Įkraunama...
Įkraunama...

Užgesusios žvaigždės....

verysad.gif ....kaip netikėta,labai spaudžia širdį.... verysad.gif amžiną jai atilsį
Atsakyti
Kaip gaila verysad.gif Ji taip su tuo daktaru tiko duetu dainuoti verysad.gif
Atsakyti
Nuoširdžiausia užuojauta Janinos artimiesiams...Sukrėtė ir mane ši žinia...
Atsakyti
si zinia mane pribloske verysad.gif iki siol negaliu tuo patiketi, visuomet ja zavejausi kaip dainininke, energija trykstancia moterimi...tokiom akimirkom ir susimastai apie gyvenimo trapuma verysad.gif
Atsakyti
Gaila man labai jos verysad.gif
Atsakyti
labai gaila verysad.gif atmintyje visad isliks grazi, energinga, nuostabiai silta moteris unsure.gif
Atsakyti
yra tokia gera kinieciu tradicija- mirusi pagerbti patylint....(o ne kalbant banalybiu)
Atsakyti
QUOTE(blendinukas @ 2008 02 20, 20:59)
yra tokia gera kinieciu tradicija- mirusi pagerbti patylint....(o ne kalbant banalybiu)

pritariu tau.......... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(blendinukas @ 2008 02 20, 20:59)

išmintinga tiesa verysad.gif
Atsakyti
ji spinduliavo tokią energiją verysad.gif labai gaila, buvo tikra mūsų estrados puošmena wub.gif
užuojauta šeimai, artimiesiems...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 20 vasario 2008 - 21:12
Nemaniau, kad tiek dainų jos žinau... Kai pradėjau žiūrėti LTV laidą IN MEMORIAM Janinai, supratau, kad užaugau su jos dainom. Ir ji taip gražiai atrodo kaip moteris beveik 60 metų amžiaus.
Aišku, žodžiai nieko jau nebepakeis. Bet išsikalbėjus, visgi lengviau susitaikyt...
Atsakyti
verysad.gif heart.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monse: 20 vasario 2008 - 22:46