Įkraunama...
Įkraunama...

Užgesusios žvaigždės....

QUOTE(*MONAMI* @ 2007 07 03, 12:37)
verysad.gif  kaip gaila  unsure.gif
gal žinot kelintų gimimo jis buvo  verysad.gif

Rolandui buvo 37 metai...
Atsakyti
nors as nebuvau Rolando fane, bet mane sukrete si zinia...Rolanda jau tuoj laidos:( atsiguls i amzino poilsio vieta...Uzjauciu jo drauge Deimante verysad.gif
Atsakyti
Dieve kaip gaila verysad.gif verysad.gif verysad.gif toks jaunas zmogus,talentingas ir zavus ir stai...pasikviete auksciausiais pas save i prieglobsti verysad.gif verysad.gif

Labai uzjauciu artimuosius ypac tevus mociute ir mylimaja cray.gif cray.gif Stiprybes jiems...
Atsakyti
Pirma. Delfyje, kur komentarai būna šlykštūs, apie jį buvo šilti, be jokių pasityčiojimų, kas kėlė nuostabą.
Antra. esu pasipiktinus mūsų žiniasklaidą, apie Dianos dešimtmetį skandalina per visas žinias su anonsais, o kad nors žodeliu užsimintų apie mūsų žmogų, 20 met scenoj gyvavųsį, man žodžių trūksta verysad.gif Visi tyli, užsiminė lyg tarp kitko.

Labai super graži daina mano paraše wub.gif Turbūt vienintelė kurią mėgau iš jo repertuaro, nepaisant to, labai gerbiau.

Beje, jo Megė numirė tris dienas prieš jo mirtį verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 07 05, 00:02)
Pirma. Delfyje, kur komentarai būna šlykštūs, apie jį buvo šilti, be jokių pasityčiojimų, kas kėlė nuostabą.
Antra. esu pasipiktinus mūsų žiniasklaidą, apie Dianos dešimtmetį skandalina per visas žinias su anonsais, o kad nors žodeliu užsimintų apie mūsų žmogų, 20 met scenoj gyvavųsį, man žodžių trūksta  verysad.gif  Visi tyli, užsiminė lyg tarp kitko.

Labai super graži daina mano paraše wub.gif  Turbūt vienintelė kurią mėgau iš jo repertuaro, nepaisant to, labai gerbiau.

Beje, jo Megė numirė tris dienas prieš jo mirtį  verysad.gif

va būtent, dar laukiau kelias dienas ar parodys per žinias..ir nieko blink.gif net laidotuvių dieną žiniose nei žodžio. Buvo keista.
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 07 05, 00:02)
Beje, jo Megė numirė tris dienas prieš jo mirtį  verysad.gif

o kas ji tokia buvo g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(MiKaSe @ 2007 07 05, 09:28)
va būtent, dar laukiau kelias dienas ar parodys per žinias..ir nieko  blink.gif net laidotuvių dieną žiniose nei žodžio. Buvo keista.

As ir laukiau ..bet... ka kalbeti ... verysad.gif Lietuviai geriau svetima prisimins nei sava verysad.gif verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(calykusu @ 2007 07 05, 09:56)
o kas ji tokia buvo  g.gif  verysad.gif

Jo sunyte verysad.gif verysad.gif tikriausiai ji nujausdama nepakele pati sielvarto verysad.gif nes taip jau buna kad gyvuneliai labai jaucia artimo nelaime ir juolab isejima verysad.gif
Atsakyti
Žurnale "Žmonės " yra straipsnis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(=Svaja= @ 2007 07 05, 13:47)
As ir laukiau ..bet... ka kalbeti ... verysad.gif Lietuviai geriau svetima prisimins nei sava  verysad.gif  verysad.gif
Papildyta:

Jo sunyte verysad.gif  verysad.gif  tikriausiai ji nujausdama nepakele  pati sielvarto verysad.gif nes taip jau buna kad gyvuneliai labai jaucia artimo nelaime ir juolab  isejima verysad.gif

tai ta jo jorkyte ? as zinau, kad jie su deimante 2 jorkytes turi? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgine @ 2007 06 20, 18:22)

O aš taip tikėjau, kad ši pora ilgai bus kartu ir laimingi. Tiek stiprybės, tiek ištvermės žmonėse. Ir še tau doh.gif Gerai, kad dabar liko, nors pavyzdys, kad kasdienės problemos yra tiesiog menkniekis palyginus su tuo, ką patiria kiti žmonės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 07 05, 14:46)
O aš taip tikėjau, kad ši pora ilgai bus kartu ir laimingi. Tiek stiprybės, tiek ištvermės žmonėse. Ir še tau  doh.gif Gerai, kad dabar liko, nors pavyzdys, kad kasdienės problemos yra tiesiog menkniekis palyginus su tuo, ką patiria kiti žmonės  ax.gif

Ir man taip atrodė, bet................ vėžys taip lengvai nepasitraukia......
Smagu tik tai, koks jis buvo šviesus optimistas ir stiprus
Atsakyti
QUOTE(karosiukas @ 2007 07 05, 16:51)
Ir man taip atrodė, bet................ vėžys taip lengvai nepasitraukia......
Smagu tik tai, koks jis buvo šviesus optimistas ir stiprus

aš ne apie Rolandą Janavičių. Aš apie Marių. Jis nuo mažens sirgo labai reta liga 4u.gif
Atsakyti