Sukrėtė šiandienos žinia...
Heath Ledger
1979-2008
Jam buvo tik 28 metai. Įtariamas migdomųjų perdozavimas...
QUOTE(Kenya @ 2008 01 23, 07:52)
sunku patikėti. liūdniausia, kad ne pirma ir ne paskutinė tokia beprasmiška mirtis
štai dar Brad Renfro
mirė šiemet, sausio 15
Pridedu ir as Heath Ledger...
Kvaila mirtis. Bet man pikciausia, kad dabar visi pradejo ji vadint narkomanu... Juk jis kaip tik pasidare visiskas abstinentas del savo dukters, nujauciu, kad norejo vel grizti i seima... Ir stai toks likimo pokstas... Atimtas tooks zmogus, kad man ziauriai gaila, nors asmeniskai, zinoma, neteko pazint. Su savo nuostabia sypsena, charizmatiska asmenybe ir pribloskiancia vaidyba jis tikrai buvo uzemes didele kertele mano sirdy.. Kai suzinojau, sedejau kokiu 15 min soke.. Galvojau, kad cia gandai, kas nors nusisneka ir pan... Bet ne - kai pradeda zmogus stotis ant koju, nusprendzia ko jam gyvenime tikrai reikia ir ko jis nori, ima taip ir atsitinka..
Labai laukiau jo naujo filmo "Tamsos riteris", bet po sio ivykio net nezinau ar pavyks man paziureti ji. Zinoma jis iseis tik liepa, bus laiko susitaikyti su netektimi, bet... nesuprantu, kodel dingsta tokie talentai... Nors kaip ten is tikruju buvo, zino tik pats Heath... Faktas, kad perdozavo, skaiciau, kad nuo 6 skirtingu vaistu.. gali but ir tycia, bet labai labai nesinori tuo tiket
R.I.P., Heath..
Kvaila mirtis. Bet man pikciausia, kad dabar visi pradejo ji vadint narkomanu... Juk jis kaip tik pasidare visiskas abstinentas del savo dukters, nujauciu, kad norejo vel grizti i seima... Ir stai toks likimo pokstas... Atimtas tooks zmogus, kad man ziauriai gaila, nors asmeniskai, zinoma, neteko pazint. Su savo nuostabia sypsena, charizmatiska asmenybe ir pribloskiancia vaidyba jis tikrai buvo uzemes didele kertele mano sirdy.. Kai suzinojau, sedejau kokiu 15 min soke.. Galvojau, kad cia gandai, kas nors nusisneka ir pan... Bet ne - kai pradeda zmogus stotis ant koju, nusprendzia ko jam gyvenime tikrai reikia ir ko jis nori, ima taip ir atsitinka..
Labai laukiau jo naujo filmo "Tamsos riteris", bet po sio ivykio net nezinau ar pavyks man paziureti ji. Zinoma jis iseis tik liepa, bus laiko susitaikyti su netektimi, bet... nesuprantu, kodel dingsta tokie talentai... Nors kaip ten is tikruju buvo, zino tik pats Heath... Faktas, kad perdozavo, skaiciau, kad nuo 6 skirtingu vaistu.. gali but ir tycia, bet labai labai nesinori tuo tiket
R.I.P., Heath..
Šiandien mirė Janina Miščiukaitė
Nepatikėjau iš pradžių...
QUOTE(Ligita69 @ 2008 02 20, 10:27)
Siaubas kaip gaila Labai sauni moteris buvo Uzuojauta artimiesiems
QUOTE(Ligita69 @ 2008 02 20, 10:27)
vajėj, rankas ir kojas pakirto kai antraštę perskaičiau užuojauta artimiesiems
ka tik delfije perskaiciau ir dabar negaliu dar patiket...
Didziausia uzuojauta artimiesiems.
Didziausia uzuojauta artimiesiems.
Labai netikėta žinia dėl J. Misčiukaitės... siaubas...
Žmogus - tik žemės svečias,
Ir turi jis sugrįžt namo,
Bet kaip sunku išleisti jį į kelią,
Kuriuo negrįžta niekas atgalios.
Žmogus - tik žemės svečias,
Ir turi jis sugrįžt namo,
Bet kaip sunku išleisti jį į kelią,
Kuriuo negrįžta niekas atgalios.
QUOTE(Ligita69 @ 2008 02 20, 11:27)
Buvo mano kaimynė :visada pasitempusi, žavi, net nepagalvojau, kad .....Labai gaila, netikėta. Esu sukrėsta...