As uzvakar viriau padaza is geltonu slyvaiciu su cesnaku. Skonis tikrai labai geras. Darysiu dar karta, kai slyvaici uis sodo parsivesiu savaitgali.
Siūlau slyvų padažą žiemai.
mums reikės slyvų, 4-5kg
morkų,-1kg.
1-2 aitriosios paprikos.
100-150g česnakų,
druskos,cukraus pagal skonį
Iš slyvų išimami kauliukai,ir sumalama su kitomis daržovėmis.
Verdama ilgokai apie 2,5val. ant silpnos ugnies.
Likus pusvaland. suberiamas smulkiai sukapotas česnakas,suberiamas cukrus druska.
Supilama į iškaitintus stiklainius.
mums reikės slyvų, 4-5kg
morkų,-1kg.
1-2 aitriosios paprikos.
100-150g česnakų,
druskos,cukraus pagal skonį
Iš slyvų išimami kauliukai,ir sumalama su kitomis daržovėmis.
Verdama ilgokai apie 2,5val. ant silpnos ugnies.
Likus pusvaland. suberiamas smulkiai sukapotas česnakas,suberiamas cukrus druska.
Supilama į iškaitintus stiklainius.
Patarkit, kaip neutralizuoti actą padaže - netyčia perdaug šliūkštelėjau
Jei nesunku - į až
AČIŪ
Jei nesunku - į až
AČIŪ
QUOTE(succes @ 2010 08 24, 13:52)
o slyvaites su odelem dejote?