai, plaukiam į Nidą!” jau nereikš to, ką reiškė iki šiol. Šią dieną galima guostis: „Benai, susitiksime Nidoje!”. Nidoje, kurioje nėra žemiškų vargų.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kai ryto paukščiai dangų palies,
Palies medžius, rasotą žolę
Ir jų giesmė tave apglėbs,
Nenusigąsk - tai aš.

Kai iš dangaus staiga nelauktas,
Nors visą dieną saulė švietė,
Pradės lietus tau veidą glostyt,
Nenusigąsk - tai aš.

Kai vakare už ievų girios
Išgirsi vaikštant paukštį mažą
Ir jo akis tu pamatysi,
Nenusigąsk - tai aš.

Tai Jis. Dabar – visados.
Atsakyti
Iki šiol sunku patikėti, kad nebeturime Maestro Vytauto Kernagio. Jis buvo ne tik puikus aktorius, dainininkas, bet ir gražiai vesdavo laidas bei renginius. Iš jo trykšte trykšdavo nuotaikinga energija. Liūdna, labai labai liūdna.
Atsakyti
Na, pridėsiu dar pora...

Anthony Minghella
1954-2008

user posted image

Arthur Charles Clarke
1917-2008

user posted image
Atsakyti