Įkraunama...
Įkraunama...

Užgesusios žvaigždės....

user posted image
Atsakyti

daina Rolando atminimui

http://www_4shared_c...i_atminti_.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduke: 10 liepos 2007 - 19:35
Graži daina nieko nepasakysi, bet va žmogaus nebėr verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(meduke @ 2007 07 10, 21:32)

cray.gif ...sugraudino.
Atsakyti
QUOTE(meduke @ 2007 07 10, 20:32)

Tikrai graži daina cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 07 05, 00:02)
Pirma. Delfyje, kur komentarai būna šlykštūs, apie jį buvo šilti, be jokių pasityčiojimų, kas kėlė nuostabą.
Antra. esu pasipiktinus mūsų žiniasklaidą, apie Dianos dešimtmetį skandalina per visas žinias su anonsais, o kad nors žodeliu užsimintų apie mūsų žmogų, 20 met scenoj gyvavųsį, man žodžių trūksta  verysad.gif  Visi tyli, užsiminė lyg tarp kitko.

Labai super graži daina mano paraše wub.gif  Turbūt vienintelė kurią mėgau iš jo repertuaro, nepaisant to, labai gerbiau.

Beje, jo Megė numirė tris dienas prieš jo mirtį  verysad.gif

Jau žiniasklaida tai rimtai pasiš... žiauriai verysad.gif
Atsakyti
Labai gaila, kad išėjo... Rolandas Janavičius - talentingas dainininkas, tačiau jo dainos lieka su mumis.

user posted image

Nuoširdi užuojauta artimiesiems.

Evelinos sudainuota "Vilties malda" labai graži, nuriedėjo ašarėlės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vene: 13 liepos 2007 - 15:46
QUOTE(meduke @ 2007 07 10, 20:32)

Ar as cia tik viena nemoku jos parsisiusti? verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2007 07 16, 09:38)
Ar as cia tik viena nemoku jos parsisiusti?  verysad.gif  unsure.gif

Kai paspaudžiate ant nuorodos, žemiau surandate tokį užrašiuką - Download file, spaudžiate ant jo ir tada - Save smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(meduke @ 2007 07 10, 21:32)

cray.gif
Atsakyti
Gili uzuojauta Rolando Janavičiaus artimiesiems, gaila jo, grazios dainos buvo... verysad.gif
Ir man labai pikta darosi, sendien per TV3 isgirdau kad kartoja "Penktadienio muzikos sou" ir kad Rolandas Janavičius pasirodys, as niekaip nesuprantu kaip nepagalvoja apie artimuosius, juk jiems skaudu matyti ji vis dar televizijoje, man tai pasityciojimas is zmogaus, kad zmogus jau isejes anapilin ir ji dar rodo per TV. Asmeniskai man tai labai nepatiktu, ir vis tiek nesmagu net ziureti per tv i zmogu, kurio jau nebera.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ne_mamukas @ 2007 07 18, 21:34)
Gili uzuojauta Rolando Janavičiaus artimiesiems, gaila jo, grazios dainos buvo... verysad.gif
Ir man labai pikta darosi, sendien per TV3 isgirdau kad kartoja "Penktadienio muzikos sou"  ir kad Rolandas Janavičius pasirodys, as niekaip nesuprantu kaip nepagalvoja apie artimuosius, juk jiems skaudu matyti ji vis dar televizijoje, man tai pasityciojimas is zmogaus, kad zmogus jau isejes anapilin ir ji dar rodo per TV. Asmeniskai man tai labai nepatiktu, ir vis tiek nesmagu net ziureti per tv i zmogu, kurio jau nebera.... verysad.gif

Na čia tai iš vis jau viršūnė doh.gif Tikrai kažkas nenormalaus blink.gif
Atsakyti