Įkraunama...
Įkraunama...

Užgesusios žvaigždės....

QUOTE(Katyte1977 @ 2007 07 05, 15:41)
tai ta jo jorkyte ? as zinau, kad jie su deimante 2 jorkytes turi? unsure.gif

ne ne Jorkytė,o kitas didelis ir senas 14m šuva,o straipsnyje neminimas antras Jorkų šuniukas ax.gif
visai į pievas nuvažiavom unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 05 liepos 2007 - 17:57
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 07 05, 18:57)
ne ne Jorkytė,o kitas didelis ir senas 14m šuva,o straipsnyje neminimas antras Jorkų šuniukas ax.gif
visai į pievas nuvažiavom  unsure.gif

doh.gif jo, čia jau panašu į VBS tarnybos žinias unsure.gif
Atsakyti

QUOTE(Limcamca @ 2007 07 05, 16:20)
aš ne apie Rolandą Janavičių. Aš apie Marių. Jis nuo mažens sirgo labai reta liga  4u.gif

O aš supratau, kad tu apie Rolandą. Na koks skirtumas, visi žmonės vienodi ir visų vienodai gaila
Atsakyti
QUOTE(MiKaSe @ 2007 07 05, 10:28)
va būtent, dar laukiau kelias dienas ar parodys per žinias..ir nieko  blink.gif net laidotuvių dieną žiniose nei žodžio. Buvo keista.

Aš irgi laukiau, nors menkiausios žinutės g.gif . Tik iš šio forumo ir sužinojau...Labai keista...Ir labai piktina tokie dalykai. Juk tikrai yra žmonių, kurie viską sužino tik iš žinių, rodomų per TV...Ką nereikia greit paskelbia, o tikrai kartais labai svarbūs dalykai nueina į antrą planą. Dėl to labai gaila...
Atsakyti
QUOTE(ingere @ 2007 07 06, 17:02)
Aš irgi laukiau, nors menkiausios žinutės g.gif . Tik iš šio forumo ir sužinojau...Labai keista...Ir labai piktina tokie dalykai. Juk tikrai yra žmonių, kurie viską sužino tik iš žinių, rodomų per TV...Ką nereikia greit paskelbia, o tikrai kartais labai svarbūs dalykai nueina į antrą planą. Dėl to labai gaila...

KO piktinatės? Gal čia iš artimųjų pusės buvo prašymas nekelti visko viešumon. Tegul žmogus būna garsus savo darbais, o ne laidotuvėmis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 07 06, 18:29)
KO piktinatės? Gal čia iš artimųjų pusės buvo prašymas nekelti visko viešumon. Tegul žmogus būna garsus savo darbais, o ne laidotuvėmis  4u.gif

schmoll.gif nemanau kad taip norėjo artimieji schmoll.gif kitaip ir po poros dienų žurnale nebūtų straipsnio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(calykusu @ 2007 07 05, 09:56)
o kas ji tokia buvo  g.gif  verysad.gif

Toks šuniukas didelis, garbanotas, nežinau veislės, gal net jos neturėjo,
o Jorkas antras, dovana Deimantei
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 07 07, 15:55)

Baltas didelis šuo Megė. Tai buvo Rolando draugė nuo vaikystės, jis ją labai mylėjo ir neįsivaizdavo, kad kada nors Megės nebus šalia. Ji visada buvo su juo.
Megė mirė vos keletą dienų prieš Rolando mirtį, bet Rolandui niekas apie tai nieko nesakė, nenorėjo jaudinti, graudinti.
Artimieji svarsto, kad išėjęs Rolandas nesijaus vienišas, nes jo draugė bus kartu su juo.
Atsakyti
4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 08 liepos 2007 - 12:33
Gal kas zino kur galima rasti Rolando dainu atsisiusti?? Nepavyksta man rasti verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lincikas5 @ 2007 07 08, 15:28)
Gal kas zino kur galima rasti Rolando dainu atsisiusti?? Nepavyksta man rasti verysad.gif  verysad.gif

čia paklausk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 07 07, 14:55)
o Jorkas antras, dovana Deimantei

Megė buvo bobteilų (arba kitaip - senųjų anglų aviganių) veislės šuo. Kažkada Rolandas sakė, kad bobteilai jam labai padėjo kovoti su vėžiu. Deja, nei ištikima kalytė, nei pats Rolandas šios kovos neįveikė... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo palangė: 09 liepos 2007 - 15:30